Jauns Izpārdošana
Veselības aprūpes, uztura bagātinātāji BAA Usmas naftas Hemani Taramira Naftas arugulas matu augšanu, uzacīm, bārdu, skropstu 60 ml Skatīt lielāku

Veselības aprūpes, uztura bagātinātāji BAA Usmas naftas Hemani Taramira Naftas arugulas matu augšanu, uzacīm, bārdu, skropstu 60 ml

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€6.22

-6%

€6.68

Kopīgot

Vairāk informācijas

Tips : USMA eļļa (taramira eļļa/taramira eļļas)

Zīmols : Hemani

Tilpums : 60 ml.

Izcelsmes valsts Pakistāna

Sastāvs : Eļļa, USMI

Satur Vitamīnu E, B6 vitamīns; vitamīns A, Vitamīns B1; B2 vitamīns; vitamīns PP; flavonoīdus; vitamīns B2

Bezmaksas piegāde : Par uzacīm; par mati, par ūsām un bārdu.

Darbība : Par uzacu augšanu; matu augšanu; par skropstu augšanu

Tipa mati : visu tipu; bojāto tiem.

Hemani USMAS eļļas matu augšanu, izaugsmes uzacīm un skropstām, lai bārdas jo tilpums 60 ml.:

Šis produkts tiek izmantots kā efektīvs pietiekami stimulators matu augšanu, skropstas, uzacis un pat bārdas.Izmantot šādas eļļas var atļaut īsā laikā, lai uzlabotu stāvokli, blīvums un garumu mati.

Šo produktu iegūst ar auksto spiešanas lapas augu pati, saglabājot tās visvairāk noderīgas īpašības.

Jāatzīmē, ka šis produkts nav krāsošana, efektu, lai jūs varētu ne baiļu zudumu matu krāsu, atšķirībā no tīra sula, kas var, iespējams, mainīt sastāvu uz matiem.Periodiski izmantot taramira eļļa var palīdzēt uzlabot stāvokli jūsu matiem, kā arī skropstu, uzacu krāsošanai.Arī, matus var iegādāties spīdumu un blīvums.

Iespēja izmantot šādu produktu ir iespējams kā piedevas citām eļļām, kosmētikas procedūras rūpēties par jūsu matiem, kas var tikai palielināt un uzlabot efektu, un palīdzēs aprūpe aprūpe

Oisma eļļas (vai citu nosaukumu-taramira eļļa (taramira naftas) parāda sevi kā barojošu aģents, rūpējas par savas cirtas un var nebūt piepildītas ar.Īpaši ar aktīvu dzīves tempu, kad laika apstākļi ir maināmi, vide un tas, kā izrādās, ir spēcīga ietekme uz dzīves tempu, par matu stāvokli kopumā.

Izturību un veselību, skropstas un uzacis, mati, var būtiski mainīt uz labāku, ja jums sniedz aprūpi un uzmanību pret sevi un savu veselību.Turklāt, galvas ādas un matu "saka paldies", lai jūs par tādu mīlestību un uzmanību.Kas, bez šaubām, attiecas uz matu kopšana.Yusma Hemani eļļa satur lielu skaitu vitamīni, kas baro matus.

Tas ir ieteicams, lai pastāvīgi rūpēties par matu ar aktīvas lietošanas, kosmētiskie līdzekļi, matu, kā arī, izmantojot matu fēnu, taisnošanas, kērlings un cita veida darbību.

Pievērst uzmanību un esiet uzmanīgi:

Tīrā veidā, Hemani eļļa var diezgan ievērojami "burn" skalpa.Bet, ja jūs droši un nesāpīgi nodot šīs procedūras, tad tas tipa nozīmē, nerada nepatīkamas sajūtas.Sinepju maska, piemēram, var "sadedzināt" galvas līdz brīdim, kad no mazgāšanas, bet eļļu Taramira būtu iekļauts cenā, kas var notikt daudz ātrāk.

Kādas ir galvenās priekšrocības Hemani naftu?

- Skropstas kļūst brīžos, spīdīgas, labi kopts, spēcīgs.

- Eļļa, ko var izmantot saistībā ar citām eļļām.

- Lieliski baro un satur daudz vitamīnu.

- Var būt diezgan efektīvs, ar matu izkrišana.

- Skropstu matiņi kļūst daudz spīdīgu, ilgi un labi kopts.

Pieteikums no USMAS Hemani eļļa:

1. variants:

Naftas Taramira USMA, lai skropstas un uzacis.

-Lietot eļļu no USMAS tīrā formā, pirms gulētiešanas ar kokvilnas pieturēties, skropstas un uzacis, kā arī uz vietu, kur nav matu, bet matu,

-Sajauc dažus pilienus eļļas USMI тарамира ar citām eļļām (tā var būt mandeļu Rīcineļļa, persiku, Diždadža), vēlams būtu izmantot Maslen un tīra tos, tāpat kā, bez piedevām.

-Par lielāku efektu, ieteicams izmantot piederumu-otu uz uzacīm un skropstām, kas nodrošinās mikro masāžu, kas vajadzīgi, lai stiprinātu un stiprina matu sīpolu.

-Tas ir nepieciešams, lai masāža, uzacu no deguna uz deniņiem, pirmā suka, un tad tuvajos pirkstos, gan rokās, aizpildot masāža ar vieglām kustībām, gar matu augšanas līniju.

2. variants:

Taramira eļļu galvas mati:

-Naftas USMAS pievienot 5-7 pilienus aprēķinu 20 ml.Jebkuru base oil (Amla eļļa, kokosriekstu u.c.)

-Lai sasniegtu labāko rezultātu, eļļa, kas tiek piedāvāta, lai berzēt saknes matiem ar krāsaino masāžas kustības, īpašu uzmanību pievēršot jomām skalpa pieres un

-Atstāt pēc ierīvēšanas aptuveni 3 stundas (labāks variants-naktī) slēpjas matus ar polietilēna plēvi un siltu šalli vai īpašu auduma cepure.

-Iespējams variants: ar stipri izteikta baldness, jūs varat pieteikties eļļu ik vakaru uz 2 nedēļām, pēc chego-3 reizes nedēļā, lai 1 mēneša laikā, ilgu laiku.

*** Katrs gadījums ir individuāls , Un, neskatoties uz dažādas pakāpes matu stāvokli, īpaši smagas situācijas, ieteicams konsultēties ar ārstu, speciālistu, pirms lietošanas, lai izvairītos no kaitējuma.Jo īpaši, ja ir jebkāda individuāla jutība vai nepanesība sastāvdaļas, kā arī ar dabas aizsardzības līdzekļiem, var rasties alerģiska reakcija.

Oisma Taramira Hemani naftas kontrindikācijas:

-Zāles nav ieteicams lietot grūtniecības laikā;

-Dalības ādas slimības, ir šķērslis narkotiku lietošanu;

-Nav ieteicams lietot produktu, ja tas ir ļoti dedzināšana acīs (viegli dedzināšana ir atļauta) vai standziņas ādu (vai, ja ir paaugstināta jutība, nieze, utt.u.c.

-Tas ir nepieciešams, lai izvairītos izmantot produktus ar individuālās nepanesības;

-Vielas ir aizliegts izmantot acu slimību, iekaisumu, plakstiņu, esošās brūces uz gļotādas, klātbūtni jebkura cita veida alerģiju.

-Produkts tikai ārpus telpām!

Jūs vienmēr varat iegādāties oisma Hemani naftas mūsu interneta veikalā nilemart!

Tagi: ķīnas naftas, skropstu augšanu eļļa, candy kaņepes, uzacu eļļa, uzacu augšanas eļļa, kokosriekstu eļļu masāža, indija eļļa, acu eļļa, pudele matu eļļa, skropstu eļļa.

Datu lapa

Vienuma Tips Krēms
NETO MASAS 0.140 гр
Dzimums Unisex
Izmantošana Sejas
Sastāvdaļas USMAS eļļa (taramira eļļas)
Izcelsme PK(Izcelsmes valsts)
Gabalu skaits Viena Vienība
Iepakojums tumša stikla
Zīmola Nosaukums HEMANI
Apjoms 60 ml

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Veselības aprūpes, uztura bagātinātāji BAA Usmas naftas Hemani Taramira Naftas arugulas matu augšanu, uzacīm, bārdu, skropstu 60 ml

Veselības aprūpes, uztura bagātinātāji BAA Usmas naftas Hemani Taramira Naftas arugulas matu augšanu, uzacīm, bārdu, skropstu 60 ml

Saistītie Produkti: