Jauns Izpārdošana
Zelta Anotācija Briežu Koku Putnu Sienas Mākslas Audekls Gleznošanai Ziemeļvalstu Plakāti un Izdrukas Dekoratīvās Bildes viesistaba, Mājas Dekoru Skatīt lielāku

Zelta Anotācija Briežu Koku Putnu Sienas Mākslas Audekls Gleznošanai Ziemeļvalstu Plakāti un Izdrukas Dekoratīvās Bildes viesistaba, Mājas Dekoru

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€2.46

-45%

€4.48

Kopīgot

Vairāk informācijas

1, plakātu, nav roku darbs, tas ir drukāts ar mašīnu uz audekla, kas ir labākais materiāls, plakātu,

tā ir bieza,storng,ūdensizturīgs,tas ir spilgts krāsu un neizbalē,tas ir ideāls mājas apdare ,

kids guļamistaba dekorēšana,dzīves telpu dekorēšana,dāvanas.

2, plakāts ir bez iekšpusē un ārpus kadra, lai saglabātu uz leju kuģniecības izmaksas, bez matrača , nav iekšā rāmī ,

neviens ārpus kadra , tikai kanvas .bet šis lielums ir parastajai foto rāmja izmēru un jūs varat saņemt gatavs rāmis viegli.

3,Kā arī gaismas efekti, krāsu objekti, varbūt nedaudz atšķirties no bildes.

4,Ja jums ir jebkādas problēmas,jūs varat sazināties ar mums jebkurā laikā,mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams.Paldies!

Par produktu:

- Glezna nav roku darbs, tas ir drukāts ar mašīnu uz Audekla, kas ir labākais materiāls, plakātu,tā ir bieza,storng,ūdensizturīgs;plakāta ir spilgtu krāsu un neizbalē.Tas ir ideāls mājas dekoru,bērnu guļamistaba dekorēšana,dzīves telpu dekorēšana,dāvanas.

- Lai saglabātu nosaka piegādes izmaksas un izvairītos no rāmja bojāts, kuģniecības, ne matrača,ne iekšpusē rāmja,neviens ārpus kadra ,tikai kanvas.

Par kuģniecības:

- Lūdzu pārliecinieties, ka jūsu adrese ir pareiza vai pilnīga pirms izdarīt pasūtījumu.

- Sūtījums tiks piegādāts ar ePacket un Ķīnas ziņu gaisa pasts par brīvu,lūdzu, sazinieties ar mums, ja jūs vēlaties experss piegāde.

- Paredzamais piegādes datums var ietekmēt muitas, laika apstākļi utt., dažreiz tas var aizņemt nedaudz ilgāku laiku, lai saņemtu, Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums vēl nav saņēmušas paketi, lai paplašinātu savu pasūtījumu aizsardzības laiks .

Par pakalpojumu:

Mēs darām visu iespējamo pakalpojumu, lai apmierinātu pircēju,lūdzu, sazinieties ar mums, ja ir kāds kvalitātes jautājums , postenis, kas nav saņemti utt., kompensāciju vai nomaiņa ir pieņemams.Lūdzu, neatstājiet negatīvas atsauksmes pirms kontakta.Paldies!

Tagi: vīriešu anotācija sienas māksla, dekori, sienas uzlīme, liels sienas attēlu rāmji dzīvojamā istaba, plakātu sienas, krāsa, dekors briedis, mortal kombat plakāts, dekoru ziemeļvalstu, plakāts.

Datu lapa

Kadra režīmā Bez rāmīša
Modeļa Numurs d810
Rāmis No
Zīmola Nosaukums qunexc
Gleznas Plakāts Audekls Izdrukas
Sienas, Attēlus Dzīvojamā Istaba drukāt sienas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Audekls Printings
Vidēja Ūdensizturīgs Tintes
Forma Vertikāla Taisnstūra
Technics Krāsošana Ar Strūklu
Materiāls Audekls
Audekls Māksla Sienu Apgleznošana
Ir Smart Ierīces No
Atbalsta Bāzes Audekls
Sienas Gleznas Sienas Plakāts
Mācību priekšmeti anotācija
Stils Mūsdienu
Oriģināls

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Zelta Anotācija Briežu Koku Putnu Sienas Mākslas Audekls Gleznošanai Ziemeļvalstu Plakāti un Izdrukas Dekoratīvās Bildes viesistaba, Mājas Dekoru

Zelta Anotācija Briežu Koku Putnu Sienas Mākslas Audekls Gleznošanai Ziemeļvalstu Plakāti un Izdrukas Dekoratīvās Bildes viesistaba, Mājas Dekoru

Saistītie Produkti: