Jauns Izpārdošana
Seksīga Melnā Pilna Ķermeņa, Roku Darbs Lateksa Piepūšams Maisu Verdzība Drēbes Gumijas Guļammaiss Viss Iekļauts Skatīt lielāku

Seksīga Melnā Pilna Ķermeņa, Roku Darbs Lateksa Piepūšams Maisu Verdzība Drēbes Gumijas Guļammaiss Viss Iekļauts

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€306.28

-8%

€336.57

Kopīgot

Vairāk informācijas

Mīlestība lateksa piepūšams drēbes !Ļaujiet jums patīk valkājot latekss ir brīnišķīga sajūta !Visi mūsu latekss ir izgatavots no 100% tīra daba lateksa gabals, jauki elastību, nav nekādu uzpildes materiāls, nebija nekādu ietekmi uz cilvēku veselību un tīrs roku darbs izgriezumu.

Šeit ir kolekcija no visaugstākās kvalitātes, bet pieņemamām lateksa catsuits sievietēm un vīriešiem.Visi Lateksa catsuits šeit ir izgatavoti no dabīgā lateksa, labu elastību, noteikti bez smaržas.Arī mums ir dažādi seksīgā lateksa catsuits dažādos stilos un krāsās, piemēram, caurspīdīga lateksa catsuits, sarkana lateksa catsuits, melns lateksa catsuits, utt.Pilnu izmēru plus pasūtījuma pielāgotu var pārliecināties, lateksa catsuit būs fit jums tikai pareizi. *Lūdzu, pārliecinieties, lai izlasītu izmēri un pasākumu padoms pie produkta detaļu lapu, kuru vēlaties, kad pasūtījums. *Krāsas un izmēri ir maināmi *Ja jums patīk stils, bet tas nav šeit, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs gribētu būt priecīgs, lai nodrošinātu muitas

Šī lateksa Piepūšams soma bodysuit: 1. Jā, tas ir divi slāņi, lateksa, mēs varam darīt 0.4 mm slāņa iekšpusē un 0,8 mm ārpus kārtas. 2. Tur ir 2 rāvējslēdzējiem, priekšējo zip ir ārpus slānis, atpakaļ zip ir iekšā slāņa (miega maisu). 2. Tas ir divas inflācijas vārsti, viens uz jumtiņa, un viens miega maisu. 3. Mums ir arī citas attēla pašā stilā, ar šo uzvalku, tikai dažādās krāsas josta, kā zemāk:

Funkcijas:

1. Materiāls: 100% Dabīgā lateksa gabals.

2. Var būt pielāgotiem saskaņā ar izmēru no klienta, Lūdzu, norādiet augstums, krūtis, viduklis, gūžas utt.

3. Var pasūtījuma pielāgot saskaņā ar klienta dizains vai attēlu, piemēram, cosplay.

4. Krāsu izvēles, ar atsauci uz šādu krāsu swatches.

5. 100% dabīgā lateksa catsuit sagriež un ar rokām veidots tieši jums.

6. 100% apmierinātība garantiju .

7. Produkta sīkāk, jo zem bildes parādīt.

8. Sandard izmēru tabula zemāk,Pielāgošana ir ļoti apsveicams.

9. Biezums pieejami 0.3 mm, 0,4 mm, 0.45 mm, 0,6 mm, 0.8 mm utt. (nepieciešams pievienot papildus maksu biezāka materiāla)

Divu līmeņu Pilna ķermeņa, Roku darbs Lateksa piepūšamais Maiss ar Iekšējās Uzmavas Līdzīgu stilu:

Uzmanību, lūdzu:

1. Attēls izskatās spilgti un spīd,tas ir tāpēc, ka mēs spray balinātāja,produktu, jūs saņemsiet ne izskatās spilgti kā attēlā.Lai spīdēt, mēs iesakām jums izmantot silikona bāzes poļu, piemēram, "Eros Bodyglide" vai "Eros Kulta Mērci Atbalstu".

2. Kā arī dažādas elastības audums, var būt novirze par 3-5cm,lūdzu, ierakstiet savu garumu,svaru un BWH(Krūtis, Viduklis, Gūžas)

3. Krāsu produktiem, var nedaudz atšķirties no attēlos redzams sakarā ar apgaismojumu, fotografēšanas leņķis, dažādu monitoru un utt.

Izmēri

Lūdzu, pārliecinieties, lai pārbaudītu mūsu lieluma diagrammu pirms iegādes.Tas' s precīzu izmēru apģērbu, jūs saņemsiet.

PS:

Šī ir vīriešu stilā, lai jūsu izmērs būs standarta kategorijās, kā vīriešu izmērs.Ja jums ir īpaša pieprasījuma, lūdzu, rakstiet mums.

Ja jūs sniedzat mums, custom izmēri pielāgot no, lūdzu, norādiet, vai tas ir jūsu ķermeņa izmēru vai apģērbu izmēru jums ir nepieciešams.Ja ķermeņa izmēri, mums var samazināties nedaudz, lai kādu stilu, kas ir nepieciešams ādas necaurlaidīgiem sekas.Ja jums ir nepieciešams pasūtījuma pls, lūdzu, ļaujiet man zināt jūsu mērījumiem, kā zemāk:

Pielāgots Pielāgot

Mēs aicinām jūs, lai iegūtu mums jūsu pasākumus un mēs pielāgot speciāli jums.Tur ir tikai papildus maksa, ja jūsu pasākums ir lielāks nekā XXL, mēs maksas nelielu papildus materiālu maksa, plus papildus piegāde.

Ļoti Svarīgi:

* Iegūt citu personu veikt mērījumus, lai jums, kamēr jūs stāvēt pie vieglumu.Lūdzu, nav pasākums sev, jo tas nebūs precīzs visu.

* Ja jums nav pieredze ar to, lūdzu, atrast izmaiņas veikalu, lai to izdarītu.

* Ja jums jau ir lateksa apģērbu un precīzi zināt, pasākuma apģērbu, jūs varētu saņemt mums, ka nevis ķermeņa pasākums, ar piezīmi, tas ir apģērbu izmēru.

* Ja jums mums savu ķermeņa izmēra, lūdzu, ņemiet vērā, mums tas ir ķermeņa lieluma, un vai jūs to vēlaties samazināt 1-2cm, lai padarītu to vairāk ādas necaurlaidīgiem.

To, Kā Pasākums

Lūk, īss paskaidrojums par to, kā novērtēt sevi.

Krāsu Diagrammas

Zemāk ir saraksts ar visiem krāsu jūs varētu izvēlēties no.Ja tērps nāk ar vairāk nekā 1 krāsu, lūdzu, skaidri norādiet, pie Piezīme lauka izrakstīšanās, kā jūs vēlaties.Lūdzu, ņemiet vērā, ka nelielas krāsu novirzes ir grūti, lai pilnīgi novērstu.

Dabīgā Lateksa Krāsas

Padomi par Iepirkumu:

Katram stils ir melna, sarkana, zila, balta, caurspīdīga un kafijas krāsas par savu izvēli, kā arī citas krāsas zemāk Krāsu izvēli.

Lūdzu, pārbaudiet mūsu lieluma diagrammu pirms izvēlaties standarta izmērs.

Mēs piedāvājam pasūtījuma pasūtījuma, bezmaksas.Lūdzu, sekojiet instrukcijām par to, Kā Pasākums, un dod mums savu izmēru.Tur var būt nelielas izmēru atšķirības, bet mēs pēc jūsu izmēriem stingri pasūtījuma procesu.

Lūdzu, nelietojiet pirkt, ja jums ir alerģija pret lateksu.

Padomi, kā Valkāt:

Centieties, lai izvairītos no skrubis ar nagiem, kad valkāt.Uzvalki ir pielāgoti dabīgā lateksa, tāpēc visas lapiņas lietas var radīt bojājumus.

Tagi: lateksa gumijas uzvalku, lateksa vīriešiem, embroided vīriešu uzvalks, lateksa vīrietis, bdsm rotaļlietas, pieaugušo lateksa maiss, lateksa apakšveļa apģērbi, uzvalks verdzība, lateksa uzvalks, Lateksa.

Datu lapa

krāsa melna, sarkana, balta, zila....
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
festivāls Halovīni puse maska
Neķītrs Attēlu No
Vienuma Tips piepūšamo spilvenu
Seksuāli Divdomīgs No
PIEVIENOT Iekšējās Piedurknēm
Dzimums unisex lateksa apģērbi
Auduma Veids Batik
Pasūtījuma BEZMAKSAS
Padarīt pasūtījuma hand-made
Modelis Tips Cietie
Modeļa Numurs lateksa guļammaiss
Zīmola Nosaukums antaina
Biezums 0.4 mm
Materiāls 100% Dabiskais latekss

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Seksīga Melnā Pilna Ķermeņa, Roku Darbs Lateksa Piepūšams Maisu Verdzība Drēbes Gumijas Guļammaiss Viss Iekļauts

Seksīga Melnā Pilna Ķermeņa, Roku Darbs Lateksa Piepūšams Maisu Verdzība Drēbes Gumijas Guļammaiss Viss Iekļauts

Saistītie Produkti: