Jauns Izpārdošana
HelloBaby Video Baby Monitor ar 3.2 Collu Ekrāns,Divas Talk-Back Sistēmu,Pan-Tilt-Zoom, Nakts Redzamības,Astoņas Šūpuļdziesmas,VOX Režīms Skatīt lielāku

HelloBaby Video Baby Monitor ar 3.2 Collu Ekrāns,Divas Talk-Back Sistēmu,Pan-Tilt-Zoom, Nakts Redzamības,Astoņas Šūpuļdziesmas,VOX Režīms

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€133.28

Kopīgot

Vairāk informācijas

Say hello uz jūsu tuvākais un mīļākais mazulis~

Mēs patiesi ceram, ka mūsu bērnu uzraudzīt, būtu labs palīgs, lai varētu pieskatīt jūsu mazo mīlulīti.

Ja skatāmies mūsu bērnu uzraudzīt, piesaista jums, lūdzu, lūdzu, veltiet dažas minūtes, lai uzzinātu, tās funkcijas.Let ' s go to!

Kā mēs visi zinām,pamata funkcijas baby monitoru tirgū lielākoties ir līdzīgi.Dažādas funkcijas parasto bērnu monitori ,izcelt mūsu mazulis monitors ir 2.4 GHZ bezvadu tehnoloģiju, VOX Režīmā,tālvadības pannas,flīžu un zoom.

* Spēcīgs 2.4 GHZ, bezvadu Tehnoloģija: tas būtu uzturēt jūs, lai uzraudzītu jūsu lovely baby skaidri un stabili vizuālā vides visos laikos.Bez tam, bezvadu tīkli ir salīdzinoši drošāki.

* VOX Režīmā :Pēc iestatījumu VOX režīmu,tikai bērnu vienībā izstaro dažas skaņas, un mātes vienības iedegsies, kas var saglabāt varu labāk.

* Tālvadības Pan Tilt un Tālummaiņa : Rotējoša 355°horizontāli 120°, vertikāli ar tālvadības kameru,Jūs varētu pārbaudīt jūsu mazuļa stāvokli minūti detalizēti.

Mūsu kompānija ir izstrādājusi bērnu uzraudzības daudzus gadus, un attiecas tikai uz ražošanas bērnu monitoriem.Mēs pastāvīgi uzlabot mūsu bērnu monitoriem.

Tur ir dažas pamata funkcijas, piemēram, bērnu uzraudzības tālāk

* 3.2 Collu Krāsains Ekrāns , varbūt tas ir ekrāna izmērs, kuru vēlaties.

* Divvirzienu Talk Back Sistēma ir savienota ar kameru un monitoru, kas palīdz jums veikt labāk kontrolēt jūsu mazuļa stāvokli.

* Atbalsta Attēla Palielinājums ,redzot jūsu lovely baby skaidrāk ar 2x digitālo zoom.

* Astoņas Maigu Bērnu Šūpuļdziesmas ,lai remdētu savu bērnu maigai mūzikas pasaulē.

* Inteliģentās Temperatūras Uzraudzība ,aizsargāt veselīgu izaugsmi, par savu mazo bērnu.

* Automātiskā Infrasarkano Nakts redzamību ,redzot bērnu katru kustību skaidri tumša nakts.

Mums ir četri standarta spraudni.Pēc tam, kad jūs vieta jūsu pasūtījumu, mēs atbildīs piemērotu spraudni, saskaņā ar jūsu valsts/reģions.

* ES Plug * MUMS ar Kontaktdakšu

* UK Plug *AU Plug

Paketē Iekļauts:

*1 x Lietotāja Rokasgrāmata *1 set x Baby Monitors *2 x Strāvas adapteris

Mēs vienmēr lietojiet visvairāk vērsta attieksme, lai ražotu bērnu uzraudzīt un ceru, ka tas var atrisināt jūsu vajadzības.

BRĪDINĀJUMS

Nožņaugšanās Bīstamība:Bērniem ir NOŽŅAUGTA auklās.Saglabājiet šo vadu nepieejamā bērniem(vairāk nekā 3 pēdas(0,9 m) attālumā), nav noņemtu šo frāzi.

Tagi: aiwit kamera, Amplug, bezvadu motorollera signalizācijas, babyphon, decibels monitors, video baby monitor podofo, 240hz, jaundzimušo tshirt, raudāt bērnu baby lelle originali, baby monitor monitori.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums HelloBaby
Modeļa Numurs HB65B
Bezvadu Diapazons 960Inch
Kanālu Skaits 50
Izmērs 3.2 inch
Veids Video & Audio
Akumulatora kapacitāte 950mAH
Video Izšķirtspēja 320(RGB)*240
Kontaktdakšas Tips UK Plug
Iezīme Mūzika
Jauda Uzlādējams Akumulators
Displeja Tips krāsa
Displeja Ekrāna Izmēri 3.2 collas
Infrasarkano
Savienojuma Veids Bezvadu
Ekrāna Izšķirtspēja 320(RGB)*240
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Frekvence(GHz) 2400MHz-2480MHz
Objektīva Tips CMOS

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

HelloBaby Video Baby Monitor ar 3.2 Collu Ekrāns,Divas Talk-Back Sistēmu,Pan-Tilt-Zoom, Nakts Redzamības,Astoņas Šūpuļdziesmas,VOX Režīms

HelloBaby Video Baby Monitor ar 3.2 Collu Ekrāns,Divas Talk-Back Sistēmu,Pan-Tilt-Zoom, Nakts Redzamības,Astoņas Šūpuļdziesmas,VOX Režīms

Saistītie Produkti: