Jauns Izpārdošana
Āra Virtuves BBQ Salas Nerūsējoša Tērauda Dubultā Piekļuvi Uzglabāšanas Atvilktne w/Rokturis Skatīt lielāku

Āra Virtuves BBQ Salas Nerūsējoša Tērauda Dubultā Piekļuvi Uzglabāšanas Atvilktne w/Rokturis

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€105.53

-10%

€117.26

Kopīgot

Vairāk informācijas

Āra Virtuves BBQ Salas Nerūsējoša Tērauda Dubultā Piekļuvi Uzglabāšanas Atvilktne w/Rokturis

Detaļas

Premium āra virtuves atvilktnes ar dubultu glabāšanas telpa, nodrošinot lielu uzglabāšanas telpu, lai likts virtuves lietas.Izgatavots no nerūsējošā tērauda, tā ir izturīga un izturīga ilgu laika izmantošanu.Arī anti-korozijas un viegli tīrāma.Ar pilnībā slēgtā kastē, to var efektīvi novērst insides no lietus, vēja, putekļu un kukaiņu.Ideāli piemērots āra virtuve un BBQ salas izmantot.

Nerūsējošā Tērauda Materiāls

Nerūsējošā tērauda atvilktnēm, kas izgatavoti no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, tā var būt sakopta arī bez zīmes vai traipu, pa kreisi, viengabala rāmis konstrukcija nodrošina izturību.

Liels Uzglabāšanas Telpa

Sniegt dubultu uzglabāšanas telpa, laika aizzīmogotā kastē, katrs no mūsu āra grils atvilktnes ir ļoti liels glabāšanas, kurā var ievietot vairāk virtuves rīki un piedāvā ērtu uzglabāšanas iespējas.

Slēgtās Atvilktnes

Pilnīgi noslēgta konstrukcija ar izturību un stingrību, kas var efektīvi novērst insides no lietus, vēja un putekļiem.

Gluda Bīdāmās Sliedes

Pull-out tray savienots ar galveno struktūru izturīga bīdāmās sliedes, kas nodrošina viegli atvērt un aizvērt durvis bez trokšņa.

Izsmalcināti Rokturi

Cietais nerūsējošais tērauds rokturis pievienots ērtu durvju atvēršanu.Tas ļauj ērti un viegli izmantot.Tas arī lepojas ar ilgu mūžu un ir viegli tīrāms.

Plaši Izmanto

To var izmantot jebkuros laika apstākļos, vienalga, lietus vai spīdēt.Plaši izmanto āra virtuves, piemēram, galda, uz kabinets, skapīšiem.

Iezīme

【CIETA TĒRAUDA KONSTRUKCIJA] aicina - āra virtuves atvilktnes tiek izgatavotas no pārtikas kvalitātes nerūsējošā tērauda, kas padara to ir izcila cietība un nav viegli sagrauzusi, izturīgs un izturīgs, lai izmantotu.Arī grūti pietiekami, lai satur virtuves instrumentus no dažādiem materiāliem.

【DUBULTĀ UZGLABĀŠANAS TELPA] aicina - Mūsu āra virtuves atvilktnes nerūsējošā tērauda ir paredzēti, ar dubultu uzglabāšanas telpa, katrā no mūsu atvilktni ir ļoti liels uzglabāšanas, jūs varat likts daudz lietas tajā.Nav jāuztraucas par jaudas.

【LODZIŅĀ RĀMJA KONSTRUKCIJA] aicina - nerūsējošā tērauda atvilktnes āra virtuvēs ir paredzēta kārbas rāmis stilu ar pilnībā slēgtā kaste, efektīvi novērš insides no lietus, vēja, putekļu un kukaiņu.

【GLUDA BĪDĀMĀS SLIEDES] aicina-BBQ atvilktnes nerūsējošā tērauda, kas ir aprīkots ar nevainojamu bīdāmās sliedes, kas uzstādīta uz abām pusēm, kas veicina raitu roll-un roll-out durvju, bez šķēršļiem.

【PLAŠU PIEMĒROŠANU] aicina - Apstrādāti ar jaunāko matēta apdare tehnoloģijas, BBQ salas atvilktnes ir labs, elegants papildinājums jebkuram āra vārīšanas zonas, īpaši āra virtuve un BBQ salas.

Tehniskajām Materiāls: Pārtikas kvalitātes Nerūsējošā Tērauda Tips: Double Produkta Izmērs: 17.7 x 20.5 x 12,5 collu (W x H x D) Izgriezums Izmēri:15.3 x 18 x 13 cm (W x H x D) Iepakojuma izmērs: 18 x 23 x 14inch (L x W x H)

Iepakojuma saturs

1 x Sienu Dubultā Atvilktnes

Tagi: grozu grils, salas koka, apaļā indukcijas plīts virsmu, āra virtuves salu, plīts virsmu rokturi, bbq grils par āra, konuss henna, neliela āra virtuve salas, virtuves āra, iekštelpu gāzes plīts virsmu.

Datu lapa

Modeļa Numurs 18X15YC2CBXGCTG01V0
Veids Plīts Virsmu Daļas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Āra Virtuves BBQ Salas Nerūsējoša Tērauda Dubultā Piekļuvi Uzglabāšanas Atvilktne w/Rokturis

Āra Virtuves BBQ Salas Nerūsējoša Tērauda Dubultā Piekļuvi Uzglabāšanas Atvilktne w/Rokturis

Saistītie Produkti: