Jauns Izpārdošana
Motociklu Cafe Racer Lukturu Aptecētājs Slēgs piemērots Triumph BONNEVILLE T100 T120 SE Thruxton 900 Scrambler Benelli Leoncino 500 Skatīt lielāku

Motociklu Cafe Racer Lukturu Aptecētājs Slēgs piemērots Triumph BONNEVILLE T100 T120 SE Thruxton 900 Scrambler Benelli Leoncino 500

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€49.97

-25%

€66.63

Kopīgot

Vairāk informācijas

~~Lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.

Ja ne, lūdzu, sazinieties ar mums,mums būs atrisināt jūsu problēmu asap, Paldies~~

Motociklu Cafe Racer Lukturu Aptecētājs Slēgs piemērots Triumph BONNEVILLE T100 T120 SE Thruxton 900 Scrambler Benelli Leoncino 500.

Funkcijas:

100% Pavisam Jaunu un tehniskās apkopes tirgū, Pilnīgi saderīgi

Šī ir universāla kafejnīca stils flyscreen par jebkuru divriteni, ar apaļu 7" diametrs lukturu spuldzes (7.5"-7.75", tostarp ārējo gredzenu).

Izgatavots no izturīga poliuretāna, nav trausla stikla šķiedras, kas var viegli kreka.

Par lukturu atvēršanas/caurums ir 8" pāri.

Tas ir par 15" garš no apakšas uz augšu.

Super viegla uzstādīšana.Tas tiek uzstādīti tieši uz lukturu skrūvēm, tāpēc nav montāžas kronšteini ir nepieciešams.

Specifikācija:

Stāvoklis:100% Pavisam jaunu

Krāsa: Gloss black

Materiāls: ciets-polikarbonāta pārklājumu

Diametrs: Apm. 7.76"

Garantija: 1 Gadu ierobežoto garantiju

Paketē Iekļauts: 1 x Lukturu aptecētājs

Uzstādīt:

Tas ir universāls kafejnīca stils flyscreen par jebkuru motociklu e-velosipēdiem ar apaļu 7" diametrs lukturu spuldzes (7.5"-7.75", tostarp ārējo gredzenu).

Par Triumph Bonneville T100 T12

Par Triumfs Thunderbird Sporta

Par Triumfs Thruxton

Honda CB150 R 18

Par Ducati Monster

Visiem 7 collu lukturi

Modifikācijas/pārvietošanas nepieciešami daži modeļi.

Tas ir pārāk liels, lai 6" sīpoli.Mums arī ir modelis, kas atbilst 6", spuldzes, kā arī.Lūdzu, skatīt mūsu " citi sludinājumi.Lūdzu, zināt, kāda izmēra jums ir nepieciešams, pirms pirkšanas.

Apmaksas Nosacījumi:

1.Mēs pieņemam TIKAI Alipay un kuģa pozīcija (- s), lai Alipay ir pārbaudīt adresi

2.Ja kuģis, uz www.winwithwow.lv adresi.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese www.winwithwow.lv ir saskaņota ar jūsu piegādes adresi, pirms jūs maksājat.

4.Mūsu cena nav iekļauta nodokļi, PVN, vai citiem slēptās izmaksas.

Sūtījumu:

Veicot pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, tostarp kuģniecības maksa(izņemot Bezmaksas piegāde).Mēs nosūtīsim priekšmetus, 3 darbdienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums ir aizpildīts.

Mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs, kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas, starpniecības maksa, nodevas un nodokļi, kas attiecībā uz ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.

Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus, un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.

Ienākumi:

7 (septiņu) dienu laikā no saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti, pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.

Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

Atsauksmes:

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5-zvaigžņu ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veikt līdz jūsu apmierinātību.Tad mēs varētu uzlabot mūsu pakalpojumu nekavējoties.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Būs šo preci der manu Motociklu/Auto?

Mēs parādīsim pa labi modeļi, produkta aprakstu, pirms pirkšanas, lūdzu, apstipriniet, ka Piederumi ir piemēroti jūsu Motocikls/auto.

Ja jūs joprojām nav pārliecināts par to, jūs varat apsvērt apspriešanās ar speciālistu, pirms pasūtījuma veikšanas, lai pārliecinātos par fit.

Vai es varu uzticēties attēlu ievietojis?

Visas fotogrāfijas ir 100% oriģināls, kas veikti mūsu photogarphers.

Krāsas var būt atšķīrās atšķirības starp datoru monitori, nosakot un naked acu krāsu atšķirība.

Tagi: 900 xsr, rokturi triumph bonneville, triump tiger 800, ksger t12, kafijas racer, benelli trk 502x, slēgs motociklu, honda hornet atslēga, scrambler, ducati scrambler.

Datu lapa

Objekta Garumu 37.5cm
Motobike Padarīt Universal
krāsa Gloss black
Postenis Augstums 10cm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Objektu Platums 19.7cm
Modeļa Nosaukums Honda CB150 R 18, par Ducati Monster
Zīmola Nosaukums TrichTu Mount
Postenis Svars 360g
Modeļa Nosaukums 01 Visiem 7 collu lukturi
Materiāla Tips Grūti polikarbonāta pārklājumu
200000204 200000814

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Motociklu Cafe Racer Lukturu Aptecētājs Slēgs piemērots Triumph BONNEVILLE T100 T120 SE Thruxton 900 Scrambler Benelli Leoncino 500

Motociklu Cafe Racer Lukturu Aptecētājs Slēgs piemērots Triumph BONNEVILLE T100 T120 SE Thruxton 900 Scrambler Benelli Leoncino 500

Saistītie Produkti: