Jauns Izpārdošana
Ultraskaņas gaisa mitrinātāju, Gaisa Kausa Aromāta Izkliedētājs Gaisa Attīrītājs Migla Maker USB Ar LED Gaismām, Mājas, Automašīnas, Biroja Skatīt lielāku

Ultraskaņas gaisa mitrinātāju, Gaisa Kausa Aromāta Izkliedētājs Gaisa Attīrītājs Migla Maker USB Ar LED Gaismām, Mājas, Automašīnas, Biroja

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.45

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas:

1. Polimēra smidzināšanas tehnoloģija: Šis produkts izmanto polimēru smidzināšanas tehnoloģija, lai ūdens molekulas, lai izkliedētu gaisā, tā ka nav ūdens pilienu atpakaļ uz slapja galda.

2. Nano-smidzināšanas: Šis produkts izmanto nano-smidzināšanas tehnoloģija, lai atbrīvotu ļoti smalku ūdens miglu, kas var viegli iekļūt ādas barjeru un dziļi mitrina ādu.

3. Divpakāpju mitrināšanas: Šis produkts ir divpakāpju mitrināšanas, kas var ievērojami miglas un mitrina un rūpējas par ādu.

4. Trokšņa samazināšanas dizains: Šis produkts ir paredzēts, lai samazinātu troksni un palaist ≤30dB, kas padara to grūti, lai jūs varētu justies.Nav svarīgi, vai tev ir darbs vai nav, tas nav apnikt jums.

5. 250ml liela jauda: Šis produkts ir lielu jaudu, var barot par 10h, un ātri pazūd žāvēšanas gaisa kondicionētājs, room.

Apraksts:

1. Ir diamond cup gaisa mitrinātāju, jums maigu mitrinošu katru dienu, liek jums justies tikpat ērti, kā mājās, pilna vitalitātes.Jauna diena sākas, to ir viegli strādāt, baudīt dzīvi, un sev par labu valstij.

2. Šis produkts ir piemērots atpūtai un izklaidei, biroja, auto, mitrināšanas un citos gadījumos, un pieņem siltu sirdi nakts gaismas dizains, lai atbalstītu touch sensoru.Iebūvēts metāla zondi, automātiska izslēgšanās un sauss-dedzināšana, kad bezūdens, liek jums justies tikpat viegli kā tad, kad esat mājās.

Specifikācijas:

Krāsa: Balts, Rozā, Zils, Royal Blue

Izmērs: 149*68*68 mm

Darba spriegums: DC5V

Darba strāva: 400mA

Jaudas patēriņš: 2W

Ūdens tvertnes tilpums: 250ml

Spray summa: 35ml/h

Laiks laiks: 5 stundas failu; 10 stundas otrajā failā

Materiāls: ABS+PP+silikona/elektronisko sastāvdaļu

Izpildu standarts: GB4206.1/GB4706.48

Interfeiss: USB

Paketē Iekļauts:

1 x krāsains diamond cup gaisa mitrinātāju

Piezīmes:

1.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2.Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Tagi: figurin auto izkliedētājs, led 1w 3w, powe led 1w, smarža tieši difuzoru, 3 led 1w, Burvīga Pet Air Gaisa Mitrinātāju, 0 auto izkliedētājs, 1W, vāze, h, 1w led power.

Datu lapa

Jauda <1L
Mitrināšanas Metodi Migla Izpildes Apstiprināšanu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums PRITECH
Troksnis <36db
Sertifikācija NAV
Spriegums (V) 5V
Jauda (W) 1w

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Ultraskaņas gaisa mitrinātāju, Gaisa Kausa Aromāta Izkliedētājs Gaisa Attīrītājs Migla Maker USB Ar LED Gaismām, Mājas, Automašīnas, Biroja

Ultraskaņas gaisa mitrinātāju, Gaisa Kausa Aromāta Izkliedētājs Gaisa Attīrītājs Migla Maker USB Ar LED Gaismām, Mājas, Automašīnas, Biroja

Saistītie Produkti: