Jauns Izpārdošana
Peripage A6 Mini Foto Printeri Portatīvie Siltuma Kabatas Printeri Inkless 304dpi Bezvadu Bluetooth PC IOS Android Mīksto Gadījumā Skatīt lielāku

Peripage A6 Mini Foto Printeri Portatīvie Siltuma Kabatas Printeri Inkless 304dpi Bezvadu Bluetooth PC IOS Android Mīksto Gadījumā

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€38.73

-39%

€64.54

Kopīgot

Vairāk informācijas

Izdrukāt savas labākās atmiņas, un padarīt tos mūžīgi!

Pocketprint ir kompakts printeris, kas speciāli izstrādātas, lai varētu drukāt fotoattēlus un dokumentus, izmantojot viedtālruni ar bluetooth.Labākā daļa?

Tas izmanto termiskās drukas, kas nozīmē, ka tā nav nepieciešama tintes druka!Tas ir ātrāk, vieglāk, ērtāk un lētāk nekā jebkura cita veida poligrāfijas!Lejupielādēt mūsu bezmaksas lietotne, Android / IOS un izdrukāt visus savus selfies un fotogrāfijas precious momentus ar vienu pogas spiedienu!

Ar 304dpi izdrukā fotoattēlus vai piezīmes skaidrāk nekā 203dpi izdrukas.

Mini Gudrs Vienkāršu Printera Izskatu

BEZMAKSAS APP, Jūs varat saņemt BEZMAKSAS APP, kas nosaukts Peripage no Google Play vai APP store , kas var savienot tālruni ar printeri, izmantojot bluetooth.

Ar jaudīgu funkciju, Vai tā ir drukas savas piezīmes, savu rasi sarakstā, vai pat labvēlīgas labu mirkļus kopā ar savu ģimeni vai draugiem, GZM5804 Printeri parūpēsies par visu. Banner Foto Drukāšana, TERMISKĀ tiešā Drukāšana, saglabāt simtiem eiro, atjaunojot tradicionālo tintes kasetnes.Etiķešu Drukāšana, Ne tikai atbalsta drukāšanas piezīmes, bet arī drukāšana, etiķešu, kas var palīdzēt jums klasificēt dažādas lietas jūsu dzīvē, dokumentiem, utt.OCR Atzīšanu Var palīdzēt jums noteikt, tekstu, attēlu un izdrukājiet to Atbalstīja AR ORIĢINĀLU AR foto, tiešā 15 sekundes, skaņu un video.Android un iOS un Datoru SADERĪGS ar visiem viedtālruņiem, tirgū!Lai gan tas ir tikai 58mm plats, tas ir viegli veikt, un nav nepieciešams tinti.Ne tintes, ne lentes SILTUMA tiešā Drukāšana, saglabāt simtiem eiro, atjaunojot tradicionālo tintes kasetnes.

Ar elegantu, vienkāršu formu un kompakts izmērs, kas lieliski iekļaujas kabatā vai somā.Ar integrētu bateriju, varat veikt to visur, ietaupot laiku, enerģiju un naudu.

Kaut kas jums ir nepieciešams

1. 1 Gads-Papīra: Šo veidu papīrs tikai var uzturēt par 1 gadu, tas ir piemērots testa drukāšanu un pagaidu uzglabāšanas vajadzībām.

2. 10-Gadu-Grāmatu: Šī veida papīra tikai var glabāt aptuveni 10 gadu, tas ir piemērots, ka nepieciešams turēt ilgāk nekā vienu gadu, piemēram, fotogrāfijas, piezīmes, utt.

3. Aizsardzības apvalks: plastmasas korpusu un silikona apvalks ir pieejami.

Dzīvē Noderīgs Palīgs

Šādu reakciju, visi nāk no mūsu dārgie klienti!

Tagi: portabl printeri, mini-pc logā 10, dtf printeri, mini printeri, printera, papīra phomemo, hp, mini foto lāzera printeri, uv druka, housses pc.

Datu lapa

Abpusēja Drukāšana No
Iekšējā Atmiņa NAV
Zīmola Nosaukums GZQIANJI
Izmantošana Termoprinteris
Max Papīra Izmērs 58mm
Dot Matrix Printer Tips Universālā biļešu printeri
Tintes NAV NEPIECIEŠAMS
Drukāšanas Ātrums 40ppm
Atbalstītās valodas Angļu, Spāņu, Krievu, Korejiešu, Japāņu, Taizemiešu, Portugāļu
Pēc pārdošanas pakalpojumus Veikalā ir Trīs Garantijas
Maks. Rezolūcija 300dpi
Operētājsistēmas android,ios,windows
Svars 1.5kg
Uzsākšanas Datums 2015
Interfeisa Tips Bluetooth
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Patērējamās Tips termiskā papīra
Pieteikums Personas Darbu Vadīšana
Spriegums 100-240V
Papīra Tips siltuma papīrs,etiķetes, papīrs,uzlīmes, papīrs,
Papīra Padeves Režīms rokasgrāmata
Melna Drukas Ātrums 0
Izmērs 79*79*42mm
Modeļa Numurs GZM5804K
Veids Termoprinteris
Atbalsta Tīkla Drukas Ar Vadu/Bezvadu
Krāsu Drukas Ātrums 0

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Peripage A6 Mini Foto Printeri Portatīvie Siltuma Kabatas Printeri Inkless 304dpi Bezvadu Bluetooth PC IOS Android Mīksto Gadījumā

Peripage A6 Mini Foto Printeri Portatīvie Siltuma Kabatas Printeri Inkless 304dpi Bezvadu Bluetooth PC IOS Android Mīksto Gadījumā

Saistītie Produkti: