Jauns Izpārdošana
2gab Scaler Padomi Zobu Calculus Noņemšanas Philips HX3/HX6/HX8/HX9 zobu Suka Zobu Dziļo Tīrīšanu Izturīgs Mutes dobuma Kopšanas Skatīt lielāku

2gab Scaler Padomi Zobu Calculus Noņemšanas Philips HX3/HX6/HX8/HX9 zobu Suka Zobu Dziļo Tīrīšanu Izturīgs Mutes dobuma Kopšanas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.70

Kopīgot

Vairāk informācijas

76316 Scaler Padomi Zobu Calculus Noņemšana, zobu Suka Galvas 2gab par Philips HX3/HX6/HX8/HX9 zobu Suka Zobu Tīrīšanu Mutes dobuma Kopšanas

Funkcijas:

1. Asu punkts: Dziļi tīra zobu,noņemt zobu calculus,

tabakas traipu, zobu zobakmens, dziļi tīra spraugu starp zobiem

Dzīvoklis punkts: Noņemt zoba virsmas, traipus (tējas traipus,kafijas traipus),

apgaismota savu zobu

2. Piemērots Philips HX3/HX6/HX8/HX9 zobu suka

3. Materiāls: Pārtikas klases 304 nerūsējošā tērauda + ABS + vara

4. Iepakojums: Silikona iepakojuma gadījumā, 2gab/kaste

57296

1. Lūdzu, pārbaudiet jūsu personisko informāciju, lai pārliecinātos, ka tas ir pareizi, pirms jūs maksājat, tostarp vārds, uzvārds, adrese, telefona numurs, u. c.

2. Dārgie krievijas pircējs, lūdzu, sniedziet mums ar pilnu savu angļu valodas vārdu lai nodrošinātu pakotni, tiks piegādāti jums raiti un ātri.

1. Visi produkti ir standartizēts iepakojums šādi:

1. Mēs pārbaudīsim jūsu pasūtījumu un lietošanas uzmanīgi un nosūtīt paketi 2 -5 darba dienu laikā pēc rīkojuma saņemšanas, pakete sasniegs pircējam 7 (septiņu) -40 dienu laikā.

2. Iepakojumi var būt nedaudz bojāts laikā ilgu laiku ir transports, bet tas neietekmē ietekmi mūsu produktiem.

3. Ja jums nav saņemt paku saprātīgā laikā, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums un mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu tā, lai jums.

4. Ja jums ir kādas īpašas prasības, piemēram, izsmalcinātu iepakojumu, lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš, bet jums var būt jāmaksā papildu maksas.

Šeit ir saite, lai papildu izmaksas, lūdzu, noklikšķiniet:

1. Mēs mantain augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Jūsu atsauksmes mums ir ļoti svarīgi!!!Ja jums ir satisified ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes un piecas zvaigznes, Mēs novērtējam to ir ļoti daudz, un jums to pašu atbildi.

2. Ja jums ir kādas problēmas, par mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, pastāstiet mums, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes vai neitrāli, atsauksmes, mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu šo problēmu un sniegt jums vislabāko klientu apkalpošanu.

Tagi: oclean x xiaomi, salīdzināt philips sonicare zobu suka, scaler padoms, daļa philips sonicare, oral b sonic complete, zobārstniecības instrumentu, miljoniem zobu suka, galviņas philips sonicare gadījumā, suka electr, b mutvārdu.

Datu lapa

Funkcija 2 Mutes Dobuma Kopšanas
Vecuma Grupa Pieaugušie
Sertifikācija NAV
Iezīme 2 Izturīgs
Izmērs Dental Scaler Tip
Vienuma Tips Ortodontijas Jet Sprauslas
Daudzums 2GAB/KASTE
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Funkcija 1 Zobu Tīrīšana
Zīmola Nosaukums yunchi
Modeļa Numurs Scaler Padomi
Līdzeklis 1 Nav Toksisks
Materiāls Nerūsējošā tērauda + ABS + vara

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

2gab Scaler Padomi Zobu Calculus Noņemšanas Philips HX3/HX6/HX8/HX9 zobu Suka Zobu Dziļo Tīrīšanu Izturīgs Mutes dobuma Kopšanas

2gab Scaler Padomi Zobu Calculus Noņemšanas Philips HX3/HX6/HX8/HX9 zobu Suka Zobu Dziļo Tīrīšanu Izturīgs Mutes dobuma Kopšanas

Saistītie Produkti: