Jauns Izpārdošana
Zvanu Centra Bluetooth Austiņas Bezvadu Over-the-Galvas Troksni Atsverot Austiņas Kravas Auto Vadītājiem Biroja Telefonu Skatīt lielāku

Zvanu Centra Bluetooth Austiņas Bezvadu Over-the-Galvas Troksni Atsverot Austiņas Kravas Auto Vadītājiem Biroja Telefonu

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€15.88

-23%

€20.63

Kopīgot

Vairāk informācijas

Sekotāju

Ja jums patīk mūsu produktu un pakalpojumu, kas padara jūs iespaidīgs ,lūdzu, noklikšķiniet sekot, un kļuva par mūsu sekotāju ,būs daži counpons vai atlaides, jo īpaši, par mūsu sekotāju, kad jūs, lai atkal mūsu veikalā.

Liels paldies par jūsu interesi par mūsu preces un novēlu jums patīkamu pirkumu.Ja jums ir kādi jautājumi par mūsu objektus, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, un mēs vienmēr esam šeit kopā ar jums.

Zvanu Centra Bluetooth Austiņas, 12 Stundas Zvanu Trokšņa Slāpēšanas Bluetooth Zvanu Centra Austiņas

Apraksts:

Šajā pārī Bluetooth zvanu centra austiņas dod jums bezvadu trokšņa slāpēšanas paziņojumu.Uzlabotas Bluetooth CSR8615-V4.0 CLASS2 nodrošina stabilu un vienmērīgu savienojumu, kas dod jums dzirdēt-un-ir-dzirdēju paziņojumu, bez kavēšanās.Un bez regulējams earmuff un elastīgus galvas piedāvāt tik ērti valkājot, ka jums nebūs bothered ar nogurumu vai sāpes pēc tam, kad ilgu laiku valkā.Turklāt, tas ļauj jums ir tālruņa zvaniem, 12 stundas nepārtraukti ar nav iestrēdzis vai izgriezt.

Funkcijas:

Trokšņa Slāpēšanas Komunikācijas - Bluetooth zvanu centra austiņas nāk ar trokšņa slāpēšanas funkciju, lai saglabātu fona troksni ārpus un tīru apkārtējo troksni, lai izveidotu skaidru paziņojumu.

Ērti Valkājot - Earmuff nodrošina 360° rotācija.Galvu var sretched un nodot prom.Padara to piemērotu vadītājs dažādos izmēros, kas dos jums ērtu apģērbu.Nav nogurums vai sāpes, pat pēc tam, kad ilgu laiku valkā.

Universal Savietojamība - Šo zvanu centra bluetooth austiņas var būt pieslēgts dators, telefons, desktop kaste un citas ierīces, lai panāktu skaidru, stabilu un netraucētu saziņu ar nav iestrēdzis vai konfliktu.

Nē Krišanas - galvas aizsargs, savukārt, būs tuvu savu galvu, lai dotu jums drošu valkā nenokrītot.Ļauj strādāt breezily.

Ilgi Tālruņa Zvanu Laikā - Tas ir iebūvēts 180mAh litija akumulators, kas dod jums super ilgu un nepārtrauktu tālruņa sarunas laiks līdz 12 stundām.Jums nav jāuztraucas par pēkšņu neizslēdzot.

Stabils Bluetooth Savienojums - Uzlabotas Bluetooth CSR8615-V4.0 CLASS2 nodrošina stabilitāti un vienmērīgu savienojumu, tādējādi dodot jums stabilu un netraucētu telefona zvani, ļaujot jums sasniegt lielisku klientu apkalpošanu.

Super Izturīgs - Precizitāte dizaina un augstas kvalitātes ABS padarītu šo zvanu centra austiņas ļoti izturīgs un uzticams.Tā ilgs ļoti ilgu laiku.

Specifikācijas:

Produkta veids: Zvanu Centra Bluetooth Austiņas

Bluetooth versija: CSR8615-V4.0 CLASS2

Atbalstīts protokols: HFPV1.6, HSPV1.2, A2DPV1.2, AVRCPV1.4

Telefona zvans laiks: 12 stundām

Gaidīšanas laiks: 250 stundas

Uzlādes ports: Micro USB

Baterija: 3,7 V 180mAh litija akumulators

Bluetooth savienojuma attālums: aptuveni 10 metri/ 10.94 yd

Mikrofons: JĀ

Piemērots: Par datoru, telefonu, iPad un citām Bluetooth ierīcēm

Iepakojuma izmērs: apm. 18.5 * 14 * 6 cm/ 7.28 * 5.51 * 2.36 jo

Iepakojuma svars: 156g

Iepakojums Saraksts:

1 * Zvanu Centra Bluetooth Austiņas

1 * USB Maksas Kabeli

1 * Lietotāja Rokasgrāmata

Par samaksu:

Mēs atbalstām šādus maksājumu metodes.Visi maksājumi, kas veikti par www.winwithwow.lv apstrādā Alipay.

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Par kuģniecības:

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu noteiktajā laika periodā, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Mēs pārdevējs nav atbildīgs par ievedmuitas nodokli, pircējs ir atbildīgs par to.Jebkurš strīds, ko izraisa šis ir nepamatota.

9. BR pircējs, lūdzu, sniedziet cpf vai cnpj, tas būs labāk, lai jūs varētu saņemt to daudz ātrāk.paldies

Atgriešanās un Kompensāciju:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

Tagi: veikals bezvadu austiņas, husa gaisa pākstis, bem bluetooth earbuds, bluetooth earpiec, bluetooth saņem atbalstu caur iev, handfree, beigās galvu komplekts, bluetooth headphon, earphon, mobil tālrunis.

Datu lapa

Atbalsts APP No
Vocalism Princips Dinamiskās
Gaidīšanas Laiks
Bezvadu Tips Bluetooth
Piemērots
Modeļa Numurs Bluetooth Zvanu Centra Austiņas
Iepakojuma Lielums
Aktīvā Trokšņu Slāpēšana
Sertifikācija NAV
Skaļuma Kontrole
Līnijas Garums 1.6 mm
Tālruņa zvanu laikā
Funkcijas 6 bluetooth headset bezvadu austiņas
Funkcijas 2 Bezvadu Bluetooth Austiņu, Zvanu Centrs
Bluetooth savienojuma attālums
Iepakojuma Svars
Atbalsta Atmiņas Kartes No
Akumulators
Stils Austiņas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Uzlādes ports
Funkcijas 5 Bluetooth austiņas ar mic
Funkcijas 4 Zvanu Centra Bluetooth Austiņas ar Trokšņu Slāpēšanas Mikrofons
Funkcijas 3 Zvanu Centra Bluetooth Austiņas
Funkcijas Kopējo Austiņas
Iezīmes 1 Bluetooth Zvanu Centra Austiņas
Savienotāji 2.5 mm
Bezvadu
Zīmola Nosaukums VBESTLIFE
Izturība 32ΩΩ
Ūdensizturīgs
Vadības Pogas
Kontaktdakšas Tips Līnijas Veids
Ar Mikrofonu
Jutība 118dBdB
Paziņojums Ar vadu

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Zvanu Centra Bluetooth Austiņas Bezvadu Over-the-Galvas Troksni Atsverot Austiņas Kravas Auto Vadītājiem Biroja Telefonu

Zvanu Centra Bluetooth Austiņas Bezvadu Over-the-Galvas Troksni Atsverot Austiņas Kravas Auto Vadītājiem Biroja Telefonu

Saistītie Produkti: