Jauns Izpārdošana
Oral B Nomaiņa zobu Suka Galvas Rotācijas Tīrīt Zobus, lai Vitalitāti Elektrisko zobu Suku Mīkstie Sari Merlangs Zobu 2/4 Pack Skatīt lielāku

Oral B Nomaiņa zobu Suka Galvas Rotācijas Tīrīt Zobus, lai Vitalitāti Elektrisko zobu Suku Mīkstie Sari Merlangs Zobu 2/4 Pack

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€9.27

-47%

€17.82

Kopīgot

Vairāk informācijas

Oral-B tika dibināta 1949. gadā ar Dr. Huston.Profesionālu zīmolu uzmanību mutes dobuma un zobu veselību.

Oral-B ir visvairāk zobārsts s ieteikto zobu suka zīmols pasaulē, un pirmo elektrisko zobu suku firmas pieņēmusi ADA ( American Dental Association ) par efektivitāti un drošību.

Lūdzu, pievērsiet uzmanību, lai jūsu pasūtījumu adresi, kas nepieciešams, lai ATBILSTU savu piegādes adresi. (Ja tu esi no Krievijas, Lūdzu atstājiet jūsu pilns vārds un uzvārds , kas ir ļoti svarīgi.)

1. VISPASAULES PIEGĀDE.

2. Pasūtījumiem tiks nosūtīts 48 stundu laikā pēc maksājuma pārbaude.

3. Jūsu sūtījums ir nepieciešams s par 7-45 dienu laikā tranzītā.Tajā pašā laikā, mēs piedāvājam 60 dienu piegāde garantija ( 90 dienas Brazīlijā ), tāpēc, ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu uz ilgu uzglabāšanas laiku, nekā, ka ,, mēs jums atmaksāsim.

4. B uyer ir pienākums samaksāt muitas nodokli, ja nepieciešams.Lai vairāk nodokļu jautājumi, lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas.

1. 12 mēneši ražošana garantija.

2. 24 stundu reakcijas.Nekādu problēmu w e dos apstiprinājumu un sniegt jums risinājumu 24 stundu laikā.

3. Lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigžņu atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem.Jebkuru problēmu, vai nepatiku, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, cik drīz vien iespējams .

Mūsu uzņēmums ir oficiāli atļauts ar Oral-B.

Mēs esam apņēmušies, lai zīmolu pakalpojumu, lai nodrošinātu klientus ar augstas kvalitātes produktiem un pakalpojumiem.

Tagi: oral b 2900, vīriešiem, mīksto zobu birstīti, oral b 2500, b mutvārdu suka galvas, elektriskā zobu suka, organizē zobu sukas, oral b kids prinses, elektriskā zobu suka orale b, oral b pulsonic slim, uzgaļi oral b 3d white.

Datu lapa

Produkts Oral B bērniem un Pieaugušajiem zobu Suka Galvas
Materiāls Plastmasas
Modeļa Numurs oral b nomaiņa zobu suka galvas
Iesakām izmantot laika 3 Mēneši
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmērs 1 pack
Līdzeklis 1 EB18 3D Balināt
Daudzums 2/4 attēli
Sertifikācija CE
Vecuma Grupa Pieaugušie
Zīmola Nosaukums Oral B
Tērps Oral B Elektriskā Zobu Suka
Saru Mīkstu saru
Iezīme 2 EB20 Precision Clean
Funkcija 3 EB50 Precison Labs

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Oral B Nomaiņa zobu Suka Galvas Rotācijas Tīrīt Zobus, lai Vitalitāti Elektrisko zobu Suku Mīkstie Sari Merlangs Zobu 2/4 Pack

Oral B Nomaiņa zobu Suka Galvas Rotācijas Tīrīt Zobus, lai Vitalitāti Elektrisko zobu Suku Mīkstie Sari Merlangs Zobu 2/4 Pack

Saistītie Produkti: