Jauns Izpārdošana
Skatīt lielāku

"Eiropa 2020" Nāriņa Vakara Kleita ar garām Piedurknēm V-veida Kakla Pušķis Sievietes vakarkleita Sudraba Balles Kleitu Vestido de Fietsa SN7

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€312.12

Kopīgot

Vairāk informācijas

12408401036543169 Jaunas Ielidošanas 2019. gadam ASV $ 427.14 /gabals ASV dolāru 370.00 /gabals ASV dolāru 327.14 /gabals US $ 270.00 /gabals ASV dolāru 370.00 /gabals ASV dolāru 455.71 /gabals ASV dolāru 341.43 /gabals ASV dolāru 327.14 /gabalā

Uzmanību: Šī kleita ir tikai 1 krāsu attēlu, krāsu, mēs nesasniegsim citas krāsas.Tas ir izgatavots uz pasūtījuma, mums ir 25-30 dienas, lai.Nav instock kleitu.

Uzmanību, Lūdzu:

1.Ja jums ir kādas šaubas vai ir nepieciešama jebkāda palīdzība,lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums.Arī jūs varat nosūtīt ziņojumus mums, vai parunā ar mums tiešsaistē.Mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā.

2.Jebkuras izmaiņas izmēru/krāsu/īpašas reauests nav pieņemamas pēc pasūtījuma pārsniedz 24 stundas.

3.Ja pārsniedz 24 stundas,izmēru,lūdzu sūtīt īsziņu, lai ar mums, lai noskaidrotu, vai tas joprojām var mainīt izmēru,krāsu vai detaļas.

Lūdzu arī atlikt apstrādes laikā no jūsu pasūtījuma.Ja jūsu pasūtījums pārsniedz 48 stundas, un mums ir jāsāk kleitas,mēs tikai varam kompensāciju 50% apmērā, ja jūs vēlaties atcelt pasūtījumu.

4.Ja jūsu izmērs ir plus lieluma (16W,18W,20W,22W,24W,26W),mums var būt nepieciešams maksas jums vairāk $15-$30.

5.Cena ir tikai par kleitu,neietver piederumus, piemēram, cimdus,jaku,kāzu plīvurs,apakšsvārki.Ja jūs vēlaties to,lūdzu, sazinieties ar mums par informāciju.

6.Dažas kleitas, kas nav attēla uz muguras daļā informāciju,mēs to darīsim mežģīnes augšu vai rāvējslēdzēju saskaņā ar stilu.Ja jums patīk atpakaļ ar Mežģīnēm-up vai kas cits,lūdzu, paziņojiet mums to laikus.

7.Krāsu attēlojums var atšķirties ar dažādu monitoru.Dažas kleitas, kas ir atsauces attēlu,nekustamā kleita būs nedaudz savādāka kā sākotnējā attēlā.Tas būs apmēram 90% līdzīgi kā attēlā.

8. Reizēm būs NODOKLIS no jūsu Paražas.Tas ir saistīts ar yout valsts politiku.Pārdevējs nevar kontrolēt.Paldies par jūsu sapratni. 9.Ja jums nav pateikt mums,mēs darām jūsu kleita kā standarta ASV lielumu, kā mūsu lieluma diagrammu.

Ja jums ir nepieciešams pasūtījuma kleita,lūdzu atstāt mums ziņu, lai pastāstītu mums savu pareizo mērījumus, ja jums vietu secībā: Krūtis,Viduklis,Gurni,Savu augstumu no augšas galvu uz grīdas ne kurpes,savu papēžu augstumu,plecu pie pleca,roku garums,Bicep,Armhole.

10.Visi mūsu kleitas ir custom made,mēs nepieņems atpakaļ kleita, ja nav kvalitātes problēmas.

Ja pastāv kvalitātes problēmas,lūdzu, ņemiet atzīmes par kleitu (nav sagriezti tagus), un sazinieties ar mums.mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu.

Tagi: vakara kleita ar garām piedurknēm līgavas, samta kleita sudraba, liels vakarkleita, sirēna legging, sudraba sirēna vakarkleita, paillette vakara kleita ar garām piedurknēm, lo vakarkleita, satīna kleita ar garām piedurknēm atpakaļ, pat kleita, mermaid pasaku.

Datu lapa

Piedurknes Garums(cm) Pilna
Preci Nekustamā Foto Vakara Kleita
Modes Elements Vienkāršs
Faktisko Attēlu
krāsa Kā Attēlu vai Pasūtījuma izgatavotu
Piedurknes Stils Regulāri
Veids Īpašu Gadījumu Kleitas
Postenis Stils Formālās Kleitas, Vakara Tērpi
Apdare Pušķis
Produkta stils Formālā Puse Kleitas
Vienuma Tips Vakara Kleitas
Materiāls Poliestera
Vilciens NAV
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
nom vestido de festa longo
Zīmola Nosaukums Ruolai
Auduma Veids sequin
Nosaukums Luksusa Vakara Kleitas 2020
Izgriezums V-Veida Kakla
Jostasvietu Dabas
Iebūvēts Krūšturis
Izmērs Custom Made/Standard US size
Kleitas Garums Grīdas Garums
Posteņa Nosaukums luksusa vakara kleita
Modeļa Numurs SN7
Godu Vakara Pusei, Prom Puses,Izlaidums Puse,Vakara Puse
Siluets Trompete / Sirēna

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

"Eiropa 2020" Nāriņa Vakara Kleita ar garām Piedurknēm V-veida Kakla Pušķis Sievietes vakarkleita Sudraba Balles Kleitu Vestido de Fietsa SN7

Saistītie Produkti: