Jauns Izpārdošana
Realme Pumpuri Gaisa Pro Globālo Versiju TWS Austiņas Earbuds ANC ENC Aktīvās Trokšņu Slāpēšanas 35dB 25hrs Apskates Ātri Uzlādēt Skatīt lielāku

Realme Pumpuri Gaisa Pro Globālo Versiju TWS Austiņas Earbuds ANC ENC Aktīvās Trokšņu Slāpēšanas 35dB 25hrs Apskates Ātri Uzlādēt

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€46.25

-52%

€98.40

Kopīgot

Vairāk informācijas

Ātri Uzlādēt 10mm Bass Boost Vadītāja Instant Savienojumu (Bluetooth 5.0) Duālā Mikrofona Trokšņu Slāpēšanas Zvaniem Pārredzamības Režīmā 94ms Super Zema Latentuma Aktīvā Trokšņu Slāpēšana līdz 35dB* 25hrs Kopējais Atskaņošanas *

Aktīvā Trokšņu Slāpēšana līdz 35dB

Hibrīda aktīvās trokšņu slāpēšanas apvieno gan FeedForward un Atsauksmes mikrofoni atklāt nevēlamu troksni, gan ārpus tās auss, un izstaro augstas precizitātes anti-trokšņa viļņiem, lai atceltu tos, līdz 35dB.Tas efektīvi bloķē no trokšņa un piedāvā vairāk izcilu klausīšanās pieredzi.

Pārredzamības Režīmā

Ja jums ir nepieciešams runāt ar cilvēkiem ap jums, savukārt, par Pārredzamību Režīmā skaidri un reālistisku apkārtējo skaņu, izmantojot mikrofonu, lai jūs varētu brīvi runāt bez paceļoties jūsu austiņas.

Spēcīgs realme S1 Chip

Ekskluzīvas pielāgota realme S1 viedās trokšņu slāpēšanas čipu nav tikai efektīvu un profesionālu trokšņu slāpēšanas spēju, bet ir arī priekšrocība ultra-zemu enerģijas patēriņu un stabilu savienojumu, sniedzot jums vēl nebijušu jaunu pieredzi, bezvadu austiņām.

Duālā Mikrofona Trokšņu Slāpēšanas Zvaniem

Dual mikrofoni veidotu spēcīgu trokšņa samazināšanas sistēma atbalsta ENC trokšņa atceļot algoritmu, kas būtiski samazina apkārtējo troksni sarunas laikā, kas ļauj citai personai, lai dzird daudz skaidrāk, un ir vairāk patīkama saruna.

25hrs Kopējais Atskaņošanas

Ultra-zemu enerģijas realme S1 procesors un 486mAh lielu akumulatora jaudu un nodrošināt jūs ar masveida 25hrs kopā akumulatora ekspluatācijas laiku.Ar ANC, jūs varat klausīties mūziku līdz pat kopā 20hrs.Tā arī atbalsta ātrās uzlādes, tikai 10mins maksas iekasēšanas gadījumā, un austiņas, lai 3hrs palyback.

94ms Super Zema Latentuma

Ar Spēļu Režīmu, austiņas ir latentums ir tik zemas, cik 94ms, vai jūs esat skatīties filmu vai spēlējot spēli, jūs varat saglabāt perfektu audio-to-video sync gludāku pieredzi.

10mm Bass Boost Vadītāja

Ar 10mm Bass Boost Vadītāja, kopā ar uzlabotas Dynamic Bass Boost (DBB) kompozītu bass enhancement algoritms bass dziļāks un bagātāks.Sajust basu, klausoties elektroniskā vai rock mūziku!

Trendsetting Dizains

Bruģis ūdens uztvert gaismu un mirdzumu gorgeously.Plūst ūdens, kas veido vienmērīgu līkni, akmens, piedāvājot to žilbinošas formu un tekstūru.Valkājot šos moderns austiņas, protams, uzvarēt jūs otrais skatienus.

Viegls Un Pārnēsājams

Viena austiņa sver tikai 5g, nodrošinot visērtāk sajūta, kad mugurā.Ar mīkstu un ādai draudzīga silikona ausu klp un tās ergonomisks dobumā, jums var valkāt visu dienu.

Divas Krāsas, Brīva Izvēle

Open-up Auto Pieslēgums un Google Ātri Pārī

Vienkārši atveriet gadījumā automātiski izveidot savienojumu ar jūsu tālruni, un ja pievienojat pirmo reizi, ir Google Ātri Pāri, lai palīdzētu jums izveidot savienojumu viegli.

Smart Valkāt Atklāšana

Smart valkāt atklāšana var noteikt jūsu valkā stāvoklis earbuds reālajā laikā.To var sajust, kad viņi ir pie auss, un automātiski apturētu mūziku, kad jāņem ārā.Jums nav garām vienu brīdi.

Intelligent Touch Kontroli Un Balss Palīgs

Vienu pieskārienu jāatbild uz tālruņa zvanu, divreiz nospiediet, lai sāktu vai apturētu mūzikas atskaņošanu.Tas nodrošina pielāgotus iestatījumus, kā arī, un jūs varat arī iestatīt, lai izmantotu divreiz pieskarieties vai trīskāršā pieskarieties, lai izsauktu balss palīgs.Izmantojot balss komandas, ar tālruni var rīkoties viegli un bez jūsu rokās.

Iedarbību ipx4 Ūdens Izturīgs Visaugstākās Kvalitātes

Extreme kvalitātes pārbaude, nodrošina, katrs pāris austiņas var ilgt ilgu laiku.Ar iedarbību ipx4 ūdens izturīgs atbalsta, tur nav baiļu sviedri sporta nodarbību laikā.

realme Saiti App Personalizētu Jūsu Vēlmēm

Uzturēšanās kontroli ar jūsu realme Pumpuri Gaisa Pro pielāgojot touch funkcijas, pagriešanās uz aktīvā trokšņu slāpēšana, komutācijas bass boost+, kļūst sistēmas atjauninājumi, un citas funkcijas, lai atbilstu jūsu lietošanas ieradumiem.

Tagi: veikals bezvadu austiņas, husa gaisa pākstis, bem bluetooth earbuds, sl tws earbuds, 150psi, redmi xiaomi, celular viedtālrunis, ios earbuds, mobil tālrunis, zils bluetooth austiņas.

Datu lapa

Iepakojuma Saraksts USB Type-C Adapteri
Vadības Pogas
Ūdensizturīgs
Sertifikācija CE
Modeļa Numurs AAC
Kontaktdakšas Tips NAV
Funkcijas Sporta
Savienotāji NAV
Atbalsts APP
Frekvenču Diapazons 20 - 20000Hz
Ar Mikrofonu
Vadītāju Skaitu, 2
Bezvadu
Vadītāja Diametrs 10mm
Aktīvā Trokšņu Slāpēšana
Paziņojums Bezvadu
Austiņu Spilventiņi Materiāls Silikona
Uzlādes Metode Uzlādes gadījumā
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vocalism Princips Hibrīda tehnoloģijas
Bluetooth Versija 5.0
Zīmola Nosaukums Realme
Stils Auss
Pretestība Diapazons līdz 32 Ω
Earcups Tips Noslēgtā
Bezvadu Tips Bluetooth
Kodekiem AAC
Skaļuma Kontrole No
Jutība 35dB

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Realme Pumpuri Gaisa Pro Globālo Versiju TWS Austiņas Earbuds ANC ENC Aktīvās Trokšņu Slāpēšanas 35dB 25hrs Apskates Ātri Uzlādēt

Realme Pumpuri Gaisa Pro Globālo Versiju TWS Austiņas Earbuds ANC ENC Aktīvās Trokšņu Slāpēšanas 35dB 25hrs Apskates Ātri Uzlādēt

Saistītie Produkti: