Jauns Izpārdošana
550ML Tālvadības pults Gaisa gaisa mitrinātāju, Ēteriskās Eļļas, Koksnes Graudu Izkliedētājs 7 Krāsu Mainās LED Gaismas Elektriskā Difuzoru ar Skaļruni Skatīt lielāku

550ML Tālvadības pults Gaisa gaisa mitrinātāju, Ēteriskās Eļļas, Koksnes Graudu Izkliedētājs 7 Krāsu Mainās LED Gaismas Elektriskā Difuzoru ar Skaļruni

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€15.97

-31%

€23.48

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkta Informācija:

Funkcijas:

- Koksnes graudu mitrinātāji ir unikāla koksnes graudu dizains un kas ir lieliski piemērots mājas, biroja, guļamistabas, dzīvojamo istabu, studijas, joga, vai spa.

- Tas ir 4 in 1 aromterapijas difuzoru, gaisa mitrinātāju, bluetooth skaļruni un nakts gaisma.Baudīt patīkamu aromātu, lai mierīgu un relaksējošu vidi ar ēterisko eļļu difuzoru.

- Nē,-ultraskaņas siltuma ir pilnīgi klusa vide.Ultraskaņas tehnoloģiju, kas saglabā visas operācijas kluss, lai remdētu savu miegu.

- Vienmērīgu migliņai atstāj patīkamu aromātu un palīdz nomierina sausas un sasprēgājušas ādas, uzlabo gaisa kvalitāti un novērstu bojājumus, no otrās puses dūmu un alergēniem.

- Koksnes graudu mitrinātāji labumu no bluetooth skaļruņa funkciju, kas uzlabo tā ir noskaņu-veicināt spējas spēlējot melodijas.

- Nāk ar 550ml liela ūdens tvertne, kas nozīmē, jūs iegūsiet vairāk darba laika.

- Tas arī ir 7 krāsas, LED gaismas, romantisku vidi, jūs varat uzstādīt taimeri līdz 1 stundai, 3 stundas vai 6 stundas, un, kad taimeris ir beidzies, vai ūdens tek ārā, tas apstājas.

- Koksnes graudu mitrinātāji ir izgatavoti no vislabākajiem PP materiāla ar BPA-free nodrošina, ka tā ir 100% netoksisks un drošs zīdaiņiem un bērniem, kamēr darbojas. - Tas mitrinātāji ir paredzēts ar ziedu spiešanu uz vāka augšu piešķir tai dabīgu un sākotnējo izskatu.Vienkārša, vēl modernais dizains ir piemērots vīriešiem vai sievietēm, jauniem vai veciem.

Specifikācija:

Nosaukums: Mini Ultraskaņas Humidifie

Materiāls: ABS+PP

Izmērs: Apm. 168x168x95mm

Krāsa: Tumšs Koks Graudu/ Vieglās Koksnes Graudu/ Balta Koka Graudu

Tips: bluetooth tipa (ar skaļruni) / Standarta tips (nav skaļrunis)

Ūdens Ietilpība: 550ml

Migla Izejas jauda: 40-65ML/H

Jauda: 10-14W

Spriegums: 24V/0.65 A

Papildu Ultraskaņas Tehnoloģija: 2.4 MHZ

Paketē iekļauts:

1x gaisa mitrinātāju

1x Adapteris (ASV Spraudnis tikai)

1x Tālvadības pults

1x Lietotāja rokasgrāmata

Padomi:

- Pirms ieslēgšanas, pārliecinieties, ka ir pietiekami daudz ūdens tvertnē, šo produktu nevar būt ieslēgts, ja nav ūdens.

- Spray daļa nevar laist, jo ūdens vai izskalot tā zem krāna, lūdzu, noslaucīt tīru ar mitru lupatiņu vai mitru sūkli.

- Pievieno ūdeni nedrīkst pārsniegt ūdens līnijas, tā, lai pārplūdes, jānodrošina, ka ir pietiekami daudz ūdens, ūdens tvertnes.

- Nomainiet tvertne ūdens dienā, lai nodrošinātu, ka no telpām svaigā gaisā.

Produkta Rādīt:

Mūsu produkts nāk ar kontaktdakšu, kas ir Eiropas standarta kontaktdakšu(piemērots ģimenēm eiropā, piemēram, Vācijā, Francijā,Krievijā,u.c.) Ja citas sveces, ir jums nepieciešams.Lūdzu, skatiet pictureselection (Izvēlēties šos sveces, un mēs sniegsim pārveidotāji).

① .AU PLUG Austrālijā.

② .UK PLUG Apvienotā Karaliste.

③ .ES PLUG Par Izraēlu un Šveici etcIsrael un Šveici utt ir dažādas Eiropas sveces.

Ja nepieciešams,Mēs varam nodrošināt pārveidotāju, Bet, lūdzu, norādiet iepirkuma ziņu.

Sūtījumu: 1.Parasti, mēs nosūtīt preces ar 1-3 darba dienas. 2.Lūdzu, pārbaudi, vai preces ir labā stāvoklī un parakstīt pirms piegādes cilvēks lapas. 3.Ja jums atrast produktu, ir pazaudēta vai bojāta ceļā.Lūdzu, ņemt foto un ļaujiet piegāde vīriešiem, kas to apstiprinātu.Pēc tam mēs palīdzēsim uzpildīt jūsu zaudēt. 4.Ja vēlaties produktus, nosūtīt, lai jūs varētu ātri, vai jums tā ir nepieciešama steidzami, Lūdzu, izvēlies, DHL, Fedex, UPS, TNT, EMS.ja jūs domājat, ka maksa ir augsta, jūs varat sazināties ar mums, mēs pārbaudīsim jūsu adresi un jums lētākais kravu.

Garantija: 1. Visi produkti tiek rūpīgi pārbaude pirms to nosūtīšanas.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai izvairītos no jebkādiem kvalitātes problēma. 2. Mēs apsolām, kvalitātes garantija vienu gadu, un mēs salabosim tās bez maksas.Atgriešanās kuģniecības būtu jāmaksā klientam. 3. Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, Lūdzu sazinieties ar mums.Mēs piedāvājam jums atbilstošu risinājumu.

Atsauksmes: 1. Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.

2. Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

3. Mēs augstu vērtējam jūsu atsauksmes ir ļoti daudz.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Tagi: pubg gaisa difuzoru, esential naftas difuzoru gaisa mitrinātāju, melao sejas, sākotnējo gaisa difuser, izkliedētājs, elektrisko eļļas, portabl skaļrunis, difuzora laukums, oem ultraskaņas, humidifi, difūziem.

Datu lapa

Modeļa Numurs F73897
Forma Klasiskās Columnar
Klasifikācijas Mitrināšanas
Operācija Metode Tālvadības Pults
Migla Izejas (gallon / dienā) 40-65ML/H
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Mitrināšanas Metodi Ultraskaņas
Pieteikums 11-20㎡
Uzstādīšana USB
Migla Kontaktligzdu Daudzums Viens/a
Ūdens trūkums Power-off Aizsardzība
Zīmola Nosaukums AUGIENB
Sertifikācija ce
Veids Ultraskaņas Gaisa Mitrinātāju
Funkcijas Ultraskaņas Sterilizēt
Spriegums (V) 220V
Jauda (W) 14w
Laika Funkcija
Izmantošana Sadzīves
Troksnis <36db
Barošanas Veids USB
Jauda <1L
Mitruma Kontrole Tālvadības Pults

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

550ML Tālvadības pults Gaisa gaisa mitrinātāju, Ēteriskās Eļļas, Koksnes Graudu Izkliedētājs 7 Krāsu Mainās LED Gaismas Elektriskā Difuzoru ar Skaļruni

550ML Tālvadības pults Gaisa gaisa mitrinātāju, Ēteriskās Eļļas, Koksnes Graudu Izkliedētājs 7 Krāsu Mainās LED Gaismas Elektriskā Difuzoru ar Skaļruni

Saistītie Produkti: