Jauns Izpārdošana
3 in 1 Ausu Tīrīšana Endoskopu, USB HD Vizuālo Ausī Karoti 5.5 mm 1.3 MP Kamera, Android PC Auss Izvēlēties Daudzfunkcionālo Skaistumkopšanas Equipmen Skatīt lielāku

3 in 1 Ausu Tīrīšana Endoskopu, USB HD Vizuālo Ausī Karoti 5.5 mm 1.3 MP Kamera, Android PC Auss Izvēlēties Daudzfunkcionālo Skaistumkopšanas Equipmen

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.17

-39%

€10.12

Kopīgot

Vairāk informācijas

3-in-1 WiFi Endoskopu Auss Otoscope Cleaner 1.3 MP 720P HD Vizuālo Auss Izvēlēties Vaska Noņemšanas Čūska Pārbaudes Kameras ar 6 Regulējams LED Gaismas Veselības Aprūpes Rīks Android un iOS Viedtālruni iPhone iPad Planšetdatoru MAC DATORU(2m Kabelis)

Funkcijas

1. Aprīkots ar 1.3 MP 720P HD kameru, lai panāktu skaidru attēlu un reālā laika visa procesa video no earwax rakšana ar bagātu informāciju par praktiskā novērošana un pārbaude auss kanālā.

2. Iebūvēts 6pcs regulējams augstu spilgtumu LED gaismas, var efektīvi uzlabotu attēla skaidrību tumsā vai nepietiekamā apgaismojumā stāvoklī, viegli, lai pielāgotu spilgtumu, ko pagrieziet ripu.

3. 3-in-1, dizains plaši saderīgs ar Android, USB, PC USB un Tipa C ērtāk savienojumu.

4. Nāk ar 2 metru kabelis un 5.5 mm, diametrs kameru, lai varētu vieglāk un nesāpīga piekļūt savā ķermenī un plašāku diapazonu galvas, deguna, mutes dobuma, ādas un utt.

Specifikācijas

Materiāls: ABS+Nerūsējošā Tērauda

Kameras Diametrs: 5.5 mm

Kameras Izšķirtspēja: 1,3 MP, 1280*720, 640*480

Skata Leņķis: 70°

LED Daudzums: 6 Gab.

Fokusa Attālums: 1.4-2cm

Uztveršana Attēla Formāts: JPEG

Video Ieraksta Formāts: AVI

Kabeļa Garums: 2m

Paketē Iekļauts:

1* Endoskopu

1* Kamera Aizsardzības Vāks

2* Auss Paņemt

1* Aizsardzības Uzmava

1* Lietotāja Rokasgrāmata

1* Tīru Drāniņu

3 in1 Ausu Tīrīšana Endoskopu, USB HD Vizuālo Ausī Karoti Mini Kamera, Android PC Auss Izvēlēties Otoscope Borescope Rīku Funkcijas : Piemērots ikdienas uzkopšana aprūpes, ausu slimības pacienti var arī vērot, auss kanālā.Ar elektronisko mikro kameru, jūs varat sasniegt reālajā laikā novērot procesu kopumā rakt earwax, izmantojot USB datu kabeli.Ultra mazu objektīvu ar HD pikseļi, viegli piekļūt auss kanālā un redzēt skaidrāk. 6pcs LED lampas spožumu var regulēt ar pārslēga pogu uz vadības bloku, saskaņā ar jūsu nepieciešamību.Par būtisku instrumentu, lai katra ģimene.Apraksts: Daudzfunkcionāls, tas ne tikai var pārbaudīt, auss kanālā, bet arī var pārbaudīt, bungādiņas, nagu, smaganu, rīkles, deguna dobumā, galvas ādas, matu saknes un citas ķermeņa daļas.Īpašu uzmanību, īpaši maza attāluma, lai redzētu skaidrāk.Auss izvēlēties, kas ir ilgāk, plānāks un vieglāk izmantot.Var piekļūt mobilā tālruņa ar ārējās kameras funkcija.Draugi, ja jums rodas programmatūra nevar lejupielādēt, lūdzu, mēģiniet pievienot programmatūras faila nosaukuma saīsinājumu Apk.Jums var arī justies brīvi sazināties ar mums, lai palīdzētu Specifikācija: Krāsa: melna Objektīvs: 5.5 mm Pixel: 0.3 MP Skata leņķis: 70° Rezolūcija: 640*480 Fokusa attālums: 1.4-2cm Materiāls: plastmasas, metāla Pildspalvas garums: aptuveni 15 cm * Iepakojuma izmērs:20x10x2.8cm Pieslēgšana: Windows PC, android sistēma ar OTG funkcija Attēlu formāts: JPEG Video formāts: AVI Atbalsta sistēma: Android 4.2, un virs /windows/Mac Kabeļa Garums: 2m Paketē iekļauts: 1x Mutes Spoguli 1 x Pen Kamera 1 x Ausī Karoti 1 x Aizsargājošu Uzmavu 1 x Apaļas Auss Cērtes 1x Tīrīšanas Audums 1 x Rokasgrāmata 1 x Kamera seguma

1 x somiņa

Piezīme:

Pēcpārdošanas pakalpojumu:

Ja tas nedarbojas/nesaņemat/tas ir bojāts transportēšanas laikā/ vai citus, vai arī citi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums par brīvu.Pēc tam, kad mēs apstiprinām, mēs varam nosūtīt vai kompensāciju.

Biežāk UZDOTIE jautājumi:

1.Vai ir kāds izsekošanas Numuru par manu preci?

Lūdzu, izsekot savu sūtījumu uz : www.17track.net/en

Lūdzu, ņemiet vērā,: (piemēram : Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu Plus ) sekošanas informāciju, kas ir pieejams tikai Ķīnā.Vairumā gadījumu, starptautiskie sūtījumi aizņem apmēram 35 līdz 60 darba dienām

2. Vairumtirdzniecības un Nometiet Kuģniecības

Par vairumtirdzniecības, mēs piedāvājam atlaides un piegāde, kas tikai aizņem 3-7 dienas ierodas.Ja jūs meklējat jebkuru citu produktu, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs labprāt vēlētos, lai palīdzētu jums atrast to.

Par dropshipping:

Mēs varam piedāvāt taras dropshipping pasūtījumus, izmantojot CSV failu.

Mēs pieņemam Paypal maksājums

Mēs nosūtīsim tā, lai jūsu klientiem tieši, bez faktūras ,veicināšana, informācijas un bez jebkādu informāciju par mūsu uzņēmumu.

3.Krāsu un izmēru atšķirības

sakarā ar ekrāna izšķirtspēju, apgaismojuma efektu un mērījumu kļūdu preces, var būt nedaudz atšķirīgs, lai bildes, ceru uz jūsu sapratni.Paldies!

4.Ienākumi:

Pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie ir atgriezušies.pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

5.Par Atsauksmes:

Ja ir kāda problēma ar precēm .Lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu jūsu problēmu .Es apsolu sniegt jums labāko risinājumu.

Tagi: sejas skrubis, beauti, endoskops video kameras, 5.5 mm barelu savienotājs, beuty sievietēm, mi ausu tīrītājs, apple iphone endoskopu, pārbaudes hd kameras, ems sejas, kameras video.

Datu lapa

Preču Kvalitātes Sertifikāciju ce
Barošanas Avots Neviens Elektriskā
Zīmola Nosaukums MOFAJIANG
Ražošanas process Mašīna
Materiāls Plastmasas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Funkcijas Sejas Tīru

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

3 in 1 Ausu Tīrīšana Endoskopu, USB HD Vizuālo Ausī Karoti 5.5 mm 1.3 MP Kamera, Android PC Auss Izvēlēties Daudzfunkcionālo Skaistumkopšanas Equipmen

3 in 1 Ausu Tīrīšana Endoskopu, USB HD Vizuālo Ausī Karoti 5.5 mm 1.3 MP Kamera, Android PC Auss Izvēlēties Daudzfunkcionālo Skaistumkopšanas Equipmen

Saistītie Produkti: