Jauns Izpārdošana
BeddingOutlet Bohēmijas Ziedu Kārta Pludmales Dvieli Boho Pušķis Gobelēns Ziedu Jogas Paklājiņš Mandala Dvieļu 150cm Toalla Violeta Segu Skatīt lielāku

BeddingOutlet Bohēmijas Ziedu Kārta Pludmales Dvieli Boho Pušķis Gobelēns Ziedu Jogas Paklājiņš Mandala Dvieļu 150cm Toalla Violeta Segu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€15.72

-24%

€20.95

Kopīgot

Vairāk informācijas

Posteņa Nosaukums: Dvielis/ Gobelēns iepakojumu sarakstu: 1* Dvieļu Audums: Microfiber Izmērs: Diametrs 150 cm Svars: 450g Iepakojums: 1pc/PVC Maiss Sezona: Pavasaris, Vasara, Rudens, Ziema, Ņemiet vērā:Izmērs varbūt 1-2 cm kļūdas dēļ, puses pasākums, krāsa varbūt nedaudz atšķiras, jo monitora.Paldies par jūsu sapratni.

Multi paražas: izmanto kā pludmales dvieli, gobelēns, segu un citu mājas dekoru izmantošanu.Microfiber audums ir augstākas kvalitātes nekā poliestera!

Lielisks lietošanai mājās vai pludmalē!

Pašlaik,jūs varat maksāt, izmantojot Boleto,Visa,MasterCard,QIWI,Western Union,Maestro debitcard,WebMoney un bankas pārskaitījumu.

Vairāk maksājuma iespējas būs pieejamas www.winwithwow.lv nākotnē.

Piegāde tiks izkārtotas pēc maksājuma panākt, lai mums,1-3 dienu laikā.Mēs būtu uzticamu uzņēmumu, lai mūsu klientiem, piemēram,"China Post","EMS","UPS"."DHL","FedEx".Ja jums ir nepieciešams mainīt pārvadāšanas pakalpojumu,plesae sazināties ar mums,mēs darīsim visu iespējamo, lai apmierinātu jūsu prasības.

Mēs piedāvājam pakalpojumu, 12 stundu laikā,visiem ziņojums būs atbildēja pirmajā.Lūdzu, sazinieties ar Inbox meessage vai Tirgotājs vadītājs.Mēs pieņemam atgriešanās un kompensāciju, ja šīs preces ir kādi kvalitātes problēma.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes, 4 vai 5 zvaigznes,un mēs zinām, ka tu esi saņēmis savu pasūtījumu, un ir apmierināti ar šo objektu.Mēs darīsim tāpat!Ja ir kādas problēmas ar pirkumu,plese pārliecinieties, vai sazinieties ar mums, pirms aiziešanas atsauksmes vai darba strīdu,lai mēs varētu atrisināt šo jautājumu pozitīvi.Kā jūs varat iedomāties,jūsu labas atsauksmes ir vitāli svarīga, lai mūsu veiksme.

Svars: 235g

Tagi: pīļu dvieli, teddy dvieli, violeta frekvencēs dīvāns, pludmales krēsla dvieli, silts dvielis, saule dvieli, pončo sērfot sieviete, Vannas Dvielis, 3 in 1 dvieli, kleita roku dvielis.

Datu lapa

Forma KĀRTA
Svars 450g
Absorbcijas 15s-20s
Technics Austs
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Pludmales Dvielis
Materiāls Microfiber
Modelis Tips Ziedu
Priekšrocības Karstā Pārdošanas
raksts IESPIESTS
Vienreizējās lietošanas No
Stils Sarža
Iezīme Mašīna Mazgājami
Izmērs Diameter 150cm
Zīmola Nosaukums BeddingOutlet
Tīrīšanas Veids Roku Mazgā & Mašīna Mazgājami
Iestatīt Tipu No
Daudzums 1pc
Veids Dvielis/ Gobelēns

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

BeddingOutlet Bohēmijas Ziedu Kārta Pludmales Dvieli Boho Pušķis Gobelēns Ziedu Jogas Paklājiņš Mandala Dvieļu 150cm Toalla Violeta Segu

BeddingOutlet Bohēmijas Ziedu Kārta Pludmales Dvieli Boho Pušķis Gobelēns Ziedu Jogas Paklājiņš Mandala Dvieļu 150cm Toalla Violeta Segu

Saistītie Produkti: