Jauns Izpārdošana
Universālā 4CH Auto Šuves 360 grādu Panorāmas Sistēmas Auto DVR Ierakstīšanas Atpakaļskata Kamera Skatīt lielāku

Universālā 4CH Auto Šuves 360 grādu Panorāmas Sistēmas Auto DVR Ierakstīšanas Atpakaļskata Kamera

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€125.44

-6%

€134.88

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas: Auto, skatās:Display priekšā/aizmugurē/pa kreisi/pa labi, četras kameras attēla quad-split režīms un sākt ierakstīšanu.Kreisā pagrieziena: Parādīt attēlus tri-split režīms ar kreiso,priekšējo un aizmugures skats.Labo pagrieziena: Parādīt attēlus tri-split režīms ar labo,priekšējo un aizmugures skats.Atpakaļgaitas: Displejs Atpakaļskata kameras un 360 ap simulācijas panorāmas skatu.Brīdinājuma lampu ieslēgt:Parādīt attēlus tri-split režīms ar priekšā, pa labi un pa kreisi skats.

Auto pietura:varētu noteikt 1-24 stundas kavēšanās ierakstu pēc tam, automašīnu stāvvieta. (ir nepieciešams, custom-built)

Apraksts: Lūdzu, jānorāda:

Šo preci atbalsta tikai displejs, kas ir AV ieeja, vai tas nevar funkcija jums.

Lūdzu, pārbaudiet jūsu automašīnas displejā pirms jums vietu pasūtījumu.Paldies.

Ievads:

Šī sistēma nodrošina jums lielisku braukšanas pieredzi, kā luksusa automašīnas.

Sākotnējā algoritmus, nodrošina teicamu precizitāti no putna skatu.

4 fotokamerām, saglabāt ierakstu no 4 malām automašīnas.

Galvenā iezīme:

1. Lieliska putnu skatu (aerial view, apaļas apskatīt, vai panorāmas skatā) automašīnas apkārtne

2. 4 Kanālu ieraksta no 4 kamerām

3. HD COMS čipu objektīvs, nakts redzamības funkcija, ūdensizturīgs;

4. Panorāma ir gan braukšanas palīdzības sistēma ir tahogrāfa sistēma, integrācijas resursu.Salīdzinājumā audio atpakaļgaitas radaru, vairāk intuitīvu drošības, satiksmes, autostāvvieta, izvirzīja visaugstāko drošības līmeni;

5. 360 grādu panorāmas attēlveidošanas sistēma, autostāvvieta, kravas četras HD COMS kameru.

Īss ierakstīšanas funkcija:

1. Sistēma automātiski sāk ierakstu, kad motors ir ieslēgts, ar cilpu ierakstīšanas, lai ik pēc 5 minūtēm.Par 2GB U-Disku, tas var ilgt aptuveni 1 stundu.

2. Kad automašīna tiek aizdedzināta un displejā neparādās video no kameras, sistēmas ieraksta fonā.Putnu apskatītu, un priekšā skats, tiks ierakstīts.

3. Kad automašīna ir aizdedzināta, un displejs rāda video no kameras, kas visas ainas displejā tiks reģistrēti. ( Tas varētu būt putnu apskatītu, un viens skats pa kreisi, pa labi, priekšā, vai aizmugurē, skats).

4. Būs arī USB saskarni ar sistēmu, ko var izmantot, lai izveidotu savienojumu ar DATORU, lai kopētu datus no TF kartes.

Funkcijas:

Uzraudzības panorāmas attēlveidošanas sistēma ar perfektu kombināciju, tahogrāfs, vadošais viedo satiksmes tendencēm.

1. panorāmas aerial view automašīnas nedēļa: sākot ar trīs-way trigger signālu, atpakaļgaitas spiesti sākt, pēc izvēles nogriezties pa kreisi, savukārt, tiesības līnijas aktivizēšanas signāls, atbildot uz attiecīgo ekrānu.Lai uzņemtu attēlus, kas ap transportlīdzekli ar četrām kamerām.

2. Virpošanas, lai novērstu neredzamo zonu: priekšējo kameru, kā vadītājs var redzēt ceļa apstākļiem iepriekš, uzlabotu drošību;

3. Ātrgaitas ARM procesors, ekrāns un gluda,attēlu korekcijas un bezšuvju; attēlveidošanas tehnoloģiju, ir vairāk uzlabotas fisheye attēlu korekcijas un apskatīt pārveidot tehnoloģijas, ekrāna dabā;

4. Līmenis ultra-plata leņķa zivsacs objektīvs, plašs redzeslauks, viegli uzstādāms; nodošanas ekspluatācijā process ir vienkāršs, inteliģents programmatūras izšūšanas ekrāna; partijas uzstādīšanu ātri un viegli, pēc atbilstošas iekārtas tirgus; var pielāgot saskaņā ar klientu vajadzībām.

5. Skaņu inženierijas režīma uzstādījumi un unikālu attēlu, auto kalibrācijas funkcija.Enerģijas taupīšanas dizains, var automātiski hibernācijas režīmā, kad netiek lietots; inteliģento automātisko izšūšanas un izšūšanas automātiskā kalibrēšana, pilns pārklājums multi-skatīt attēlu informāciju, kas ir labs, mozaīkas efektu, pielāgot visu veidu transportlīdzekļiem; elastīgu konfigurāciju parametrus, to var pielāgot dažādiem modeļiem, ekrānam ar iekraušanas konfigurācijas failu,tālvadības pults pogas.

Produkta Pārākumu:

1. Produkta Ķīnas CQC un ES E-ZĪMI sertifikāciju.Pakļauti stingrai augsta un zema temperatūra, vibrācijas, novecošanās testu.Sastāvdaļas lietotu automašīnu noteikumi līmenī materiāli.

2. Interfeisa izvēlne ir bagāts, lai nodrošinātu lietotājus ar dažādām iespējām.

3. pašu tehnoloģiju, neatkarīgu pētniecības un izstrādes, nozares labākās aparatūras un programmatūras risinājumi, izmaksu efektīvu.

4. Ekspluatācijā nodošanas automatizācija, ērti, izmantojot vienkāršus instrumentus (tikai vajadzīga palīdzība dažiem atkļūdošanas auduma mērlente un 4), 5 minūtes, lai pabeigtu nodošanas ekspluatācijā, 10 sekundes, lai pabeigtu salaist (ievades parametrus, programmatūras smart brošēšana).Instalējiet maģistra mīļākie.

5. Instant sākt nekavējoties.

6. ekrāns un gluda, 30 kadri / sec pilna laika izejas, nav saules, nav kartiņas rāmī.

Specifikācijas Darbību valoda: angļu/Ķīniešu Darbību interfeiss: Grafisko izvēlni saskarnes(OSD izvēlne), lai INFRASARKANO staru tālvadības pults Video ieeja: 4-ch video ievades Video izejas: Viena kanāls kompozīta video izvades Displejs režīms: Viena kadra/trīs rāmis/rāmis četri displejs Video standarts: NTSC/PAL Video kompresija: H. 264 Galvenā profila Ieraksta režīms:automātiskā ieraksts/atklāt ierakstīšanas/manuālā ierakstīšana kanāls:4channels(1-4 kanālu izvēles) Ierakstu atskaņošanas:pieejamo Datu saglabāšana:atbalsts 4G~32GB SD karti Programmatūras jaunināšana: Atbalsta SD uzlabot Darba spriegums: 12V DC Darba strāva: 400mA Darba temperatūra: -20—80°C, Iepakojuma svars:1205g KASTES izmērs:30*20*7.3 CM

Tagi: 4ch auto, viltus kamera, cam dash, mdvr sd, 360 panorāma, karsts cam, kamera pelējuma, video ieraksts, 360 putnu skats, kameras video.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums FY-UU
Vadu vai Bezvadu Stieples
Palīglīnija
Materiāla Tips ABS
Korpusa Materiāls Plastmasas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Universālā 4CH Auto Šuves 360 grādu Panorāmas Sistēmas Auto DVR Ierakstīšanas Atpakaļskata Kamera

Universālā 4CH Auto Šuves 360 grādu Panorāmas Sistēmas Auto DVR Ierakstīšanas Atpakaļskata Kamera

Saistītie Produkti: