Jauns Izpārdošana
Magnija anods ļoti tīrīšanas saules ūdens sildītājs, upura anods Skatīt lielāku

Magnija anods ļoti tīrīšanas saules ūdens sildītājs, upura anods

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€4.89

-17%

€5.90

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts:

Šajā SARAKSTĀ iekļauti vienas vienības Magnija anoda!

Tīrīšana: Magnija sakausējuma upura anoda veidoja vienu spēkstaciju un

Elektromagnētisko vibrāciju, pašreizējā konteinerā vai cauruļvadu.Fizisko struktūru, sāls ūdenī (galvenokārt no Kalcija karbonāta) izmaiņas Reti plūsmas patīk.Ja ir jau bieza mēroga konteiners vai cauruļvados, tad mērogā, tiks ietekmēta, un nogrieza ar elektromagnētisko vibrāciju.

Lūk, montāža, attēla zemāk:

Maksājuma

· Lūdzu, apmaksāt 3 dienu laikā pēc izsoles.

· Lūdzu, sazinieties ar mums, lai jūsu maksājumu, ja jums ir kādas problēmas.

Pārdošanas noteikumi

· Pozitīvas Atsauksmes ir mūsu dzīve.Pirms jūs atstāt neitrālu vai negatīvu atsauksmi, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, lai iegūtu labāku risinājumu.Mums rūp mūsu vērtē klientiem.Tātad, ja jums ir kādas problēmas, lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums.Lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu problēmu.Mēs saprotam, ka bažas un neapmierinātību, kas jums varētu būt, un izmēģināt mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas.Atstāj neitrālu vai negatīvu atgriezenisko saiti nevar atrisināt problēmas.

Piegādes detaļas

· Jūsu preces piegādā 48 stundu darba dienām, ja maksājuma rīkojums tiek noskaidroti, pirms 8PM PST katru dienu (izņemot sestdienas, svētdienas un Svētku dienas).Ja tur ir izņēmums, mēs jūs par to informēsim.

· Pircējs, kā importētāju, ir atbildīga par muitošanu, izmaksas vai saistītās NODOKLI.

Par mums

· Laipni lūgti mūsu veikalā.Mums ir specializējies uz Enerģijas Taupīšanas elektronika: Saules ūdens sildītājs un vadāmierīces, sūkņu stacijām, saules uzlādes kontrolieris, inverter, SAULES Lampas utt..Lūdzu, apmeklējiet mūs bieži.Mēs esam priecīgi sadarboties ar jums!

Sazinieties ar mums

· Visas komunikācijas ir apstrādāti, izmantojot e-pastus un ALI ziņu.Mēs cenšamies atbildēt uz visiem e-pastiem, kā ātri vien iespējams.

Tagi: strūklaka saules, saules termālo ūdeni, 10 saules ūdens sildītāji, sistēmas, saules ūdens sildītājs, duda saules ūdens sildītājs, desmit saules ūdens sildītājs, saules cauruļu apsilde, magnija stieni, saules siltumenerģijas, saules ūdens sildītājs.

Datu lapa

Maksimālā Strāva N/A
Nominālo Spriegumu N/A
Pieteikums Siltuma Kontrolieris
Modeļa Numurs MS-SWH-MGN-NP58-1
izcelsmes vieta Zhejiang, Ķīnā (Izľemot)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Magnija anods ļoti tīrīšanas saules ūdens sildītājs, upura anods

Magnija anods ļoti tīrīšanas saules ūdens sildītājs, upura anods

Saistītie Produkti: