Jauns Izpārdošana
100pcs/daudz Mini Pārtikas Tauriņš Lieldienu Kūka Apdare 3D Ideja, Apdares Instrumenti,Kūkas Stāvēt Dzimšanas dienas svinības Virtuves Piegādes Skatīt lielāku

100pcs/daudz Mini Pārtikas Tauriņš Lieldienu Kūka Apdare 3D Ideja, Apdares Instrumenti,Kūkas Stāvēt Dzimšanas dienas svinības Virtuves Piegādes

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.74

Kopīgot

Vairāk informācijas

1.Ja jūsu apstiprinājumu laiks tuvojas, jūs joprojām nevar saņemt preces, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs vēlamies paplašināt piegādes datumu pirmo reizi.

2.Ja pēc 60 dienām ( Brazīlija 90 dienas), tu joprojām nesaņem preci, lūdzu sazināties ar mums, mēs atmaksāsim.

3.Lūdzu, nepieļaujiet strīdu ietvaros 60days (Brazīlija 90 dienas), tas ir nevēlami.Mēs nepieņemam visus strīdus, bez sekošanas numuru.

4.Sakarā ar mūsu visbiežāk produkts ir kāzu/personu produktus , piegādes datumu, ir ļoti svarīgi, lai ikvienam, tādēļ, lūdzu, apstipriniet savu kāzu/puse dienas, uzmanīgi, ja jums nav daudz laika, mēs gribētu ieteikt jums izvēlēties express, nevis ķīna post , jūs varat saņemt iepakojumā 5-10 dienu laikā, ja jūs izvēlaties express, mēs izvēlēties lētāku izteikt jums.

Kad jūs veicat pasūtījumu,tas nozīmē, ka jūs piekrītat ar iepriekš minētajiem norādījumiem.

100pcs/daudz Mini Pārtikas Tauriņš Lieldienu Kūka Apdare 3D Ideja, Apdares Instrumenti,Kūkas Stāvēt Dzimšanas dienas svinības Virtuves Piegādes Materiāls: Vafeļu & Pārtikas Krāsu, Izmērs:1,5 cm Iepakojumā: 50g

Uzglabāšana: Sausā,Vēsā,Plomba (NAV ledusskapī)

Belows ir jautājumi un atbildes par šo produktu no mūsu klientu:

1.Tie nesatur lipekli?Tās ir košer?

★★★★ Visas preces ir Glutēnu un 100% Vegan ★★★★

Lai gan nav riekstiem sastāvdaļas

2 .Ja jūs likts uz kūku dienas uz priekšu, būs tie kūst matējums?

viņi turiet par saputota matējums?nav buttercream

nē viņi nebūtu.tie ir norādījumi par to, ja jums ir, izmantojot eļļas bāzes vai ūdens bāzes apsarmi, viņi reaģēs citādāk.

Viņi Nekad nav izkusis vai vītušas & bija hit!Vienkārši izkusis uz mēles, kad jūs to notiesāju.

Es novieto tos uz buttercream un būtībā nebija nekādas problēmas ar viņiem paliek stāvam.

3.kā viņi faktiski garšu?

Kad es nopirku viņus, viņi īsti ir garša, tāpēc tas nav novirzītu uzmanību no kaut vai atstāt aromāts uz apledojums.

Tie tiešām nav garša, tie ir sava veida papery.Man pat bija daži cilvēki uzņemt tos off, bet tie ir skaisti!

4.Vai kāds no šiem pārtraukumu pēc piegādes?

Nē, bet tie ir stacked atlocīt uz augšu otru, un jums ir veidot tos pats.

Tie ir labi iepakotas un nespēj pārvietoties, iepakojuma.

5.Iespējams sasaldēts un atkausēts?

Es pametu tos frig uz pāris dienām, un tad, kad mēs devāmies vākšanu mēs nodot tos saldētavā, lai viņi nevarētu kušanu un apmēram pēc stundas mēs ņēma tos ārā paketes un viņi iznāca labi.Viņi nebija grūti peel off, vai nu.

6. Kā es varu pievienot šos taureņus, lai kūka?Tās ir par maz, spieķi, vai viņi vienkārši stick ar glazūru?

Hi...tad, kad jūs ņemt to ārā no iepakojuma, jūs varat viegli saliekt katru vienu, lai izskatās, ka tas ir "lidojums".Tad jūs varat vienkārši novietot tos uz apsarmi.

7.Vai šie ir derīguma termiņi?Domājot par pērkot mēnesi pirms partijas

Viņi ir tik pārsteidzošs hit tas nebūtu svarīgi, ja tie bija 100 gadus vecs!

Piezīme: Sakarā ar starpību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.Paldies!Vafeļu Grāmatu, ko sauc arī par Rīsu Papīrs,pārtikas cietes, pamatojoties saldumi, kas var būt airbrushed vai viegli sagriež vēlamās formas.Tā ir nedaudz elastīga, bet nav paredzēta printerim, izmantojiet.

Izmanto arī apakšā Turron spāņu Konfektes, kas ir tik populārs gan ASV, gan Spānijā.Ēdamās grāmatas ir pasaulē populārākais produkts, katram, lietot un baudīt to, lai to, ko jūs gatavojas darīt?

Tagi: lieldienu dekors, pārtikas atzīmes, pārtikas tauriņš toppers, konfekte stāvēt, pārtikas sprinkles mazo, pārtikas tauriņi cupcake apdare, sk ēdama zelta lapiņām, top pārtikas, lieldienu pelējuma, pārtikas papīra sagataves.

Datu lapa

Kūka Rīki Tips Apdare
Neķītrs Attēlu No
Iezīme Eco-Friendly
Veids Kūka Rīki
Modeļa Numurs maizes piegāde
Materiāls vafeļu papīra
Seksuāli Divdomīgs No
Sertifikācija SGS

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

100pcs/daudz Mini Pārtikas Tauriņš Lieldienu Kūka Apdare 3D Ideja, Apdares Instrumenti,Kūkas Stāvēt Dzimšanas dienas svinības Virtuves Piegādes

100pcs/daudz Mini Pārtikas Tauriņš Lieldienu Kūka Apdare 3D Ideja, Apdares Instrumenti,Kūkas Stāvēt Dzimšanas dienas svinības Virtuves Piegādes

Saistītie Produkti: