Jauns Izpārdošana
Poooli L2 Kabatas termoprinteri Mini 300DPI Bluetooth Tālruni, Printeri Saņemšanas Fotogrāfijas Uzlīmi Ar Bezmaksas APP Skatīt lielāku

Poooli L2 Kabatas termoprinteri Mini 300DPI Bluetooth Tālruni, Printeri Saņemšanas Fotogrāfijas Uzlīmi Ar Bezmaksas APP

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€41.64

-40%

€69.40

Kopīgot

Vairāk informācijas

Drop-shipping Ir Laipni gaidīti!!!

Mēs atbalstām CSV failu vai jūs varat pasūtīt, tieši www.winwithwow.lv ( var izmantot Pluggin Dsers )

●Nekādā QR Kodu!Nevienu Rēķinu Iepakojumā!

●Vienmēr var izsūtīt paketes otrajā darba dienu laikā!

Sazinieties ar mums, lai iegūtu attēlus un video, kas bez watermark!

● Tel./Whatsapp: +86 134 3100 6400

● E-pasts: [email protected] Pazīmes: ● Portatīvie Printeri, kas Atbalsta Bezvadu BT 4.0, kas saistīti ar viedtālruni, lūdzu, izmantojiet lietotāja rokasgrāmatu, lai lejupielādētu relatīvais APP "Poooli" jūsu viedtālrunī, jūs varat izdrukāt jebkurā laikā un vietā, kad viņi savienot veiksmīgi.Savietojams ar Android un iOS Sistēmā.(Android 5.0 vai jaunāka versija un iOS10 vai augstāk.) ● Druka Viss, kas Jums Patīk: Atbalsts drukāt fotoattēlus, ziņojumus, saraksti, svītru kodi, roku zīmēšanas, OCR teksta atpazīšana , nepareizi jautājumi, baneri, failus, web drukāšanas un tā tālāk.APP piedāvā dažādas emocijas un motīvus, lai padarītu jūsu saturu stilīgi, jautri un praktiski. ● Termiskā Papīra Specs: Printeris ar augstas kvalitātes drukas galviņa, var izdrukāt 58mm(platums)x30mm(ruļļa diametrs) termiskā papīra, 200DPI izšķirtspēju, labs un skaidrs, drukāšanas efektu. ● Iebūvēts Akumulators: Iebūvēts 1000mAh akumulators.Strādā ar zemu trokšņa līmeni, termo printeri, nav nepieciešama tintes kasetni, izmantojot, zemas ekspluatācijas izmaksas. ● Unikāls Izskats: Unikāla papagailis formas, gudrs un skaists.Putna knābis ir iebūvēts spēcīgs magnēts.Papildus ir pievienots printeris, dekoratīvs, to var lietot arī kā ledusskapja magnētu.Specifikācijas:

●Modelis: L1

●Krāsa: Zaļš/Zils/Dzeltens/Rozā(nav obligāts)

●Materiāls: ABS

●Drukas Veids: Termiskās Drukas

●Izšķirtspēja: 200dpi

●Ieejas Jauda: DC 5V, 1A

●Papīra Platums 58mm

●Ruļļa Diametrs: 30mm

●Efektīvi Drukas Platums: Maks.48mm

●Barošanas Avots: Uzlādējams Litija Akumulators

●Akumulatori: 3,7 V, 1000mAh

●Savienojums: BT 4.0

●Sistēma Atbalsta: Saderīga ar Android, iOS

● APP Valodas: Ķīniešu, angļu, Japāņu, franču, itāļu, vācu, spāņu, korejiešu, Taju

● Termiskā Papīra Saderīgs: Regulāri/Adhezīvs/Label (Piezīme: etiķetes, papīra, ieteicams izmantot amatpersona, kas nozīmēta etiķetes, papīra) ●Objektu Izmērs: 8.3 * 8.3 * 3.85 cm/ 3.3 * 3.3 * 1.5 jo

●Objektu Svars: 165g / 5.8 oz

●Iepakojuma Lielums: 14.0 * 11.4 * 4.5 cm / 5.5 * 4.5 * 1.8 jo

●Iepakojuma Svars: 300g / 10.6 oz Piezīmes: 1. Android: Download Saite: http://www.pgyer.com/pao-release Parole: 111111 vai varat lejupielādēt APP(Poooli) no Google Play Veikala. 2. IOS: Jūs varat lejupielādēt APP(Poooli) no APP Store. 3. BT savienojums ir pieejama tikai caur APP. 4. Etiķetes grāmata ir izmantot amatpersona, kas nozīmēta etiķetes grāmata.Iepakojuma Saraksts: 1 * Termiskā Printeri, 1 * USB Kabelis 1 * Siltuma Papīra Rullis 1 * Lietotāja Rokasgrāmata(Ķīniešu/angļu/Japāņu/franču/itāļu/vācu/spāņu/korejiešu/Taju/krievu)

Galvenie parametri:

Multi-fonta stilu, multi-filter, personības veidni tēma Nenormāli maza kabatas printeri,melnā un baltā versija polaroid ar bateriju iekšā,tieši BT savienojumu.BEZMAKSAS APP, Jūs varat saņemt BEZMAKSAS APP, kas nosaukts Poooli no Google Play vai APP store , kas var savienot tālruni ar printeri, izmantojot bluetooth.Ar jaudīgu funkciju, Vai tā ir drukas savas piezīmes, savu rasi sarakstā, vai pat labvēlīgas labu mirkļus kopā ar savu ģimeni vai draugiem, GZM5828 Printeri parūpēsies par visu.Banner Foto Drukāšana, TERMISKĀ tiešā Drukāšana, saglabāt simtiem eiro, atjaunojot tradicionālo tintes kasetnes.Lai do Saraksts Izdrukāt jūsu to-do sarakstu.Tas palīdz jums sekot līdzi visām lietām, kas jums jādara, padarot to vieglāk pārvaldīt, OCR Atzīšanu Var palīdzēt jums noteikt, tekstu, attēlu un izdrukājiet to Grafiti Ģimenes grafiti var mijiedarboties ar bērniem un uzlabotu vecāku-bērnu attiecības.Android un iOS un Datoru SADERĪGS ar visiem viedtālruņiem, tirgū!Lai gan tas ir tikai 58mm plats, tas ir viegli veikt, un nav nepieciešams tinti.Ne tintes, ne lentes SILTUMA tiešā Drukāšana, saglabāt simtiem eiro, atjaunojot tradicionālo tintes kasetnes.Spēcīgu Magnētu, putna knābis ir iebūvēts spēcīgs magnēts.Tas var būt pievienots printeris, dekoratīvs, vai to var lietot arī kā ledusskapja magnēts..

Kaut kas jums ir nepieciešams

10-Gadu-Grāmatu: Šī veida papīra tikai var glabāt aptuveni 10 gadu, tas ir piemērots, ka nepieciešams turēt ilgāk nekā vienu gadu, piemēram, fotogrāfijas,piezīmes, utt.

Tagi: etiķešu printeri termālās, portabl printeri, dk 62mm, mini printeri, papīra etiķešu printeri, printera, uzlīmes etiķešu printeri, tālruņa bezvadu, mini foto lāzera printeri, uv druka.

Datu lapa

Melna Drukas Ātrums /
Zīmola Nosaukums GZQIANJI
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Dot Matrix Printer Tips Universālā biļešu printeri
Svars 1.5kg
Spriegums 100-240V
Modeļa Numurs GZM5828
Atbalsta Tīkla Drukas Bezvadu
Drukāšanas Ātrums 4ppm
Krāsu Drukas Ātrums /
Interfeisa Tips Bluetooth
Uzsākšanas Datums 2014
Sertifikācija CE
Veids Termoprinteris
Maks. Rezolūcija 300dpi
Izmērs 8.3 * 8.3 * 3.85cm/ 3.3 * 3.3 * 1.5in
Izmantošana Foto Printeri
Pēc pārdošanas pakalpojumus Veikalā ir Trīs Garantijas
Pieteikums Mājas Lietošanai
Abpusēja Drukāšana No
Patērējamās Tips termiskā papīra
Iekšējā Atmiņa NAV
Papīra Padeves Režīms rokasgrāmata
Max Papīra Izmērs 58mm

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Poooli L2 Kabatas termoprinteri Mini 300DPI Bluetooth Tālruni, Printeri Saņemšanas Fotogrāfijas Uzlīmi Ar Bezmaksas APP

Poooli L2 Kabatas termoprinteri Mini 300DPI Bluetooth Tālruni, Printeri Saņemšanas Fotogrāfijas Uzlīmi Ar Bezmaksas APP

Saistītie Produkti: