Jauns Izpārdošana
HaiSunny MiNi Rokasgrāmata Autostāvvieta Līnijas Atpakaļskata Atpakaļgaitā Reverss Rezerves CCD Kamera Autostāvvieta Skatīt lielāku

HaiSunny MiNi Rokasgrāmata Autostāvvieta Līnijas Atpakaļskata Atpakaļgaitā Reverss Rezerves CCD Kamera Autostāvvieta

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€13.67

-17%

€16.47

Kopīgot

Vairāk informācijas

MiNi Rokasgrāmata Autostāvvieta Līnijas Atpakaļskata Atpakaļgaitā Reverss Rezerves CCD Kamera Autostāvvieta

Anti miglas stikla.CCD attēlveidošanas sensoru.Atbalsta NTSC video sistēmas.Augstas kvalitātes hidroizolācijas: IP66. Augstas izšķirtspējas un 170 grādu plats skata leņķis.Piemērojami dažādi transportlīdzekļi: automašīna, kravas automašīnas, RV, utt.Viegli uzstādīt.Tā vienkārši un pieticīgi dizains un mazais izmērs nebūs izdarīt nekādu uzmanību.Tas palīdz izvairīties no nelaimes gadījumiem un incidentiem nodiluma labi.

Attēla Sensors:CCD3030, krāsu TV sistēma: NTSC Horizontālā Izšķirtspēja: 480 TV līnijas) Efektīvo Pikseļu skaits: PAL:628(H) * 582(V), NTSC:510(H) * 492(V) Minimālais Apgaismojums: 0.5 Lux Objektīvs: 13.5 mm Skata Leņķis: 170 grādu Sync.Sistēma: iekšējais S/N Attiecība: >48dB Elektroniskā Slēdža: 1/50 1/100,000 sekundes, 1/60 1/100,000 sekunžu laikā, Video Izeja: 1.0 Vpp, 75Ohm Baltās krāsas Balanss: Auto Jauda: DC 12V Paketē Iekļauts: 1 * Auto Atpakaļskata Kamera 1 * Video Kabelis 1 * Strāvas Kabelis 1 * Urbšanas 20mm

Par mums: 1.Mēs esam jaunu pārdevējam par www.winwithwow.lv,bet mēs esam godīgs un atbildīgs.Mēs nodrošinām labāko apkalpošanu par katru draugu. 2.Mēs piedāvājam Augstas kvalitātes produktus, ātra un ērta kravu, ideāls pēc-pārdošanas servisu, jebkuru problēmu, jūs varat sazināties ar mums. 3.Kā gaismas efektiem, objektus, varbūt mazliet atšķirīgu attēlu, pls, lūdzu, saprast.Tks. 4.Mūsu preces nāk tieši no Ķīnas rūpnīcas.Visi sadarbojās rūpnīcā tiks izskatīti & pārbaudījis.Visām precēm tiks rūpīgi pārbaudīts pirms nosūtīts.Mēs ceram, ka, lai būtu labs un ilgtermiņa sadarbību ar jums, ja jums patīk, lai liels daudzums, pls sazinieties ar mums, mēs sniegs labāko cenu,daudzumu,piegādes laiku.Piegāde: 1.Ja pasūtījuma amout vairāk nekā $5 tiks izvesti 7 dienu laikā ar tracking nr.,izsekošanas nē.var palīdzēt jums Izsekot pasūtījumu statusu, kā arī. 2.Bezmaksas piegāde pasūtījums tiks nosūtīti pa Pastu Ķīnas Gaisa Pastu(par 15-50days). 3.Ja pasūtījuma svars pārsniedz 2KG,mēs nosūtīsim DHL,EMS,UPS vai citu jūsu izvēle, bezmaksas piegāde, kas būs jānonāk 7-14 darba dienu laikā.Garantijas un Atgriešanās:

Visas mūsu preces ir pārbaudītas 4 reizes, lai nodrošinātu, darbojas pareizi, pirms nosūtīšanas, un nāk ar 12 mēnešu Ražošana Garantija.

Ja šajā postenī ir kāda problēma, ja ierodas, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, lūdzu, ņemiet vērā, saglabāt tā sākotnējā stāvoklī.

1. Ja prece ir bojāta, jūs varat atgriezt par kompensācijas vai apmaiņu 7 dienu laikā pēc saņemšanas.

2. Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības izmaksas par atpakaļ nosūtītās preces.

Atsauksmes:

1.Pls atstāt pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir satified ar mūsu produktiem, un mēs darīsim tāpat. 2.Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Tks par jūsu atbalstu!

Tagi: mini cooper istaba, kamera ccd, dinamisko kameru, mini cooper video kameras, mini cooper kamera autostāvvieta, kamera automašīnas dinamiskās, auto aizmugurējais skats, kameras skatu, rezerves kamera spogulī, ccd sony.

Datu lapa

Materiāla Tips ABS
Korpusa Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Ūdensizturīgs
Garums Video Kabelis 6M
Fit Jebkuru TFT Auto Monitora Vai DVD Atskaņotāja
Nakts Redzamības Iekārtas
izcelsmes vieta guangdong Ķīna (Mainland)
Skata Leņķis 170 grādu
Vadu vai Bezvadu Stieples
Video sistēma NTSC
attēla Sensors CCD
Zīmola Nosaukums HaiSunny
Lēcu Materiāls Stikla
Vienuma Tips Atpakaļgaitas Rezerves Atpakaļskata Kamera
Palīglīnija
Signāla Tips Transportlīdzekļu Rezerves Kameras
Jauda DC 12V

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

HaiSunny MiNi Rokasgrāmata Autostāvvieta Līnijas Atpakaļskata Atpakaļgaitā Reverss Rezerves CCD Kamera Autostāvvieta

HaiSunny MiNi Rokasgrāmata Autostāvvieta Līnijas Atpakaļskata Atpakaļgaitā Reverss Rezerves CCD Kamera Autostāvvieta

Saistītie Produkti: