Jauns Izpārdošana
UV Sterilizer Portatīvie Mini UVC Lampas 5v Tālruņa Tipa-C / Lighting Ports LED Gaismas Sterilizer Dezinfekcijas 99.9% Skatīt lielāku

UV Sterilizer Portatīvie Mini UVC Lampas 5v Tālruņa Tipa-C / Lighting Ports LED Gaismas Sterilizer Dezinfekcijas 99.9%

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.25

-29%

€10.35

Kopīgot

Vairāk informācijas

UV Sterilizer Portatīvie Mini UVC Lampas 5v Tālruņa Tipa-C/Lighting Ports LED Gaismas Sterilizer 99.9% Sterilizācijas Ikdienas Dezinfekcijai

Apraksts

Uz UVC Dezinfekcija ir mazo un lielo izmantot, lieto jaunākās tehnoloģijas, precīza un UVC gaismas un sasniedz 99.99% sterilizācijas apjomā, tas ir fizisks, videi draudzīgs un drošs veids virsmas sterilizācija, tas nogalina E. coli un MRSA, utt efektīvi.tas ir izmanto virsmu sterilizācijas par houseware, galda piederumi, kosmētikas instrumenti, bērnu piegādātāju, rotaļlietas, rokās, un nelielas brūces, utt.

Specifikācijas

Posteņa Nosaukums: UVC Dezinfekcija Jauda: 0.4 W Neto Izmērs: 30*14*7mm NM: 3g Ieejas Spriegums: Andriod 5V / iPhone 3.7 V Izejas Spriegums: Andriod 6V / iPhone 6V

Atbalsts

1. iphone atbalsta iPhone.IPad.IPad mini.iPod touch.iPod nano un citām Apple ierīcēm.Visas versijas, Apple iOS sistēmā. 2. Android telefoniem ir nepieciešams, lai atbalsta OTG funkcija un ir ieslēgta, pirms lietošanas.

Lietošanas diapazons

1.Izmantot sterilizācijas zīdaiņu produktiem, piemēram, dzelksnis, rotaļlietas, ēšanas instrumenti, bērnu pusdienu galds&krēsls, bērnu tualetes, vanna, utt. 2.Izmantot sterilizācijas krūts, pirms barot mazuli, nav ķīmisku vielu atliekas, viegli izmantot, rūpēties par bērnu veselību. 3.Izmantot ātrs sterilizācijas ādas kopšanas instrumenti, kosmētikas instrumenti, cietas vai pulverveida kosmētikas līdzekļu, lai pagarinātu kalpošanas ilgumu, samazinātu baktēriju. 4.Izmantot sterilizācijas viesnīcas tualetes piederumi, galda piederumi, tālvadības pults, tastatūru, tualetes podi utt. 5.Izmantot sterilizācijas nelielas brūces, mutes čūlas, palīdzētu atgūt. 6.Izmantot sterilizācijas personīgās mantas, piemēram, mobilo telefonu, skatīties, rotaslietas, utt, lai novērstu baktēriju augšanu. 7.Izmantot sterilizācijas rokas pirms maltītes vai pēc mazgāšanas rokas.

Uzmanību!!!

1. Neglabājiet šo produktu no šādām vietām, netālu no uguns, ūdens, spēcīgu elektromagnētisko vietā; 2. Sargāt no bērniem, aizliegt bērniem, kas jaunāki par 6years vecs izmantot to vienatnē, bērnam vajadzētu izmantot to uzraudzībā pieaugušajam. 3. Nav spēka uz produkta ilgu laiku, liecina nepārtraukta darba vairs nav 10mins. 4. Nav irradiate acis. 5. Nav irradiate ādu uz ilgu laiku. 6. Nelietojiet kodīgas ķimikālijas, lai tīrītu produktu.

Quanstion & Atbildēt

1. J: Kad būs kuģis pasūtījumu?A: es sūtīšu pasūtījumus ietvaros 24 stundām ( par 48hours uz nedēļas nogali), kad apstiprināja maksājumu. 2. Q: es nesaņēmu savu pasūtījumu uz ļoti ilgu laiku, kas man ir jādara?A: Lūdzu, mēģiniet zvanīt vai iet lūgt jūsu vietējā pasta nodaļā, kur to tur ar izsekošanas numurs, dažreiz tas ir nepieciešams, lai jūs uzņemt. 3. Q: man paketi, bet tas nav tas, ko man lika iekšā, ko man darīt.A: Lūdzu, saglabājiet pack maisā, un, sazinieties ar mani sākumā es jums atbildēsim ietvaros 24 stundām(par 48hours uz nedēļas nogali). 4. Q: es saņēmu savu pasūtījumu, bet tas ir bojāts, ko man darīt?A: Ja ārējā iepakojuma ir acīmredzami bojāts, lūdzu, uzņemiet fotoattēlu nekavējoties un atteikties parakstīt, tad sazinieties ar mani laikā.

Par Sūtījumu

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4. Attēlu(Dažas reālas fotogrāfijas) rādīti ir paredzēts tikai atsaucei. 5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.

Retrun/Nosūtīt/Kompensācija

Mēs ar prieku pieņemt atpakaļ/kompensācija/nomaiņa 7 dienu laikā pēc tam, kad produkts ir saņemta, ievērojot šādus nosacījumus.Vai kas cits, atgriešanās/kompensācija/nomaiņa varētu netiks izdots. 1.Jūs neesat apmierināti ar produktu. 2.Produkta saņemta, ir bojāts. 3.Esat saņēmis nepareizu produktu. 4.Produkta nebija ierodas pēc apsolītā laika. 5.Produkts nav tas pats, kā aprakstīts.Lūdzu, ņemiet vērā, sūtījumu izmaksas būs kopīgi uzņemas abas puses.Bet, ja produkts ir bojāts vai nedarbojas pareizi, mēs segt visus transporta izdevumus.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms nosūtīšanas no atgriešanās.

Atsauksmes

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mēs varētu darīt labāk ar saviem nākamajiem pasūtījumiem.Ja jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem un produktiem.Pls sniegt mums pozitīvas atsauksmes (5stars).Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Liels paldies par pārlūkošanas !!

Tagi: bērnu lāpu, ūdens dezinfekcija, uv lampas, uv ēsmas zivtiņu vadi, greznums, led lentes daļa, 305nm uv led, lampas uvc, usb uvc, mini mobil tālrunis.

Datu lapa

Gaismas Plūsma 50
Zīmola Nosaukums FEICAN
Vienuma Tips Ultravioletās Spuldzes
Spriegums 6V
Sertifikācija ce
Garantijas laiks 1 Gads
Vidējais Laiks (stundas) 30,000
Modeļa Numurs MK - UVC Apgaismojums
Krāsas Temperatūra(K) 0K
Funkcijas Portatīvie
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

UV Sterilizer Portatīvie Mini UVC Lampas 5v Tālruņa Tipa-C / Lighting Ports LED Gaismas Sterilizer Dezinfekcijas 99.9%

UV Sterilizer Portatīvie Mini UVC Lampas 5v Tālruņa Tipa-C / Lighting Ports LED Gaismas Sterilizer Dezinfekcijas 99.9%

Saistītie Produkti: