Jauns Izpārdošana
1PC 12V 10W LED Mini prožektors Ūdensizturīgs Ainavu Lampas SMD5730 720LM Prožektors LED Āra Apgaismojums Square Garden Uzmanības centrā Skatīt lielāku

1PC 12V 10W LED Mini prožektors Ūdensizturīgs Ainavu Lampas SMD5730 720LM Prožektors LED Āra Apgaismojums Square Garden Uzmanības centrā

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.11

-1%

€6.23

Kopīgot

Vairāk informācijas

Karstā Pārdot 10W prožektors, LED lampas Sienas Mazgāšanas Ūdensizturīgs IP65 Vietas Lampas 12V Āra Apgaismojums Led Prožektors Prožektors

Apraksts

Funkcija: Portable , Mini

Krāsa:Pelēka(Auksti Balta).Melns(WarmWhite)

Silts Balts: 2800K-3500K(melns)

Auksti Balta: 6000K-6500K (pelēks)

CE, CCC, RoHS Sertifikāts, garantija

Garantija: 2 Gadi

Ūdensizturīgs Pakāpe: IP65 (nevar likt ūdenī)

Svars: 180g

Izmērs:88*74*36 mm

Spriegums: DC12V

LM:720LM

Komplektā Ietilpst:

1pc X 10W Prožektors

1pc x Skrūves

1pc x Turētājs

Produkti Rādīt:

Auksti Balts Prožektors

Silts Balts Prožektors

Sūtījumu

1. Mēs kuģis paketes no 3 (triju) darba dienu laikā pēc maksājuma skaidrs.

2.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Pircēji ir atbildīgi par šiem maksājumiem.

3.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adrese

4.Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5.PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.

6.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu

7.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība

Atgriezties & Kompensācijas

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru,īpašs iemesls, lai atgrieztos.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4.Lūdzu, neatveriet strīdu bez jebkādas komunikācijas , tas ir negodīgs pārdevējs .mēs vēlētos, lai palīdzētu jums atrisināt problēmas .

Garantija

1.6 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā,ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

3. Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.winwithwow.lv!

Par Atsauksmes

1. Cienījamie pircēji, mēs novērtējam jūsu biznesu, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, novērtējiet informāciju par konkrēto darījumu (Detalizēti Vērtējumi) par www.winwithwow.lv ar"PERFECT 5 ZVAIGZNĒM" un atstāt mums pozitīvas atsauksmes.Mēs arī darīsim tāpat.

2.Ja jūs neesat apmierināti ar darījumu, jebkāda iemesla dēļ, lūdzu, nav iespējams ātri atstāt negatīvās/neitrālās atsauksmes.

3.Mēs strādājam, lai pārliecinātos, www.winwithwow.lv Klienta 100% Apmierināts un atrisināt kādas problēmas jums.Mēs uzskatām, thateverything varētu atrisināt komunikācijas.Mēs būsim šeit, lai piedāvātu vislabāko pakalpojumu par jums.

4.Visi e-pasti un ziņas tiks atbildēts 1 darba dienas laikā.Mēs atvainojamies par vēlu atbildi brīvdienu laikā.

5.Lūdzu, neatstāj negatīvas atgriezeniskās saites, bez komunikācijas , pretējā gadījumā mēs nevarēsim jums parādīt atmaksāt vai atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mums rezolūcijas, pirms atstāj negatīvu atgriezenisko saiti, mēs cenšamies, lai sniegtu vislielāko pakalpojumu un nes lielāko gandarījumu visiem mūsu klientiem.

Sazinieties Ar Mums

Ja jums ir jautājumi vai bažas par savu pasūtījumu, lūdzu, rakstiet mums.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atbildētu visiem e-pastu 24 stundu laikā.Tomēr, ne e-pastu tiks atbildēja, brīvdienās vai svētku dienās.

Lūdzu, līdz 48 stundas kavēšanās saņemt mūsu reakcija pēc tam, kad garās brīvdienas, vai brīvdienas.

Lūdzu, sazinieties ar mums rezolūcijas, pirms atstāj negatīvu atgriezenisko saiti, mēs cenšamies, lai sniegtu vislielāko pakalpojumu un nes lielāko gandarījumu visiem mūsu klientiem.

Tagi: daudz āra gaismas, 12v led āra, vīriešu āra apgaismojums, dārza lampas, led āra, led atstarotājs, lli led prožektors, mini led spot gaismas ministru kabineta lampas, led atstarotājs sensoru, 12v, spuldzes, led.

Datu lapa

Pamatnes Tips Ķīlis
Modeļa Numurs 12v led prožektors
Gaismas Avots LED Spuldzes
Lm 720LM
Krāsu Temperatūra Auksti Balts 6000-6500K, Silti Balta 2800-3200K
produkta izmēri 88*74*36 mm
Stils Mūsdienu
Sertifikācija LVD
Neto Svars 183g
Darba ieejas Spriegums DC 12V
Zīmola Nosaukums HUAN JUN SHI
Staru Leņķis 120
Korpusa Materiāls Alumīnija
LED Tipa SMD 5730
Jauda 10W
Ir Spuldzes Iekļauts
Godu Kvadrātveida
Spriegums 12V
LED Daudzums 12 LED
Apdare Matēts Niķelis
Barošanas Avots DC
Aizsardzības Līmenis IP65
Vienuma Tips Plūdu Gaismas
Preces nosaukums 10w led prožektors

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

1PC 12V 10W LED Mini prožektors Ūdensizturīgs Ainavu Lampas SMD5730 720LM Prožektors LED Āra Apgaismojums Square Garden Uzmanības centrā

1PC 12V 10W LED Mini prožektors Ūdensizturīgs Ainavu Lampas SMD5730 720LM Prožektors LED Āra Apgaismojums Square Garden Uzmanības centrā

Saistītie Produkti: