Jauns Izpārdošana
XOSS G+ GPS Velosipēdu, Datoru Bluetooth ANT+ Velo Spidometrs Ūdensnecaurlaidīgs Velo Odometrs ar Ritms Sensors Bryton IGPSPORT Skatīt lielāku

XOSS G+ GPS Velosipēdu, Datoru Bluetooth ANT+ Velo Spidometrs Ūdensnecaurlaidīgs Velo Odometrs ar Ritms Sensors Bryton IGPSPORT

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€16.02

-50%

€32.04

Kopīgot

Vairāk informācijas

XOSS G+ GPS Velosipēdu, Datoru Bluetooth ANT+ Velo Spidometrs Ūdensnecaurlaidīgs Velo Odometrs ar Ritms Sensors Bryton IGPSPORT

Par atšķirību starp XOSS G un XOSS G+

Lūdzu, ņemiet vērā: XOSS G ir bāzes versijā, GPS datoru, nav ANT + pārraides protokols, un tas nenodrošina sensori; tas ir Bluetooth, un tas atbalsta augšupielādēt mobilās Lietotnes.

XOSS G + GPS datoru ar Bluetooth un ANT + atbalsts pievienojot apgriezienu skaits / ritms sensors un sirds ritma monitors, atbalsta augšupielādēt mobilās LIETOTNES;

Kāpēc vajag GPS odometra + ātrums, ritms un sirds ritma monitors?

Ātrums, ritms sensors var sniegt mobilā telefona vai GPS datoru ar ritms datu, ka tā nevar iegūt, tādējādi palīdzot vadītājam, lai iegūtu labu enerģiju izejas jaudas attiecība, un izvairīties no enerģijas zudumu, ko izraisa pārāk ātrs vai lēns ritms.

Mērīšanas sirdsdarbību ļauj jums izmantot bez domāju, apgūstot tiesības intensitāte, lai palīdzētu jums sasniegt jūsu mērķus efektīvāk un izvairoties no pārmērīga vai nepietiekama īstenot caur sirdi kursa noteikšanas,Tas ir viegli, lai pārbaudītu progresu un pierādīt jūsu centienus.

Šie trīs veidu informāciju, kas ir savākti GPS odometra rādījums, ko var viegli saskaitīt un dalīties, izmantojot APP šādu Strava.

Make up for GPS odometra

Jo gan mobilo telefonu un GPS datoru izmantot GPS pozicionēšanas, lai noteiktu ātrumu, to precizitāte ir iejaukusies ar paraugu ņemšanas blīvumu un algoritmu.Gadījumā, ja ir vāja vai nav signāla, ātruma sensors efektīvi kompensētu datu pareizību, kas ir labs papildinājums, lai GPS kodu tabula.

Lūdzu, Ņemiet vērā, par XOSS G Plus

1. Ilgtermi Nospiediet labi pogu, lai ieslēgtu.

2. Nospiediet kreiso pogu, lai aktivizētu GPS

3. Saņemt GPS signāls pēc programmas palaišanas aizņem dažas minūtes,

4. Ilgtermi nospiediet kreiso un labo pogu, tajā pašā laikā, kamēr ikona ir lukturītis, kas norāda G+ meklēšana aktīvā sensora tuvumā.

5. Ja savienošana pārī ir veiksmīga, uz incon paliks nemainīga, nospiediet labo pogu vēlreiz, ieej iestatīšanas saskarne, kas riepu apkārtmēru un laiku.

XOSS G + GPS datoru ar Bluetooth un ANT + atbalsts pievienojot apgriezienu skaits / ritms sensors un sirds ritma monitors, atbalsta augšupielādēt mobilās LIETOTNES;

Ieraksts 15 veida datu

Pašreizējā/AVG/MAX ĀTRUMS

Pašreizējā/AVG/MAX Sirds ritma

Pašreizējā/AVG/MAX RITMS

Pagājušais Laiks/ Augstums/ PULKSTENIS

Sliežu Attālums/SLĪPUMS/Kopējais Attālums

Ja jums ir velo entuziasts, vai arī plāno pievienoties šai sporta veidā, tad jums ir jāzina, cik svarīgi ir izsekot jūsu treniņu, lai saglabātu sev motivēti.Tas ir, ja XOSS G+ nāk.

XOSS G+ jauninājumus, par to, vadu velo datori ar jaunāko izrāvienu GPS tehnoloģija, kas izseko katru un katru brīdi precīzi un tieši.Tas ir viegli uzstādīt un piedāvā vienotu lietotāja pieredzi.

Ar IPX7 tehnoloģiju, XOSS G+ ir ūdensizturīgs, tāpēc, ka jūs varat izbaudīt velosipēdu pieredzi visos laika apstākļos.

Iepakojuma iekšpusē, jūs atradīsiet XOSS G+ Riteņbraukšana Datoru kopā ar citiem piederumiem, ieskaitot gumijas lentes, gumijas starplikas, velosipēdu datoru mount un USB kabeli.

XOSS Ātrums & Ritms 2 in 1 Sensors (Ja nepieciešams izsekot Ātruma & Ritms tajā pašā laikā, jums ir nepieciešams iegādāties 2 vienībām)

Funkcijas

1.Savieno caur Bluetooth 4.0 un ANT+, lai jūsu iPhone 7.0 un augstāk, Android 4.3 un velosipēdu datoru(piemēram, Garmin,Byton utt.).

2.Vieglais svars un viegli uzstādīt - dziesmu ar ritms un ātrums, ar zemes indukcijas, NAV nepieciešams, MAGNĒTI.

3.Zems elektroenerģijas patēriņš, 400 stundas darba laika, 1 x noņemams 2032 pogu akumulatoru.

Lūdzu, pārbaudiet, vai jūsu programmas atbalsta gan divi sensori(ritms un ātrums), un, pirms jūs veicat pasūtījumu

Ritms Sensora Režīms

Atkārtoti akumulatoru, līdz indikators mirgo zilā krāsā, kas norāda uz ritms režīmā.Pagrieziet kloķi un meklēt sensoru, izmantojot ANT+ vai Bluetooth ierīci

Ātruma Sensoru Režīmā

Atkārtoti akumulatoru, līdz indikators mirgo Sarkanā krāsā, kas norāda ātruma režīmā.Spin riteņa un meklēt sensoru, izmantojot ANT+ vai Bluetooth ierīci.

Nomaināms Akumulators

Darba laikā sasniedz 400 stundas,var izmantot nepārtraukti gadā, ja jūs brauciens 1 stundu dienā.Lūdzu, izņemiet akumulatoru izolācijas plēves ritms, pirms pievienojat ritms sensoru.Nav uzlādēšanas!

Gluds, Viegls Dizains

Sensori, kas sver tikai 10 gramus.Ideāls, lai spin klases vai izmantot ar vairākiem velosipēdiem.

Ūdensizturīgs

IPX7 Ūdensizturīgs, baudīt savu velosipēdu katru dienu jebkuros laika apstākļos.

Iekštelpu Treneris

Zwift,Tacx,Bkool

Riteņbraukšanas Dators

Izsekot un sagūstīt reālā laika velosipēdu ātruma & ritms datus par jūsu Velosipēds Datoru.

Smart Tālrunis Progr.

To var savienot ar viedtālruni ar velosipēdu Progr ar bluetooth:Wahoo Fitness, Wahoo Lietderība, Openrider un velosipēdu treneris apps: Zwift,Tacx,Bkool.Lūdzu, pārbaudiet, vai jūsu programmas atbalsta gan divi sensori(ritms un ātrums), un, pirms jūs kārtībā sensori.

XOSS Sirds ritma Sensoru

Bluetooth & ANT+

Ierīce atbalsta Bluetooth & ANT+ darbībai.Tas var būt saistīts ar jūsu lietotnē vai jūsu velosipēds datoru.Tas ir tik ērti, kad, izmantojot.

Precīzākus

Dizains mūsu produktu ir daudz precīzāka un precīzāka nekā tradicionālā optiskā sirds ritma sensoru.Princips mūsu produkts ir izmantots micro-sprieguma signālu rada regulāru ķermeņa, sirds ritmu un pastiprina signālu, lai tieši aprēķināt no sirds likmes vērtību.

Tagi: bryton rider, bryton, velosipēds rāmis siksna, gps spidometrs ātrums, cadans sensors magene, igsport igs20, cubrebotas ciclismo, skudru ligzdu, igpsport igs10, IGS10.

Datu lapa

Funkcija 1 Bezvadu Velo Dators
Modeļa Numurs G+
Ekrāna Displejs 1.8 collu LCD HD ekrāns
Hronometrs un Piederumi Bezvadu Hronometrs
G+ Saderīgām ar Ritms/Ātruma Sensors
Funkcija 2 Velosipēda Spidometrs
Tehnoloģija Bluetooth & ANT+
nosaukums 2 velo dators, ātruma sensors
Akumulators 500mAh Uzlādējams litija akumulators
Sertifikācija CE
Izmērs 48*75*19mm
Kalpošanas Laiks 25.h
nosaukums 3 Velosipēdu Sirds ritma Monitors cilvēkresursu pārvaldība
Nosaukums Ceļu MTB Tracker
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ūdensizturīgs IPX7
nosaukums 1 velosipēdu datoru ritms sensors
G Plus Savietojams ar Sirds Ritma Monitors
Modelis Velosipēds GPS Strava Datoru

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

XOSS G+ GPS Velosipēdu, Datoru Bluetooth ANT+ Velo Spidometrs Ūdensnecaurlaidīgs Velo Odometrs ar Ritms Sensors Bryton IGPSPORT

XOSS G+ GPS Velosipēdu, Datoru Bluetooth ANT+ Velo Spidometrs Ūdensnecaurlaidīgs Velo Odometrs ar Ritms Sensors Bryton IGPSPORT

Saistītie Produkti: