Jauns Izpārdošana
3pcs Skaidrs, LCD Ekrāna Aizsargs, Segtu Vairogs Filmu Ādas GPS Garmin Foretrex 401/301 Piederumi Skatīt lielāku

3pcs Skaidrs, LCD Ekrāna Aizsargs, Segtu Vairogs Filmu Ādas GPS Garmin Foretrex 401/301 Piederumi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.37

-19%

€4.21

Kopīgot

Vairāk informācijas

modname=ckeditor

Specifikācija: Materiāli: Skaidrs 3-slāņu PET plēves Biezums: Par 0.12 mm Izmērs & Fit: Pre-cut, precīzu APRĪKOTS ar modeli sarakstā, nosaukums tikai.Virsma: Gluda, nav rubbery justies Iezīmes: Pavisam jaunu, Skaidru Ekrāna Aizsargs, Nāk ar tīrīšanas audums Nav ūdens, ir nepieciešams, aizņem 5-10 minūtes, lai instalētu Pre-cut, lai atbilstu ekrāna formas, pilnībā ietverot arī LCD stikla ekrāna Samazināt Atspulgu, palīdzētu samazināt kaitinošas virsmas atspīdumu saskaņā ar spilgtu gaismu, Tas netraucē touch displejs.Lielisks raksturs atzīšanu Viegli uzstādīt, Patstāvīgi-ievērojot, Neatstāj lipīgu atlieku pēc noņemts!Lai noņemtu, tikai mizu viens no stūriem, un pēc tam lēnām turpināt.

Paketē Iekļauts: 3* Clear LCD Ekrāna Aizsargs Plēves (skatīties nav iekļauta) 1* montāžas instruments, (Katrs lai nāk ar vienu tīrīšanas audums un uzstādīšanas instrukcija)

Vienkāršota Uzstādīšanas Instrukcija: 1. Solis Rūpīgi tīra darba vieta un ierīces.2. solis Mizu atpakaļ aizsargājošu slāni, kas atzīmēts ar "Līmi Pamatni 1" mazliet.Solis 3 Saskaņot pakļauti malu aizsargs ar malu ierīci.Ideāls sākotnējā saskaņošana nodrošina labāko montāžas rezultātus.4. solis Kad izlīdzinājumu, lēnām likt aizsargs leju.Solis 5 Wrap špakteļlāpstiņu ar microfiber auduma gabaliņu un pēc tam izspiediet gaisa burbuļus pamazām.6. solis-Noņemt aizsargplēvi slāņa nosaukumu "Aizsargājošu Slāni 2".7. solis Pulēt ekrānu ar microfiber auduma, un jūs esat darīts.Baudīt!

GPS ir tikai demonstrēšanai un NAV iekļauti pārdošanai. (Mums NAV pārdot GPS)

Tagi: ātruma sensors, skaidrs maska sejai, atbalsta garmin, briesmu atzīmes, 450 smart fortwo, garmin, st7920, limitx, tomtom 620, garmin 3450.

Datu lapa

Edge-to-edge Pārklājumu
Veids Priekšā Filmas
Funkcijas Nulles Apliecinājums
Zīmola Nosaukums ickoy
Iepakojums
Modeļa Numurs Screen Protector for Garmin Foretrex 401
Ar Mazumtirdzniecības Iepakojumā
Saderīgs Tālrunis Zīmols Universal

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

3pcs Skaidrs, LCD Ekrāna Aizsargs, Segtu Vairogs Filmu Ādas GPS Garmin Foretrex 401/301 Piederumi

3pcs Skaidrs, LCD Ekrāna Aizsargs, Segtu Vairogs Filmu Ādas GPS Garmin Foretrex 401/301 Piederumi

Saistītie Produkti: