Jauns Izpārdošana
Skatīt lielāku

"Eiropa 2020" MJ-DB20 Bradāt veida Misiņa plūsmas slēdzis ar 3/4"

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€11.81

Kopīgot

Vairāk informācijas

MOJO SENSORS

Trokšņa Slāpētājs Tipa Plūsmas Slēdzis

Pielietošanas Joma

Galvenokārt izmanto mājsaimniecības preces,rūpnieciskās iekārtas dārzkopības tehnika,medicīnas iekārtas,skaistumkopšanas salonu iekārtas,ūdens lauksaimniecības un rūpnieciskā ūdens attīrīšanas,notekūdeņu attīrīšanas sistēmas,automātisko durvju kontroles sistēmu un citas nozares,

Darbības princips

Plūsmas slēdzis ir galvenokārt uzstādīti ūdens,benzīna,eļļas,degvielas un citu plašsaziņas līdzekļu cauruļvadu sistēmu.

Kad plūsma ir lielāks vai mazāks par noteiktu vērtību,sprūda slēdzis rezultātu signāls(ieslēgts/izslēgts)signāla.Pēc tam, kad sistēma saņem signālu,atbilstošo izpildi, veikt pasākumus, lai kontrolētu ūdens sistēmas.

Uzmanību: 1.Kad magnētisko spēku materiāliem, netālu no ūdens plūsmas slēdzis, tā īpašības var mainīties.

2.Lai izvairītos no daļiņām dažādi vērā plūsmas slēdzis,ieplūdes ir jāinstalē ekrāna iepak.

3.Procesā uzstādīšana un lietošana ir jāsadarbojas releji (jauda 3 W zemāk), lai neviens, jo slēdzis jaudas mazas un sausas, niedres, cauruļu izdegt.

4.Ūdens plūsmas slēdža iebūvēšanai izmantot vidi, lai izvairītos no spēcīgas vibrācijas un kratīšanas vietu, lai izvairītos no ūdens plūsmas slēdzis radīt nepareizu rīcību.

5.Izmantot ūdens plūsmas slēdzis pirms, lūdzu, izlasiet parametri,ja ir vēl jautājumi, lūdzu, mūsu rūpnīcā, tehniskā personāla apspriedes.

Tagi: honeywell plūsmas slēdzis, nissan gaisa plūsmas slēdzis, passat bradāt slēdzis, baseins plūsmas slēdzis, fs8 plūsmas slēdzis, krohne plūsmas slēdzis, bradāt shift slēdži, kontrolieris plūsmas slēdzis, sika plūsmas slēdzis, volvo bradāt slēdzis.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums MOJO

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

"Eiropa 2020" MJ-DB20 Bradāt veida Misiņa plūsmas slēdzis ar 3/4"

Saistītie Produkti: