Jauns Izpārdošana
[Sumbulbs] 24V 12V Āra Apgaismojums Prožektori, 100W LED Panelis Gaismas, Auto Lampas DIY Silts Balts Zils Krāsa, COB LED Spuldzes, Skatīt lielāku

[Sumbulbs] 24V 12V Āra Apgaismojums Prožektori, 100W LED Panelis Gaismas, Auto Lampas DIY Silts Balts Zils Krāsa, COB LED Spuldzes,

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€8.56

-65%

€24.46

Kopīgot

Vairāk informācijas

[Sumbulbs] Āra Apgaismojums Prožektori, 100W LED Panelis Gaismas, 12V Auto Lampas, Spuldzes DIY 6500K Dzidri Balta Regulējamas, COB LED Spuldzes

Galvenās Iezīmes 220*113mm LED Panelis Gaismas COB LED izmērs: 220*113mm, kas Izstaro diametrs: 203*100mm Jauda: max var sasniegt līdz 100W ( parasti 50W pie 12V, nepieciešams vairāk enerģijas, lūdzu palielināt spriegumu vai izmantot pastāvīgu strāvas barošana ) Spriegums: DC 12V - 14V Led daudzums: 336pcs augstas kvalitātes LED mikroshēmām, kas Izstaro krāsa: Silti balta (2800-3200K), Aukstā whie (6000-6500K) RA: 75% Gaismas atdeve: >110LM/W Pielietojums: iekštelpu/ āra apgaismojums, campaing gaismas, āra puse, gaismas, auto apgaismojums...

Paketē Iekļauts: 1gb 220*113mm COB LED Panelis Gaismas

Paziņojums: Akumulators nav iekļauti datu pārzinim !

Paziņojums: ir liela pretestība Akumulatora Klipu, lai aizsargātu LED gaismas, un pretestība samazinās pašreizējo un samazināt jaudu, tā spilgtums būs daudz samazināt.Ja vēlaties 100% pilnu spilgtumu, lūdzu, noņemiet rezistors ar sevi.

Vairāk COB LED gaismas, lūdzu, noklikšķiniet šeit:

Kas ir COB?

COB (Mikroshēmas uz Kuģa) ir jauna tehnoloģija, LED iepakojuma LED gaismu dzinēju.Multi LED mikroshēmām ir iepakoti kā viena gaismas moduli.Kad tas iedegas, izskatās, apgaismojums paneli.

Kā COB LED gaismas avots darbu?

Jo COB apgaismojums, vienu LED mikroshēmām tiek likts tieši uz plates (vai pamatnes), kas ir termiskās īpašības, lai izkliedētu siltumu.Siltuma izkliedi ir ļoti svarīgs aspekts, LED apgaismojums, jo tas var būtiski ietekmēt paredzamo mūža ilgumu spīdeklis.Tāpēc, COB apgaismojums var būt augstāka LED chip blīvums un augstāka gaismas līmeni, vienlaikus saglabājot vai uzlabojot dzīves ilgums.

Priekšrocības COB:

COB gaismas ir efektīvāks veids LED apgaismojums vispārējās vai automobiļu apgaismes pieteikumi, jo:

- gaismas ir vairāk vienotu izskatu

- labāk paredzamais dzīves ilgums

- sasniegt augstāku apgaismojuma līmenis pa lielu platību

- COB ir vairāk stabila un uzticama, nekā standarta LED pakete

Shenzhen Sumbulbs Vides Technology Co., Ltd., ir profesionāla Ražotājs & parādus apkalpojošās komercsabiedrības LED Apgaismojums, kas ir aptuveni 10 gadu pieredzi Ķīnā.

Sumbubls Uzņēmums ir pilnīga un zinātnes Kvalitātes Vadības sistēma, ar vairākām ļoti pieredzējuši inženieri un tehniķi, un ir aprīkoti ar pilna modernu high-tech iekārtām un ražošanas līnijām.

Sumbulbs galvenokārt vērsta uz pētniecības un attīstības, LED Apgaismojums, resursu, projektēšana un ražošana LED gaismas.Produktu klāstu no COB čipu, Griestu lampas, Prožektori, Kristāla Lampas, Cauruļu Gaismas, Dziesmu Lampas, Ielu Apgaismojums, Kalnraču Lampas, Projekta Lukturi, Saules staru Lampu, lai Gaismas utt.Mūsu produkti tiek plaši izmantots viesnīcā, apgaismojums, telpas apgaismojums, biroju apgaismojums, ourdoor apgaismojums un rūpniecības apgaismojums un citi apgaismes projektiem.

Mūsu produkti tiek plaši pārdod ārzemēs un vietējā tirgu, un saņēma ļoti labas augstu novērtējumu no mūsu klientiem.

"Kvalitāte Pirmajā" ir vienmēr braukšanas enerģijas Sumbulbs Cilvēki.

Sumbubls, ir uz ceļa, lai būt blakus lielisku MILZU Vides Apgaismojums .

1. Lūdzu, apstipriniet cenas / piegāde un citas detaļas ar piegādātājs pirms jums pasūtījumu.

2. Lūdzu, pārliecinieties, ka esat izlasījis visu aprakstu un piekrīt, ka darījumu pirms iepirkšanās.

3. Mēs pieņemam Alipay, West Union, T/T, (Bankas pārskaitījums ), PayPal un kredītkartes .Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

4. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz.

5. Maksājums ir nepieciešams, ir pabeigta 15 dienu laikā, vai pasūtījums tiks atcelts un jebkādas akcijas, atlaide būs spēkā neesošu.

10pcs/daudz 2011 3W 5W 7W Noapaļotiem LED COB Gaismas Avots Čipu Uz Kuģa Uzmanības centrā Downlight Sarkans Zils Zaļš Balts 20mm

1. Ja preces DEFEKTU/ SADALĪTI, kad jūs to saņem, vai jūs neesat apmierināts ar to, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 14 dienu laikā, lai aizstātu vai kompensāciju.Bet precēm jābūt atpakaļ rūpnīcas stāvokli.Lūdzu, sazinieties ar mums jau iepriekš un vēlreiz pārbaudīt atpakaļadresi, pirms jums to atdot.

2. Ja prece ir bojāta 3 mēnešiem, mēs varētu nosūtīt jums jaunu nomaiņa par brīvu vai piedāvāt pilnu kompensāciju pēc tam, kad mēs saņemt nekvalitatīvu preci.

3. Ja prece ir ar defektiem 12 mēneši, mēs varētu piedāvāt arī jums nomaiņas pakalpojumu, bet jums nav jāmaksā par papildu sūtīšanas izdevumi.

Mūsu mērķis ir nodrošināt augsta Līmeņa Klientu Apkalpošanas, kā arī klientu apkalpošanas speciālistiem, vienmēr stāv, lai atrisinātu jūsu problēmu.

Mēs augsti novērtējam jūsu 5-ZVAIGŽŅU POZITĪVAS atsauksmes un lūdzu neatstāj NEGATĪVAS atsauksmes, neprasot palīdzību.

[Sumbulbs] Ultra Spilgti 200W Flip-Chip LED COB Gaismas Avots DIY Āra Kempings Lampu DC 12V 3000K 6500K Tīri Silti Balta Spuldze

Tagi: 12v led āra, 220v led panelis, vīriešu āra apgaismojums, 18v, led prožektors, led āra, led atstarotājs, mini led spot gaismas ministru kabineta lampas, 50w led, plūdu led, 100w led.

Datu lapa

Barošanas Avots DC
Stils Tradicionālā
Gaismas atdeve 110LM/W
Apdare Krāsas Izsmidzināšanai
Spriegums 12V
Aizsardzības Līmenis IP66
Izstaro krāsa Auksti balts, silti balts, zils
Gaismas Avots LED Spuldzes
COB versijas 12V, 24V
Sertifikācija ce
Apgaismojums diametrs 203*100mm
Ir Spuldzes Iekļauts
Godu Kvadrātveida
Preces nosaukums Āra Apgaismojums LED Panelis Gaismas
Zīmola Nosaukums sumbulbs
LED COB Watt Max var sasniegt līdz 100W
Korpusa Materiāls Alumīnija
Gaismas Temperatūra 3000K, 6500K
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Pamatnes Tips NAV
Vienuma Tips Plūdu Gaismas
Modeļa Numurs COB-220113
Diametrs/ Izmērs 220*113mm
Materiāls Alumīnija sakausējuma & Silikona gumijas
Pieteikumi Āra apgaismojums, auto lampas, kempings gaismas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

[Sumbulbs] 24V 12V Āra Apgaismojums Prožektori, 100W LED Panelis Gaismas, Auto Lampas DIY Silts Balts Zils Krāsa, COB LED Spuldzes,

[Sumbulbs] 24V 12V Āra Apgaismojums Prožektori, 100W LED Panelis Gaismas, Auto Lampas DIY Silts Balts Zils Krāsa, COB LED Spuldzes,

Saistītie Produkti: