Jauns Izpārdošana
Tipa-C Interfeiss infrared Thermal Imager EM901 Projektu Xpro USB Thermal Imager Android Mobilā Telefona Atklāšanas Termometrs Skatīt lielāku

Tipa-C Interfeiss infrared Thermal Imager EM901 Projektu Xpro USB Thermal Imager Android Mobilā Telefona Atklāšanas Termometrs

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€84.35

-39%

€140.58

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkts sniedz jums jaunu veidu, sajust to neredzamo, pasākuma neizmērāmi un analīze neticami, nodrošinot siltumenerģijas-attēlu un temperatūras mērījumus, kas jaunā veidā.Jūs varat lejupielādēt un instalēt Meridian SenXorProViewer App.Pēc instalēšanas, iespraužot XPro un pārliecinieties, ka uzņēmējas ierīci, kas atbalsta USB OTG.Kad viss ir gatavs, vienkārši nospiediet Sākas-pogas un baudīt.

Funkcijas:

Uzstādījumi: Temperatūras Vienības, Emisijas, Drudzis Atklāšanas, Fonta Lielumu, Pār-temperatūras Signalizācijas, Paletes, Auto Mērogā.

Funkcijas Saraksts: Horizontal Flip, Reset, Video Ierakstu.

Galvenais ekrāns: Kontroles pāri matiem pieskaroties/velkot šajā jomā.

Krāsu Palete Saraksts: 16 preset paletes ir paredzēts vizualizācijas mērķis, temperatūra dati nav ietekmēta.

Krāsa : josla ar mezgli ir kā krāsu kartes skatuves temperatūra.

Auto Mērogošanas Pogu: Ja ļautu, skatuves temperatūra būs pilnībā sadalīts izvēlēto palete.

Lapas Indikatori: Pārvelciet-par punkti mainīt paneļa saturu.

Panelis: Informācijas Centrs | Sensoru vadība | Drudzis Atklāšanu.

Informē dialogs: Parāda temperatūru, ja cross-matu norādot uz un kontroles ziņojums.

Emisijas: Tas aprēķinājusi spēju uz objektu virsmas izstaro garo viļņu infrasarkano starojumu un spēcīgi ietekmē temperatūras nolasīšanas no XPro.Lielākā daļa no objektiem, ar matētu virsmu, kas ir par 0.95, kā arī cilvēka ādas (0.95 – 0.97).Metāli parasti ir dramatiski samazināt emisijas, dažreiz tik zemas, cik 0.1 pēc to virsmas apstrāde.

Drudzis Atklāšana (Beta versija): Pieņemsim, ka persona, kura ir vērsta uz kameru, eksperimentāli noteikt un izmērīt pieres virsmas un serdes temperatūra ar patentētu cilvēku modelēšana.Lietotājs var kontrolēt daļu no parametriem, lai naudas sods melodija nolasīšanas trešajā lapā panelis.Šo līdzekli var ieslēgt iestatījumi.Ieteikts attālums: 0.7 m–2,0 m.

Filtrēšana: Lietotājs var kontrolēt vairākus attēlus filtrēšanu, lai samazinātu trokšņa līmeni temperatūras datus.Tas dod labākus rezultātus, kad tie tiek ieslēgti pie palaist laikā.Swipes lapas indikators uz otro lapu, pielāgot filtri, velkot atbilstošo joslu.

Ieraksts: Lietotājs var ierakstīt video, kas ņem galvenā ekrāna straumēšana no app noklikšķinot uz Video pogu.Ierakstītais video tiks saglabāts noklusējuma DCIM/MeridianInnovation mapi, ka ir jāspēj parādīt sistēma albumi pēc pārtrauktu ierakstīšanu.

Specifikācijas:

Nosaukums: Veids-C Infrared Thermal Imager

Materiāls: plastmasa

Krāsa: melna

Izšķirtspēja: 80*62

FOV (leņķi grādos): 44.2°(H), 34.5°(V)

Maksimālais kadru ātrums: 15 FPS

Max skatuves temperatūras diapazons: -40°C līdz 1000°C

NETD: 150mK

Precizitāte līdz: ±1 ºc

Darbības temperatūra: -20℃ līdz 85℃

Uzglabāšanas temperatūra: -40°C līdz 85°C

Strāvas patēriņš: 300mW

Android Dongle savienotājs: USB Type-C

Postenis izmērs: 56 * 30 * 14mm / 2.20 * 1.18 * 0.55 jo

Postenis svars: 9g / 0.32 unci

Iepakojuma izmērs: 100 * 50 * 50mm / 3.94 * 1.97 * 1.97 jo

Iepakojuma svars: 25g / 0.88 unci

Iepakojuma Saraksts:

1 * Tips-C Infrared Thermal Imager

Starp citu,ja jums patīk mūsu veikalā,lūdzam pievienot mūsu veikalā, lai jūsu Mīļākie Veikali.Jūs varat saņemt mūsu Jaunā ierašanās un Atlaides

informāciju laikā.

1.Mēs kuģis pasaulē, Ķīna post,HK post, EMS,DHL, Fedex,un tā tālāk,pēc jūsu izvēles, kad pasūtījumus.mēs nevaram kontrolēt piegādes laikā,jo ir apstrādāts ar Trešo personu pakalpojumu.

2.Ja jums nav saņemt preci pēc 45 dienu laikā,lūdzu, sazinieties ar mums pirmais,un to nedrīkst atvērt strīdu tieši,mēs par to atrisināt ātri un vislabākajā veidā.

3.Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

4.Pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiki var atšķirties,sevišķi laikā brīvdienu sezonu.

1 .Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem,lūdzu, sniedziet mums 5 Zvaigznēm Pozitīvas Atsauksmes.Paldies ļoti daudz.

2 .Ja jūs neesat apmierināti ar mūsu produktiem,lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai problēmu atrisinātu.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv .VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Mēs esam vienmēr laipni vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības.

1.Noņemt mūsu preču zīmes un reklāmas no zemes gabala.

2.Noņemt kvīti vai rēķinu.

3.Atbalsta CSV/Excel Pakalpojumu.

Tagi: ht 19, godox xpro, siltuma imagers cilvēki, mrosaa usb termometrs, kkmoon kniežu, android pda, infrasarkano staru termometrs siltuma, infrasarkanais siltuma attēlu, termovision, logo flir.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums KKMOON
Stils rokas
Barošanas Veids Citi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija NAV

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Tipa-C Interfeiss infrared Thermal Imager EM901 Projektu Xpro USB Thermal Imager Android Mobilā Telefona Atklāšanas Termometrs

Tipa-C Interfeiss infrared Thermal Imager EM901 Projektu Xpro USB Thermal Imager Android Mobilā Telefona Atklāšanas Termometrs

Saistītie Produkti: