Jauns Izpārdošana
Yieryi CT-8023 H2 ūdeņraža mērītājs 0-2400ppb /0-2.40 ppm ūdeņraža ģeneratoriem, ūdeņraža ģenerators, ūdens Skatīt lielāku

Yieryi CT-8023 H2 ūdeņraža mērītājs 0-2400ppb /0-2.40 ppm ūdeņraža ģeneratoriem, ūdeņraža ģenerators, ūdens

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€52.71

-24%

€69.37

Kopīgot

Vairāk informācijas

H2 Mērītājs

Mērījumu Diapazons ir 0-2400ppb /0-2.40 ppm Izšķirtspēja ir 2ppb/0.02 ppm Precizitāte ir ±10ppb/±0.01 ppm Displejs H2&Temp.displejs 1.Viegli mainīt elektroda; 2.Gudra, viegli pārnēsājams, viegli darboties un praktiski; 3. Intelligent apgaismojums ar "L" beigās līdzekļa modelis.Indukcijas sistēma var automātiski ieslēgt vai izslēgt LED apgaismojumu atkarībā no līmeņa, no apkārtējās gaismas. 4.Produkti tiek plaši izmantoti vides aizsardzības, pārtikas, sanitārijas, ģeoloģiskā izpēte, metalurģija, virszemes ūdens, rūpniecisko notekūdeņu, dzeramā ūdens, acid rain un citu atklāšanu.

Zemsprieguma Uzvednes

Kad baterijas simbols displejā vai ekrāna uzplaiksnījumi, tas norāda, ka baterijas spriegums ir nepietiekams.Lūdzu nomainīt jaunu bateriju, cik drīz vien iespējams.Nejaukt vecās un jaunās baterijas. 1.℃/℉ Reklāmguvumu, lūdzu, izpildiet tālāk norādītās darbības:(Noklusējuma Temperatūras Vienība:℃)

Ko tas dara?

Šo instrumentu izmanto, lai noteiktu saturu, ūdeņraža, kas izšķīdināti ūdenī radīto ūdeņraža ģenerators, ūdens.To nedrīkst izmantot, nosakot skābes bāzes jonu ūdens, ledus ūdens, augļu sulas, tējas, kafijas un citus šķidrumus, kas pārsniedz 50 C un zemāka par 0 C.

iepakojuma saraksts

1*h2 mērītājs 1*rokasgrāmata angļu valodā

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Produkta garantija

Produkts ir garantēta bez maksas vienu gadu no iegādes datuma (izņemot stikla elektrodus un baterijas).Šādas situācijas nav, ietilpst, garantijas: bojājumus, ko izraisa nepareiza lietošana (piemēram, noplūdes no baterijas, bojājumus, ūdens uzņemšanu, u.c.), darba temperatūrai, kas pārsniedz 50 C, izskatu kaitējumu, virsstundas garantijas.

Tehniskās apkopes

Normāli lietojot, elektrodu sensors arī ir pielikumi vai citi netīrumi, kas ietekmēs kontaktu zonā starp elektrodu sensors un vidējā saskaņā tests, un pēc tam ietekmēt jutību un precizitāti testa.Lūdzu, izmantojiet vates tamponu ar zobu pastai, kas pirms lietošanas, un pēc tam noslaucīt sensors ar papīra dvieli iemērc ūdenī.Saglabāt elektroda virsmas tīras un spožas, pirms testēšanas.Pēc katras lietošanas, lūdzam nomazgāt elektrodu ar tīru ūdeni, nosusināt ūdeni uz elektrodu ar absorbējošu papīru, uz seguma ar elektrodu, un novietojiet to vēsā un labi vēdināmās vietās.

Var man jautāt, ja produkts satur baterijas?Kāda ir atšķirība starp ct-8023 un ct-8023l?

nav iesk. baterijas, un jums ir nepieciešams doties uz vietējo veikalu, lai nopirktu to,1,5 v*4gab(LR44,BAT) CT-8023 bez apgaismojums un CT-8023L ar apgaismojumu gan tās ir tās pašas testēšanas iespējas

CT-8023

CT-8023L

Zīmola Stāsts

YIERYI zīmols tika reģistrēts 2016. gadā. Galvenie produkti ir refraktometri, PH-metri, tds, ek, pildspalvas, augsnes mērītājiem, virtuves svari, un rotaslietas svari.Lai nodrošinātu datu precizitāti, mēs pametusi zemo izmaksu čipu, izvēlēto augstas precizitātes Taivāna importēto un Dienvidkorejas importēto šķeldu, dizaina izvēlējās portatīvo pildspalvas veida dizains, gaismas, skaistas un viegli veikt.Visi produkti tiks pārbaudītas, kalibrētas un izmantot sevi, lai nodrošinātu, ka kvalitātes ir kvalificēts, un tam jāveicina.Mēs vēlamies, lai šī veselīgu zīmolu enter, katrā ģimenē un katrā stūrī pasaulē, un iet uz sapnis par "pasaules mīlestība, Ķīna padarījusi"!

Tagi: juntek mērītājs, ph yieryi, lux mērītājs, testeris, ūdeņraža mērītājs, ppm, cilvēks hho ģenerators, izšķīdināt skābekli, glikozes mērītāju, ūdeņraža elektrolīzes.

Datu lapa

Ir Smart Ierīces No
Funkcija 1 PH Metrs
Displeja Tips Digitālā
Ar Apgaismojumu Vai Nav
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs CT-8023
Zīmola Nosaukums yieryi
Funkcija 2 H2 ūdeņraža mērītājs

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Yieryi CT-8023 H2 ūdeņraža mērītājs 0-2400ppb /0-2.40 ppm ūdeņraža ģeneratoriem, ūdeņraža ģenerators, ūdens

Yieryi CT-8023 H2 ūdeņraža mērītājs 0-2400ppb /0-2.40 ppm ūdeņraža ģeneratoriem, ūdeņraža ģenerators, ūdens

Saistītie Produkti: