Jauns Izpārdošana
DIY 5D Dimanta Glezna,Pēc Skaita Komplekti Amatniecības & Šūšanas Krustdūrienā,Sienas Uzlīmes, par Dzīves Telpu Dekorēšana, Ziemas Putns Skatīt lielāku

DIY 5D Dimanta Glezna,Pēc Skaita Komplekti Amatniecības & Šūšanas Krustdūrienā,Sienas Uzlīmes, par Dzīves Telpu Dekorēšana, Ziemas Putns

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€5.78

-24%

€7.70

Kopīgot

Vairāk informācijas

DIY 5D Dimanta Glezna,Pēc Skaita Komplekti Amatniecības & Šūšanas Krustdūrienā,Sienas Uzlīmes, par Dzīves Telpu Dekorēšana, Ziemas Putnu DIY Dimanta glezna ražošanas posmiem: 1. Atvērt lodziņu un pārbaudīt dimanta izdarīt speciāliem instrumentiem. 2. Apskatīt sveķu dimanta krāsā, sakārtoti secībā no kodēšanas.3. Atklāt lentes zīmēšanas iepriekš, jūs redzēsiet daudz simboli, kas atbilst krāsu kodiem.4. Saskaņā ar atbilstošo krāsu kodēti stiprinājumu, kas atbilst sveķu inkrustēts dimantu.5. Ierosināts, ka viena tipa sveķu dimanta viens komplekts pabeigti ātrāk.

6. Lai radītu perfektu dimanta glezniecība, zīmējumi kopā vienā vietā katrā rindā simboli nav palikt iestrēdzis dimantu.7. Lai samazinātu labs attēls par zīmējumi turiet sakārtots bloks uzstādīts uz plaknes, materiāla iepriekš.8. Savienojumu nepieciešams dzīvoklis pret veikls, nav plaisas. 9. pēc laba cīņa, pārējo spraugu pie līme, kas atbilst simboli briljantiem.

10. Lai pabeigtu labs dimanta zīmēšanas, ielieciet to jūsu izvēles piemērotu sistēmu (restorāns neparedz regulējumu).

DIY dimanta glezniecības pazīme: 1. DIY dimanta glezna var strādāt un mācīties, lai mazinātu stresu, emocionālo regulēšanu, aktīva domāšana, stiprina pašapziņu.2. DIY dimanta glezna var izmantot, lai rotā ģimenes istaba, padara dzīvi patīkamāku.3. DIY ražošanas varat izbaudīt gandarījuma sajūtu, spējām un neatlaidību attīstīt pacietību, veciem cilvēkiem un bērniem ir piemērotas.

4. Ražošanas process ir vienkāršs, jūs varat izveidot īsu laiku, lai pabeigtu. 5. DIY krāsošana dimants ir izsmalcinātu dāvināt draugiem un mīļajiem, lai izteiktu laba vēlējumiem, lai dalītos. 6. DIY dimanta izdarīt persona jebkurā vecumā var veikt, jo, tai skaitā bērnu, ģimenes locekļiem, un, lai šīs ģimenes vairāk silts.

Krāsa: krāsu attēlu

Materiāls: rhinestone + audekls

Lietošana: Gleznas

Audekls Iepakošanas Metode: Sarullēts

Ārējais Iepakojums: Papīra Maiss

Forma: trīsdimensiju

Stils: Moderns

Rāmis: Nav

Dimanta Forma: Apaļa

Modeļa Tips: Ziedu

Līmēšanas Zonas: Pilna

Lietošana: Sadzīves Essentials/Apdare Modelis Tips

Instrumenti Tips: Pick-Up Instrumenti Veida

Komplekti Izšūšanas Metode: Visu Izšuvumi Veida

dimanta krāsošanas Komplekts Tips: diy Dimanta krāsošana

dimanta glezna Pabeigta: jums ir Nepieciešams, Roku darbs Materiāls Dimanta

rhinestone Informāciju: Pilns Dimants ar attēlu komplekti iekšējo detaļu daļiņas

Iepakojuma Saturs:

1 * audekls (izņemot attēlu rāmis)

1 * Pietiekami rhinestones

1 * norādiet urbt pildspalvu

1 * mastika

1 * norādiet urbt plate

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: sr2ez, cross stitch ziemas, dimanta izšuvumi ziemas, dimanta krāsas ziemas, putnu ziemas, squier, lotus krāsas, putnu cross stitch komplekts, krīta putekļi, putnu cross stitch.

Datu lapa

Kadra režīmā Bez rāmīša
Mācību priekšmeti Dzīvnieku
Materiāls Audekls
Forma Multi-attēlu Kombinācija
Technics Roku Apgleznoti
Veids Jauktās Tehnikās
Oriģināls No
Rāmis No
Atbalsta Bāzes Audekls
Stils Mūsdienu

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

DIY 5D Dimanta Glezna,Pēc Skaita Komplekti Amatniecības & Šūšanas Krustdūrienā,Sienas Uzlīmes, par Dzīves Telpu Dekorēšana, Ziemas Putns

DIY 5D Dimanta Glezna,Pēc Skaita Komplekti Amatniecības & Šūšanas Krustdūrienā,Sienas Uzlīmes, par Dzīves Telpu Dekorēšana, Ziemas Putns

Saistītie Produkti: