Jauns Izpārdošana
Zaudēt Svaru Massager Mašīna Sejas Rullīšu Vēdera Izmantot Anti-Celulīta Elektriskā Pilna Ķermeņa Novājēšanu Tauku Deglis Atvieglot Muskuļu Skatīt lielāku

Zaudēt Svaru Massager Mašīna Sejas Rullīšu Vēdera Izmantot Anti-Celulīta Elektriskā Pilna Ķermeņa Novājēšanu Tauku Deglis Atvieglot Muskuļu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€15.95

-39%

€26.15

Kopīgot

Vairāk informācijas

Elektriskā Ķermeņa Masieris Regulējams Pilna Ķermeņa Plānāks 3D Svara Zudums Rullīšu Instrumentu Vēdera Izmantot Anti-Celulīta Kontroles Ierīces Rokturi-kas notika Profesionālās Skaistumkopšanas Mašīna Ādas Masāžas Rīki

Funkcijas

1. Ātrgaitas mehānisko stingri garantijas spēcīgu masāžas pieredzi, lai efektīvi samazinātu lieku tauku un celulīta, pievelciet jūsu vēdera un apdares vidukļa redzamas ķermeņa figūru veidošana, arī var izmantot masāža ar ēterisko eļļu, lai atpūsties un mazināt nogurumu.

2. Regulējams ātruma slēdzi un 2 dažādiem maināmiem galvas masāža var sniegt pielāgotus masāžas komfortu, var izmantot uz kakla, muguras, vidukļa, kājām, rokām, augšstilbiem, sēžas ar pilnu ķermeņa slaidinošu efektu.

3. Pārnēsājamiem un rokas dizains palmu izmēru fit un uzskaites brīze, jūs varat to izmantot mājās, birojā vai viesnīcas, bet aizsardzības sietu var novērst iekļūšanu matu, lai uzlabotu higiēnas un ilgāku kalpošanas laiku.

Specifikācijas

Materiāls: ABS

Krāsa: Balta

Plug Type: ES Plug/US Plug(nav obligāts)

Spriegums: DC12V/0.5 A

Strāvas Patēriņš: 15W

Ātrums Līmenis: Zems-Augsts(Regulējams)

Kabeļa Garums: apmēram 150cm/4.92 ft

Piezīme :

Lūdzu atļaut dažas novirzes dēļ manuāla mērīšana un pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms iegādāties.

Krāsa faktisko preci var nedaudz atšķirties no attēliem, ko radījuši dažādi datoru ekrāni un displeja uzstādījumi.

Paldies par jūsu sapratni!

Uzmanību!

- Nav ieteicams 1 stundu pēc ēšanas.

- Nav masāža par to pašu platību par vairāk nekā 15 minūtēm.

- Lūdzu, iedodiet mašīna laiks, lai atpūsties, lai izvairītos no transportlīdzekļu izdegšana, ko izraisa pārslodze darbību.

Paketē Iekļauts:

1* Ķermeņa Plānāks Masieris ar Strāvas Kabelis

1* Bumbu Galvas Masāža

1* Mīcīšanas Rullīšu Masāža Galvas

1* Aizsardzības Sietu Vāks

1* Lietotāja Rokasgrāmata

Piezīme:

Pēcpārdošanas pakalpojumu:

Ja tas nedarbojas/nesaņemat/tas ir bojāts transportēšanas laikā/ vai citus, vai arī citi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums par brīvu.Pēc tam, kad mēs apstiprinām, mēs varam nosūtīt vai kompensāciju.

Biežāk UZDOTIE jautājumi:

1.Vai ir kāds izsekošanas Numuru par manu preci?

Lūdzu, izsekot savu sūtījumu uz : www.17track.net/en

Lūdzu, ņemiet vērā,: (piemēram : Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu Plus ) sekošanas informāciju, kas ir pieejams tikai Ķīnā.Vairumā gadījumu, starptautiskie sūtījumi aizņem apmēram 35 līdz 60 darba dienām

2. Vairumtirdzniecības un Nometiet Kuģniecības

Par vairumtirdzniecības, mēs piedāvājam atlaides un piegāde, kas tikai aizņem 3-7 dienas ierodas.Ja jūs meklējat jebkuru citu produktu, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs labprāt vēlētos, lai palīdzētu jums atrast to.

Par dropshipping:

Mēs varam piedāvāt taras dropshipping pasūtījumus, izmantojot CSV failu.

Mēs pieņemam Paypal maksājums

Mēs nosūtīsim tā, lai jūsu klientiem tieši, bez faktūras ,veicināšana, informācijas un bez jebkādu informāciju par mūsu uzņēmumu.

3.Krāsu un izmēru atšķirības

sakarā ar ekrāna izšķirtspēju, apgaismojuma efektu un mērījumu kļūdu preces, var būt nedaudz atšķirīgs, lai bildes, ceru uz jūsu sapratni.Paldies!

4.24 klientu apkalpošanas stundas

5.Ienākumi:

"Brīvās Atgriešanās" pakalpojumu

Atpakaļ 15 dienu laikā

(Pakalpojumu Sfēra• Ne visas valstis ir Bezmaksas Atgriešanas pakalpojums.Pašreizējā brīdī, jāatbalsta valstīm, kas ietver sauszemes teritoriju, Amerikas savienotās Valstis, Kanāda, Austrālija, lielbritānija, Francija, Spānija, Vācija, Krievija, Dienvidkoreja, Saūda Arābija, AAE, Itālija, Nīderlande, Polija, Brazīlija)

Pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie ir atgriezušies.pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

6 .Par Atsauksmes:

Ja ir kāda problēma ar precēm .Lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu jūsu problēmu .Es apsolu sniegt jums labāko risinājumu.

Tagi: jostas massager elektriskā, jade veltnis, mājās izmantot, sejas massag, rullītis stick, burn fat, liels rullīšu masāža, sejas ledus veltnis, sejas attīrītājs, automātiskā celulīta masieris.

Datu lapa

Barošanas Avots elektriskā
Nosaukums Fat Burner Ziņu Ierīces
Ražošanas process Mašīna
Materiāls Plastmasas
Gadījumā Jomās Kājas, gurni, kakla, jostas, muguras, kājām.sejas
Zīmola Nosaukums MOFAJIANG

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Zaudēt Svaru Massager Mašīna Sejas Rullīšu Vēdera Izmantot Anti-Celulīta Elektriskā Pilna Ķermeņa Novājēšanu Tauku Deglis Atvieglot Muskuļu

Zaudēt Svaru Massager Mašīna Sejas Rullīšu Vēdera Izmantot Anti-Celulīta Elektriskā Pilna Ķermeņa Novājēšanu Tauku Deglis Atvieglot Muskuļu

Saistītie Produkti: