Jauns Izpārdošana
Bērnu Kamera 2.8 Skatīt lielāku

Bērnu Kamera 2.8" Full HD Touch Ekrānu, Digitālo Kameru, Dubultā Objektīva 18MP Bērniem Dzimšanas dienas Dāvanu Atbalsta TF Kartes Video Ieraksts

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€20.28

-30%

€29.39

Kopīgot

Vairāk informācijas

Bērnu Kamera 2.8" Full HD Touch Ekrānu, Digitālo Kameru, Dubultā Objektīva 18MP Bērniem Dzimšanas dienas Dāvanu Atbalsta TF Kartes Video Ieraksts

Aizzīmju Punktiem: 1、Ultra-mini izmērs, piemērots bērniem, kas ir mazas rokas; burvīgs karikatūras un spilgtas krāsas konstrukcijas, ir pārdomāto dāvanu bērniem, ir burvju fotokamera, kas paver izlūkošanas attīstīt bērnu novērojumiem un atklājumiem.

2、Aprīkots ar 2,8 collu IPS augstas izšķirtspējas displejs, pilna skatā pieskarieties ekrāna, kameru var tālummaiņu, jūs varat pielāgot savu iecienītāko kompozīciju, atmiņu kartes atbalsts: atbalsts 4-32GB (nav iekļauts).Capture perfect attēlus un ierakstīt spilgts video.

3、Uzlādes 2 - 3 stundas, darba laiks: 3-5 stundas, vienkāršu pogas, super ērti, bērniem darboties; bērni var viegli veikt interesantus fotoattēlus un ierakstīt videoklipus, izmantojot šo digitālo kameru.

4、Šī bērna kamera ir izgatavota no videi draudzīga, mīksta silikona materiāla un ir triecienizturīga konstrukcija, kas ir piemērots bērnu ādai.Tāpēc, tā var sniegt savam bērnam ērtu un drošu veidu, kā uzņemt attēlus un ierakstīt video.Iebūvēts, atkārtoti uzlādējams litija akumulatoru ar USB uzlādes kabelis viegli izmantot.

5、Šis bērns kamera automātiski atpazīst sejas izsekošanas funkciju, kas nodrošina, lai jūsu bērns atstāj skaistu smaidu.Kamera ir aprīkota ar četriem filtriem, melns un balts, retro, neona, un retro zaļā, piebilstot, sapņains noslēpums darbu, mazo fotogrāfiem.

Parametri:

Displejs: 2.8 collu skārienjutīgo ekrānu

Specifikācijas: par 8.2 x 5.8 x 3.1 cm/3.23*2.28*1.22 jo

Svars: aptuveni 95g

Foto glabāšana: 300 loksnes / GB

Amats: foto, video

Uzlādes laiks: 2~3 stundas

Uzlādes spriegums: DC-5V/1A

Maksimālā atmiņa: Atbalsta līdz 32GB (šo preci nav iekļauta atmiņas karte un ir jāiegādājas atsevišķi)

Akumulatora kapacitāte: 600mA

Ierakstīšanas laiks: apmēram 2,5 stundas

PC saskarne: USB 2.0

Video izšķirtspēja: FULL HD 1920*1080

Foto izšķirtspēja: 3264*2448

Atbalsta balss: Ķīniešu, Ķīniešu, Tradicionālās, angļu, Japāņu, korejiešu, franču, utt.

Saraksts:

bērnu kamera *1

uzlādes kabelis *1

manual (manuāli) *1

siksniņa *1

Tagi: pulkstenis kameras bērniem, bērniem kamera ģimenēm, kamera zēni meitenes, bērnu kamera gadījumā, bērnu kamera korejiešu, bērniem kamera pārskati, bērnu bērniem digitālā fotokamera, mini digitālo kameru, mazulis digitālās foto kameras, digitālās kameras fotoattēlus bērns.

Datu lapa

Klasifikācijas Digitālā Fotokamera
Funkcijas Izglītības
Materiāls Plastmasas
Zīmola Nosaukums MezoJaoie
Modeļa Numurs ROTAĻLIETAS
Dzimums Unisex
Brīdinājums NAV
Akumulators Kā Liecina

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Bērnu Kamera 2.8

Bērnu Kamera 2.8" Full HD Touch Ekrānu, Digitālo Kameru, Dubultā Objektīva 18MP Bērniem Dzimšanas dienas Dāvanu Atbalsta TF Kartes Video Ieraksts

Saistītie Produkti: