Jauns Izpārdošana
Vizuļi Fāzēm Vakara Kleita 2020 Skatīt lielāku

Vizuļi Fāzēm Vakara Kleita 2020 " Jaunā garām Piedurknēm Dubaija Sieviešu Formālās Kleitas Dziļu V-veida kakla Tilla Puse Drēbes ASA-0099

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€176.52

-24%

€235.35

Kopīgot

Vairāk informācijas

Uzmanību:

1.Kleita ir 2 krāsas attēlus .Mums nav šī kleita noliktavā, paiet 30 dienas, lai padarītu. 2. Mēs nepieņemam jebkādu pasūtījuma, krāsu vai izmēru par šo kleitu. 3.Kleita var būt nelielas krāsu atšķirības dēļ displeja ekrāns vai gaismas fona, tas ir neizbēgami, un mēs nevaram accpet atgriešanās šādu iemeslu dēļ.Lūdzu veikt aprūpi, ja jūs pasūtiet kleitu.

Nekustamā Fotogrāfijas

Klientu Parādīt

Dubai Vizuļi Fāzēm Vakara Kleita Ar Garām Piedurknēm

Ja kleitas ir kādas problēmas pēc tam, kad jūs tos iegūt, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums,mēs atrisinātu šo problēmu 48 stundu laikā!Mēs nepieņemam atpakaļ, lai nav iemeslu dēļ.

Q: Cik ilgi iepriekš vajadzētu es, lai manu kleitu?A: šūšanas laiku visvairāk īpašu godu un kāzu puse kleitas ir 7business dienām, bet dažas kleitas ar vairāk izstrādātu dizainu vai detalizējot var aizņemt vairāk laika, lai pielāgotu.Šūšanas laiki ir norādīti katrā dresss produktu lapā.Kuģniecības laiks ir 3-10 darba dienu laikā.Q: vai es Varu atgriezt vai atcelt kleita, ja es mainīt manu prātu?A: Pat standarta izmēra kleitas ir uz to, lai katram klientiem.Pasūtījuma raksturu mūsu kleitas ir mūsu atcelšanu un atgriešanās politika ir stingrāki nekā citi priekšmeti, tāpēc ir svarīgi, lai rūpīgi.Q: vai es Varu pasūtīt šo kleitu ar dažāda stila/audums/garums?A: Katra kleita ir rūpīgi pielāgota, lai atbilstu tieši to, ko redzat bildē.Ja jūs vēlaties mainīt dažus daļu, mums ir nepieciešams, pieprasīt papildu maksu.Lūdzu, ņemiet vērā,.Bez tam,mums ir nepieciešams, uzlādējiet vēl $10-$25, ja jūsu kleita ir plus lieluma(16W-26W).J: vai manu kleitu, kas precīzi atbilstu krāsu es redzu jūsu mājas lapā?A: var būt nelielas atšķirības starp faktisko dresss krāsu un to, ko redzat foto, atkarībā no jūsu datora monitoru, displeja uzstādījumi.

Tagi: ilgi sleve vakarkleita, kokteiļu kleita sievietēm, ar garām piedurknēm izmērs vakarkleita, yqlnn kleita, cocktail dress, kleita oficiāli, sieviešu drēbes, dubai vakarkleita, dzīvoklis drēbes, pat kleita.

Datu lapa

Sava rūpnīca
Faktisko Attēlu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Jostasvietu Dabas
Modes Elements Krelles
Raksturs Smago Fāzēm Kleita
Vienuma Tips "Eiropa 2020" vakara kleitas
Stils Dubai Puse Kleita
Zīmola Nosaukums FIDDY898
Izgriezums scoop
Apdare Sequined
Kleitas Garums Grīdas Garums
Auduma Veids Tills
Postenis Stils Ar Garām Piedurknēm Formālu Kleita
Modeļa Numurs ASA-0099
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Iebūvēts Krūšturis
Vieta Sudžou,Ķīna
Siluets Taisni
Piedurknes Stils Regulāri
Godu Oficiāla Vakara
Materiāls Poliestera
Vilciens NAV

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Vizuļi Fāzēm Vakara Kleita 2020

Vizuļi Fāzēm Vakara Kleita 2020 " Jaunā garām Piedurknēm Dubaija Sieviešu Formālās Kleitas Dziļu V-veida kakla Tilla Puse Drēbes ASA-0099

Saistītie Produkti: