Jauns Izpārdošana
GPS Tracker TK303H Par Transportlīdzekļa Motociklu un Privātās Automašīnas, 6V-40V Geo-žogs Ātruma ROKU &ATBRUŅOT AR SMS Izsekošanas Ierīce GPS303H Skatīt lielāku

GPS Tracker TK303H Par Transportlīdzekļa Motociklu un Privātās Automašīnas, 6V-40V Geo-žogs Ātruma ROKU &ATBRUŅOT AR SMS Izsekošanas Ierīce GPS303H

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€21.09

-25%

€28.12

Kopīgot

Vairāk informācijas

GPS303H transportlīdzekļa reāllaika Coban sākotnējo GPS transportlīdzekļu izsekošanas 12-24v auto signalizācija TK303H 1.Mūsu šī GPS303H/TK303H GPS tracker var strādāt tikai ar 2G GSM tīklu,to neatbalsta 3G, 4G vai 5G tīklu.Ja jūsu 3G 4G SIM KARTES var arī atbalstīt 2G tīkls, tad tas ir ok, lai izmantotu.Bet, ja jūsu valstī ir slēgts 2G tīklu,Mēs iesakām jums izvēlēties mūsu 3G 4G GPS GSM tracker.

3.Mūsu šis GPS tracker ir nepieciešams, lai izmantotu sim kartes, iepakojums nav iekļaut jebkuru sim karti,lūdzu, nopirkt sim karti no jūsu vietējā tirgū.

Šis trakeris ir jauns produkts, GSM / GPRS tīklu un GPS satelītu pozicionēšanas sistēmas, kas nosaka vairākas funkcijas, drošības, novietojuma, uzraudzību, novērošanu, avārijas signalizācija un uzskaiti visā pilnībā.To var izsekot un uzraudzīt attālinātu mērķi, ar SMS vai internetā.

Iebūvēts GSM, GPS antena, Ūdensdroša ,kompakta, elegantu izskatu.Atbalsta GPS un LBS (Location based service) double izsekošanas risinājumu.Atbalsta SMS/GPRS/Interneta Tīkla datu pārraides Atbalstu konfigurēt uzstādījumus attāli Uzstādīt vairākas funkcijas-drošības, uzskaiti, uzraudzību, novērošanu, avārijas signalizācija un vadība kopumā.

1.Visiem modeļu transportlīdzekļiem(12-24v) 2.Atrašanās vietu balstīts serviss(LBS) + GPS dubultās uzskaites risinājums

3.GPS blind spot signāls

4.vairāku enerģijas taupīšanas režīms :Miega laika/šoka sensors/deep/miega nomodā pie konkrētiem laika

5.Saglabājiet GPRS satiksmes režīms(Naudas taupīšanas režīms)

6.Anti-theft gsm signalizācija:Apriti, signalizācija/Geo-žogs, signalizācija/ātruma signāls/ext.power off signāla/tukšas baterijas signāls

7.Signalizācija ar ROKU Valsts: ACC/Šoks signalizācija

8.Remotey atslēdzas dzinējs

9.Atbalsta MiroSD

10.Iebūvēta atmiņa 16,000 pozīcijas

11.Iebūvēts 350 mA polimēru baterija

12.SMS izsekošanas uz mobilo telefonu ar google map saite

13.Absolūtās adreses ar SMS

14.Tīmekļa serveris, bez PC izsekošanas mīksts, Mobile phone

Transportlīdzekļiem,automobiļu,motociklu,autoparka vadība.

Satura izklāsts DIM 9.6 x 5.3 x 1.6 cm Svars 70g Tīkls GSM/GPRS Band 850/900/1800/1900Mhz GPS jutība-159dBm GPS precizitāte 5m GPS sākuma laiks Aukstā statusu 45s Warm status 35s Karstā statusu 1s Auto barošanas 12 V -24V Atpakaļ uz augšu Lādējams akumulators 3,7 V 350mAh Li-ion akumulatoru Uzglabāšanas Temp. -40°C līdz +85°C Darbības Temperatūra. -20°C līdz +65°C, Mitrums 5%--95% bez kondensācijas Elektroinstalācijas Diagramma gps tracker 303H Atrast 12 PIN drošības jostas un ievietojiet to atbilstošajā caurumi produktiem, un savienot vadus ar oriģināliem auto ķēdes parādot zemāk:

Galvenās Funkcijas:

1. "Track" un "Displejs" režīmu slēdzis: noklusētais režīms ir "trasē" (Trases režīmā), ja jūs vēlaties, lai uzraudzītu balss ap ierīci, lūdzu, sūtiet "monitors+paroli" līdz skaitītājam, lai ierīci, lai uzraudzītu režīmā, tad jūs veicat zvanu uz SIM numuru noteicējs jūs varat kontrolēt balss ap to; jūs varat nosūtīt "tracker+paroli" ar swtich ierīces atpakaļ uz ceļa režīmā.

2. Vienotā Atrast :

* Ja ir pilnvarota numuri izveidota, tracker atbildēsim uz visiem zvaniem ar atrašanās vietas ziņojumu.Ja atļautā numuri ir izveidota, tad tikai autorizētiem numurus varēs saņemt atrašanās vietas ziņojums no dienesta;

* Numura tracker ierīci no atļauts numuri, tas būs piekārt zvanīt un atbildēt ziņu ar google map saite un reālā laika platuma un garuma ;

* Kad zaudēja noteikt satelītu (bez GPS signāliem), tā būs dziesmu ar LBS / CELL-ID.Tad atbildēja SMS būs divas pozīcijas: - GPS koordinātes pēdējo zināmo atrašanās vietu. - LAC kodu.Atvērt www.gpstrackerxy.com atrast "rokasgrāmata ceļa", un nodot saņemto kodu LAC un Cell-ID laukus atrašanās vietu, LBS tehnoloģijas.

3. Auto trasē nepārtraukti:

* Dziesma ar ierobežotu reizes pēc laika intervālu, piemēram, nosūtīt SMS komandu "fix030s005n +paroli" ar izsekošanas ierīci, tas ziņos informāciju par atrašanās vietu, ar 30s intervālu 5 reizes. * Dziesma ar neierobežotu reižu pēc laika intervālu, piemēram, sūtīt SMS "fix030s030m***n+parole", lai tracker.Tracker ziņos reālā laika atrašanās vietu ik pēc 30 sekundēm, kad ACC ir PAR un ziņot atrašanās vietu ik pēc 30 minūtēm, kad ACC ir OFF.Piezīme: intervālam jābūt ne mazāk kā 10s. * Smart dziesmu pēc laika un attāluma intervālu, šī funkcija nozīmē, ka ierīci var izsekot, izmantojot iestatīto attālumu un laika intervālu divi faktori.

4. Pagrieziena punkti, kas tiek atjauninātas automātiski: tracker atjauninās informāciju par atrašanās vietu, automātiski web serveri, kad transportlīdzekļa mainot braukšanas virzienā nekā iepriekš noteikta leņķa vērtību, lai veidotu vienmērīgu līkni saskaņā ar faktisko ceļu, šī funkcija darbojas tikai GPRS režīmā.

5. GPS svārstību slāpēšanas: šī funkcija ir izslēgta pēc noklusējuma nosūtīt "apspiest+parole", lai tracker, tā būs atbilde "apspiest drift labi".GPS datu pārtrauktu atjaunināšanu, ja transportlīdzeklis nav braukšana (ACC ir OFF (izslēgts) un tā platuma un garuma vienmēr jātur pašu, un GPS dati atjauninājumus automātiski, kad transportlīdzeklis atrodas kustībā (ACC ir IESLĒGTA).

6. Precīza adrese: ir jāiestata APN jūsu vietējā GSM tīklā, izmantojot SIM karti tracker pirmais, pirms lietojat šo funkciju;Pēc konfigurēts APN nosūtīt "adrese+paroli, lai ierīci, tā būs atbildes SMS tostarp precīzu adresi.Piemēram: No. 8, Guankou 2. Rd, Nantou, Nanshan rajons, Shenzhen, Guangdong, ķīna.

Tagi: gps motociklu yhamaja, gp tracker, traker, krēms bārdas, vienas ass saules tracker, tracker vehicl, coban gps tracker, e motocikliem, fpv head tracker, tracker.

Datu lapa

Tīkls GSM/GPRS
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums Soufyane
Īpaša Iezīme Tālvadības Pults
Akumulatoru Dzīves 30 Stundas & Augšu
Ekrāna Izmērs Saskaņā Ar 2 Collas
Spriegums 5V
GPS tips GPS Tracker
Out Power 0.2 W
Modeļa Nosaukums gps303H
Atpakaļ uz augšu akumulators Iekasējams 3,7 V 500mAh Li-ion Akumulators
GPS Precizitāte 5m
Sertifikācija CE
Postenis Izmēra 9.6*5.3*1.6 cm
Gps Modulis
Grupa 850/900/1800/1900Mhz ( tikai atbalsta 2G )

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

GPS Tracker TK303H Par Transportlīdzekļa Motociklu un Privātās Automašīnas, 6V-40V Geo-žogs Ātruma ROKU &ATBRUŅOT AR SMS Izsekošanas Ierīce GPS303H

GPS Tracker TK303H Par Transportlīdzekļa Motociklu un Privātās Automašīnas, 6V-40V Geo-žogs Ātruma ROKU &ATBRUŅOT AR SMS Izsekošanas Ierīce GPS303H

Saistītie Produkti: