Jauns Izpārdošana
Pilnekrāna Rūdīts Stikls Filmu Par Galaxy A40 9D Pilna Līme Skatīt lielāku

Pilnekrāna Rūdīts Stikls Filmu Par Galaxy A40 9D Pilna Līme

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€2.69

-34%

€4.13

Kopīgot

Vairāk informācijas

Par Produktu

1. Augstas cietības.Šī rūdīta stikla ekrāna filma ir augsta cietība, tāpēc tas var novērst sevi no tiek saskrāpēts vai sadalīt gabalos efektīvi un nepārtraukti.Ja salauzt, rūdīts stikls saplīst mazos gabaliņos, kas nav asas, padarot to drošāku, lietotājiem.

2. Augstas izšķirtspējas.Filma ir augsta gaismas caurlaidība.Ar augstu gaismas caurlaidību un zemu gaismas atstarošanas, filma var nodrošināt jūs ar augstas izšķirtspējas ekrāns, tāpat kā parasti.

3. Funkcionāla.Ekrāna aizsargs, varat fit jūsu tālruņa labi, un veikt liela atšķirība, kas aizsargā jūsu tālruni no skrāpējumiem, pirkstu nospiedumu, ūdens, eļļas, putekļiem, šoks, paslīdēt un tā tālāk.Ja krāso ar ūdens, augsne, dūņas, eļļas vai citiem pielikumiem, to var notīrīt bez piepūles.

4. Gluda virsma.Pat pusēs ekrāna filmu jūtas nevainojami.

5. Ērts lietošanai.Tā ir lieliska saķere.Lai ielīmētu filma, vienīgais, kas jums jādara, ir sakopt ekrāna pamatīgi.

6. Izturīgs.Ar labu veiktspēju un augstu kvalitāti, tas var strādāt ilgu laiku.

Instalēšanas Instrukcijas:

1. Lūdzu, izmantojiet spirta tamponu un microfiber auduma tīrīt LCD ekrānu pirms instalācijas.

2. Mizu aizsargājošu slāni pie lipīgās puses.

3. Uzmanīgi novietojiet stikla ekrāna.

4. Nospiediet centrā, stikla pēc tam lipīgās daļas būs sadalītas visas daļas, bez aizķeršanās.

Uzmanību!:

1. Kā tas ir ar stikla izstrādājumu, lūdzu, ņemiet vērā, ka malas, stikla visvairāk neaizsargātām jomās.

2. Noņemot atkārtotai izmantošanai, līmes īpašības var valkāt off apjomā, ja ekrāna aizsargs nebūs jāievēro, lai ierīces.Tas nav ieteicams, lai izbiedēt stikla aizsargs, kad tas ir piemēroti.

3. Izmantot pārmērīgu spēku, kas uzstādot vai noņemot ekrāna aizsargs, var sabojāt produktu.

Piezīme: attēli tiek rādīti tikai pamata stilu, un īpašais modelis produkti galvenokārt tiek balstīta uz faktisko produkti saņēmuši!

OEM ir Laipni aicināts!mēs varam drukāt individuāla mākslas un logo

Informāciju par Piegādes Laiku muitas Nodokli & PVN 3-7 Darba Dienu laikā Jā 15-50 Clader Dienas Varbūtības 15-60 Darba Dienu laikā Varbūtības 15-60 Darba Dienu laikā Varbūtības 20-60 Darba Dienu laikā Varbūtības 1. Ķīnas ziņu Parasto Mazo Pakešu Plus, bezmaksas piegāde var būt tikai izsekot Ķīnā, bet nav detalizēti sekošanas informāciju jūsu valstī. 2. Ja piegādes diena būs galā un jūs joprojām nevar saņemt savu sūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs pagarināt piegādes laiku 10-25 dienas.Ja jūs joprojām nevar saņemt savu sūtījumu 10 dienu laikā, pls sazinieties ar mums. 3. Ja jūs vēlaties reģistrēts nosūtīšanas metodi, lūdzu, izvēlieties China Post Air Mail, kas izmaksas $2.

1. Lūdzu, norādiet videoklipu vai attēlu, ja mūsu produktiem ir kvalitātes problēmas pēc tam, kad saņemts zemes gabala 7 dienu laikā.Jūs varat dalīties tiešsaistē saites. 2. Produkts var nedarboties pareizi ar kvalitātes problēmas pēc tam, kad saņemts ar 7 dienu laikā.Mēs varētu piedāvāt nomaiņa vai atlīdzība, ja tas ir jauns produktiem.Mums būs jāsedz maksa par atgriešanās.Un maksa par sūtīšanu atpakaļ uz asv, būs pircēji. 3. Mēs piedāvājam bezmaksas tehniskās apkopes visu produktu [Izņemot aksesuāru, dāvanu un mākslīgo bojāta (piemēram, salauztu ekrānu, atjaunināšana uz jauno sistēmas versiju .utt)].Atgriešanās un atpakaļ kuģniecības maksa tiks maksāta pircēji.Paziņojums: lūdzu, nav saplēst kvalitātes garantija etiķetes.Vai mēs nepiedāvā nekādas garantijas, serviss.

1. Katrs pircējs, kas dod mums pilnīgu 5 zvaigznēm atsauksmes saņemsiet $5 kuponu (atstāt masāža nākamajā pasūtījumā.Neattiecas uz reklāmas produktus) 2. Ja jūs neesat apmierināts ar savu pirkumu jebkurā veidā, lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu visas problēmas.mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu.Mēs ceram, ka ilgtermiņa sadarbību ar jums.Piezīme: Ja jūs veicat pasūtījumu, nozīmē, ka jūs piekrītat šiem iepriekš Paziņojumi.Paldies.

Tagi: samsung a40 stikla pakalpojumu, samsung sm a40 stikla, samsung a40 stikla, metāla, samsung a40 stikla foto, samsung a40 stikla uv, samsubg a40 stikla, samsung a40 stikla anti, samsung a40 stikla nes, samsung a40 stikla zīmējumi, samsung a40 matēta stikla.

Datu lapa

Stype Galaxy A40 Ekrāna Aizsargs,
Edge-to-edge Pārklājumu
Izmantošana mobilais tālrunis
Zīmola Nosaukums haweel
Iezīme Aizsardzības plēves
Saderīgs Tālrunis Zīmols Samsung
Veids Priekšā Filmas
Materiāls Rūdīta stikla
Savietojams ar Samsung Galaxy A40

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Pilnekrāna Rūdīts Stikls Filmu Par Galaxy A40 9D Pilna Līme

Pilnekrāna Rūdīts Stikls Filmu Par Galaxy A40 9D Pilna Līme

Saistītie Produkti: