Jauns Izpārdošana
Ultravioleto Zilās Gaismas Lampas Portatīvo Ērces Noņemšanas Puses Stick UV Gaismu, UV Lampas Desinfection Portatīvo Rokas Sterilizācijas Indikators Skatīt lielāku

Ultravioleto Zilās Gaismas Lampas Portatīvo Ērces Noņemšanas Puses Stick UV Gaismu, UV Lampas Desinfection Portatīvo Rokas Sterilizācijas Indikators

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€7.37

-58%

€17.55

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts:

【 Funkciju ievads] aicina

● Trīs augstas jaudas dezinfekcijas lampas, krelles, dual UVA + UVC mikroshēmas, viļņa garums ir 270-280nm, 99.97% sterilizācija likmi.

● Pieskarieties high-end atmosfēru pogu, ilgtermi nospiediet, lai ieslēgtu un izslēgtu, īsi nospiediet, lai apturētu.Ilgi, nospiediet un 3 sekundes, lai sāktu augšu, displejs sākas laiks, zils reisa mirgo,ultravioletās gaismas krelles sākt strādāt.

● Īsi nospiediet pogu, lai apturētu ar,displeja ekrānā būs skaidrs, ultravioletā lampa ar pērlītēm, tiks aizvērtas, un pēc tam nospiediet pogu, lai turpinātu , ja mašīna ir ieslēgta.

● Aprīkots ar agravity sensoru mikroshēmas,saskaņā ar darba apstākļiem, savukārt vairāk nekā 90 grādos,uv lampas, krelles izslēgts, lietotāja acīm.

● Indikators mirgo sarkanā krāsā,kad akumulators ir mazāk nekā par 20% 。 Ja akumulators nav uzlādēts, tas izslēgsies automātiski after10 minūtes.

● Uzlādes saskarnes tips-c, indikators mirgo sarkanā krāsā, kad uzlādes un zils indikators lightis par to, kad pilnībā uzlādēts.

● Mašīna izslēgsies automātiski affter displejs laiks 10

minūtēm,kad userforgets slēgta.

● Tas ir kompakts un pārnēsājamo, lai veiktu ar jums.Tas ir maza izmēra, rokas, ielika maisiņā un ielikt bikšu kabatā.Ultra-lielas ietilpības akumulators ilgst ilgu laiku, un iebūvēto 850mAh ultra-lielas ietilpības akumulators nodrošina ilgstošu dezinfekcijas garantiju.Iebūvēts 850mAh litija baterija, Tips-c uzlādes savienotājs, atbrīvoties no ierobežojumiem uzlādes kabeli.

● Izsmalcinātu iepakojumu karstā sudraba process, smago zelta, lai radītu izsmalcinātu augstas klases rotaslietas-līmenis iepakojumā.

【Ekspluatācijas instrukcija] aicina

● Starta: ilgtermi nospiediet uz 3 sekundēm

● Pauze: nospiediet īss

● Shutdown:ilgtermi nospiediet uz 3 sekundēm

Specifikācijas:

Materiāls: PVC

Kalpošanas laiks: 10000h

Pārslēgties režīmā: touch

Izskats izmērs: 138 * 80 * 22mm

Spriegums: ≤36V

līmenis: IP55

Stils: Eiropas

Krāsa: slīpums stikla korpuss (zilā, violetā gaismas sleja / smaragda zaļa / violeta / sky mirror)

Viļņa garums: 270-280nm

Piekļuves sertifikācijas: / FCC / ROHS

Lampa pērles: trīs uvc lampas sirds

Chip: gravitācijas sensors chip

Displejs: displejs taimeris

Sterilizācija likme: 99.97% sterilizācija likme

Paketē Iekļauts:

1 * lampas

1 * Lādēšanas kabeli

1 * Lietošanas

1 * rūtiņu

Piezīmes:

1. Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet kļūdu 0-1 cm.

2. Krāsu punkti, kas norādīti uz foto var nedaudz atšķirties no datora monitora, jo monitora kalibrēšanas metodes ir dažādas.

3. Ja jums ir kādi jautājumi par produktu, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs būsim pacietīgi, lai jūs, lai atbildētu!

Tagi: bērnu lāpu, putekļu ērcītes, uv lampas, lampa nagu, lampas led, zilā lampa, 2000 led, zila darba lukturi, keychain laternas, lampas uvc.

Datu lapa

Spriegums 110V
Vidējais Laiks (stundas) -
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Funkcijas UV
Vienuma Tips Ultravioletās Spuldzes
Garantijas laiks -
Gaismas Plūsma -
Dropshipping/vairumtirdzniecība Atbalsts
Sertifikācija CCC
Modeļa Numurs UV Gaismas
krāsa Kā parādīts attēlā
Zīmola Nosaukums oobest
Krāsas Temperatūra(K) -K

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Ultravioleto Zilās Gaismas Lampas Portatīvo Ērces Noņemšanas Puses Stick UV Gaismu, UV Lampas Desinfection Portatīvo Rokas Sterilizācijas Indikators

Ultravioleto Zilās Gaismas Lampas Portatīvo Ērces Noņemšanas Puses Stick UV Gaismu, UV Lampas Desinfection Portatīvo Rokas Sterilizācijas Indikators

Saistītie Produkti: