Jauns Izpārdošana
2000w taisngrieži ūdens necaurlaidīgs Mini Vēja Maksas Kontrolieris DC 48v 96v 2kW Vēja Turbīnu Ģenerators Kontrolieris Skatīt lielāku

2000w taisngrieži ūdens necaurlaidīgs Mini Vēja Maksas Kontrolieris DC 48v 96v 2kW Vēja Turbīnu Ģenerators Kontrolieris

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€106.84

-14%

€125.69

Kopīgot

Vairāk informācijas

1. Drošības Norādījumi

LŪDZU, RŪPĪGI IZLASIET ŠOS NORĀDĪJUMUS PIRMS UZSTĀDĪŠANAS VAI EKSPLUATĀCIJAS AR ŠO PRODUKTU. 1.1 Lūdzu, pārliecinieties, ka izejas spriegums ir vēja ģenerators ir saskaņā ar nominālais akumulatora spriegums. 1.2 Lūdzu, pievienojiet kabeļu plus-n-mīnus akumulatoru, pirmkārt, un pēc tam savienojiet to ar trim kabeļiem vēja ģenerators. 1.3 Lūdzu, pārliecinieties, ka jums izveidot savienojumu baterija un vēja ģenerators ar kontrolieri saskaņā ar šo instrukciju, pretējā polaritāte vai nepareizu pozīciju savienojuma rezultāts būs neparasta darbība, sistēmas vai kaitējumu, kas sistēmas sastāvdaļas. 1.4 darbinot rokas bremžu, lūdzu, padarīt mazāku sarkans vads un akumulators anoda īsā ķēdē, pēc tam kontrolieris būs bremzes.Atvienojiet mazāku sarkans vads, rokas bremzēšanas funkciju būs iespējams atcelt.

2. Vadu

2.1 Pievienojiet "+" un "-"akumulatoru baterijas plus-n-mīnus ieejas spailēm, dispečers. 2.2 Pievienojiet trīs kabeļi vēja ģenerators ar trīs sprieguma ieejas spailēm, vēja ģenerators kontrolieris.

Funkcijas:

Kursa Akumulatora spriegums:48 V Bremzes spriegums: 60V Atgūšanas uzlādes spriegums: 54V varētu 100w uz 600w vēja turbīnas, 48V Mini izmēra, var viegli uzstādīt

Specifikācija:

Uzstādīšana:

AC gadā: pievienojiet vēja turbīnu trīs zaļās kabeļi DC izeja: pievienojiet melno vadu pie negatīvā pola baterijas; savienojumu sarkanais vads uz pozitīvo polu akumulatoru.

Iepakojums:

Tagi: līdzstrāvas ģenerators 15kw, verticale vēja ģenerators, solor maksas kontrolieris, dse ģenerators kontrolieris, miniatūras ūdens turbīnu ģenerators, kravas techwear, controler vēja turbīnas, wgp mini ups maršrutētāju, mppt vējš, vēja ģenerators maksas kontrolieris.

Datu lapa

Maksimālā Strāva 20.A
Pieteikums Lādētājs Kontrolieris
Modeļa Numurs FW20-48-A

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

2000w taisngrieži ūdens necaurlaidīgs Mini Vēja Maksas Kontrolieris DC 48v 96v 2kW Vēja Turbīnu Ģenerators Kontrolieris

2000w taisngrieži ūdens necaurlaidīgs Mini Vēja Maksas Kontrolieris DC 48v 96v 2kW Vēja Turbīnu Ģenerators Kontrolieris

Saistītie Produkti: