Jauns Izpārdošana
JOYO EQ-505 Ciparu 5 Band EQ Elektriskā Akustiskā Ģitāra Pikaps Pick ups Preamp & Uztvērējs ar LCD Displeju Ģitāru Piederumi Skatīt lielāku

JOYO EQ-505 Ciparu 5 Band EQ Elektriskā Akustiskā Ģitāra Pikaps Pick ups Preamp & Uztvērējs ar LCD Displeju Ģitāru Piederumi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€18.56

Kopīgot

Vairāk informācijas

Apraksts:

1. Visi produkti ir pavisam jauns no augsto tehnoloģiju rūpnīcas, kas tieši.tātad, mēs varam tos pārdot par vairumtirdzniecības cenu.

2. Pirms izvesti produkti, mēs pārbaudīt un vēlreiz pārbaudīt, lai mēs varētu nodrošināt produkcijas kvalitāti.

3. Visiem izstrādājumiem ir garantija, 1 gads garantija, kas par remontu, atgriešanās vai nomaiņa.Ja jums ir kādi izmantojot problēma vai neapmierinošu ar mūsu produktiem, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, mēs apspriedīs jautājumus, kas ar sirsnību.tāpēc, lūdzu, esiet droši darīt iepirkšanos mūsu veikalā.

JOYO EQ-505 Ciparu 5 Band EQ LCD Displejs Pikaps Preamp & Skaņotājs Ģitāras

Šī JOYO EQ-505 5-joslu EQ ar tuning funkcija ir paredzēta ģitārai, kas ir krāsu pogas, lai kontrolētu bass, middle, treble un dalības signālu.Tā ir pilnīga toni krāsu, stabili uzturētu efektu, uztur skaņas skaidrību izejas jauda, perfekti sakrīt ar lielāko tiltu stila pikaps.Un izcilo dizainu, jūs varat iet visur ar to, ka nav aizņem vietu vispār.

Galvenās Iezīmes:

- 5-joslu EQ ar tuning funkciju ģitāra, pamatelements, lai uzlabotu savu mūzikas pieredzi.

- Vairāk precīzu, augsti jutīgs un plašu tuning diapazonā.

- Skaļums, bass, middle, treble, atrašanās krāsu silīcija vadības rokturi, ērtībai, lai izmantotu un stabilu adapterization.

Darbināms ar vienu 6F22 9V baterijas(nav iekļauts), ar zemu degvielas patēriņu un ilgu kalpošanas laiku.

- Nāk ar zemu akumulatora uzlādes LED indikators, lai atgādinātu jums, lai nomainītu akumulatoru laikā

Apmaksa: Mēs pieņemam alipay šeit .Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

Atgriešanās Politiku

Pārbaudīt jūsu pasūtījuma nekavējoties, tiklīdz jūs tos saņemsit.Visas prasības (bojāts, trūkstoši vai nepareizi vienumus) ir jāiesniedz 7 dienu laikā no dienas, kad jūs tos saņemsit.

Bojātu, Lai

Ja pasūtījumu esat saņēmis, ir ražotāja defekts, lūdzu, rakstiet mums bildes nekvalitatīvu preci nekavējoties.Mums ir nepieciešams, lai jūs sūtīt atpakaļ bojāto daļu, pirms mēs kuģis jūs nomaiņa.Tiklīdz mēs saņemam bojāto un iepazīties ar to, mēs iegūtu nomaiņa uz savu ceļu pie jums.

Bojātas Tranzītā

Pārbaudīt jūsu pakete(s), pirms jūs pieņemt.Ja jūs redzat kādu bojājumu un/vai pierādījumus par bojājumiem uz ārējā iepakojuma, jums IR pārliecināties, ka preces piegādes persona veic atzīmi par šo bojājumu uz kvīts.Kad esat pārliecinājies, ka piezīme par kaitējumu, ir kvīts, pateikt piegādes draiveri, kas jūs atteikties pieņemt bojāts iepakojums, tad nekavējoties sazinieties ar mums.Tiklīdz mēs apliecinām ar mūsu pārvadātājs, mēs iegūtu nomaiņa uz savu ceļu pie jums.

Trūkst Pasūtījumu

Ja esat saņēmis daļēju lai, nekavējoties sazinieties ar mums.Šajā gadījumā, lūdzu, rakstiet mums bildes daļēju lai jūs saņēmāt.Tiklīdz mēs apliecinām ar mūsu kuģniecības dept., mēs iegūtu nomaiņa uz savu ceļu pie jums.

Nepareizi Pasūtījumu

Ja saņemat posteni, kas jums nav, lai, nekavējoties sazinieties ar mums.Šajā gadījumā, lūdzu, rakstiet mums bildes objektu, jūs saņēmāt.Tiklīdz mēs apliecinām ar mūsu kuģniecības dept., mēs iegūtu nomaiņa uz savu ceļu pie jums.

Atsauksmes un Citu Politiku : Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.Mēs atstās POZITĪVAS ATSAUKSMES pēc maksājuma saņemšanas.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja neesat apmierināts ar preci, pēc tam, kad to saņem.Visi e-pasti tiks atbildēts 2 darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīja savu e-pastu un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.Nopietns Pircējs, Tikai!Lūdzu, vietu, cenu, tikai tad, ja jūs piekrītat visiem noteikumiem.

Biežāk UZDOTIE jautājumi: J:Kā es varu samaksāt par manu pirkumu?

A: mēs pieņemam šādus maksājumu metodes: (1) alipay šeit; (2)Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.Q:Cik daudz tas maksā, lai kuģis ar manu valsti?

A:Iepakojums: mazāk nekā 1 KG būs nosūtīti pa CPAM, kas ir bezmaksas piegāde uz 26 valstīm, kā šādi: Amerikas savienotās Valstis, Apvienotā Karaliste, Austrālija, Brazīlija, Kanāda; Itālija; Turcija; Spānija; Malaizija, Francija, Krievija, Zviedrija; Jaunzēlande; Norvēģija, Šveice; Japāna; Taizeme; Īrija; Izraēla; Beļģija; Polija; Dienvidkoreja; Austrija; Vācija; Dānija; Singapūra.Citām valstīm un iepakojumā virs 1 KG, pircējiem ir atļauties visas kuģniecības izmaksas.Q:vai Ir kāds izsekošanas Numuru par manu preci?

A: Jā, mēs nosūtīt, katru pasūtījumu ar to Izsekošanas Numuru, un jūs varat skatīt sūtījuma statusu uz attiecīgā interneta vietnē.Q:Vai šis produkts nāk ar mazumtirdzniecības iepakojuma?

A: Mums ir paziņojušas, iepakošanas detalizēti apraksta katru produktu, lūdzu, pārbaudiet tā, paldies!Q:es esmu pārdevējs,es gribētu iegādāties daudzu savu posteni, kas ir vairumtirdzniecības cenas?

A: Hi,paldies par jūsu izmeklēšana, ja jūs vēlētos iegādāties lielu daudzumu, lūdzu, nosūtiet e-pastu mums, mēs sniegsim tev labākās cenas, paldies.

Tagi: floyd rose tremolo, augstas kvalitātes elektriskās ģitāras, uztvērējs, bass preamp, ģitāra plektrs, acoust guitar pickup, cobre ģitāra daļas, joyo, electr ģitāra, joyo pedāli.

Datu lapa

Modeļa Numurs EQ-505
Zīmola Nosaukums joyo
Veids Pikaps

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

JOYO EQ-505 Ciparu 5 Band EQ Elektriskā Akustiskā Ģitāra Pikaps Pick ups Preamp & Uztvērējs ar LCD Displeju Ģitāru Piederumi

JOYO EQ-505 Ciparu 5 Band EQ Elektriskā Akustiskā Ģitāra Pikaps Pick ups Preamp & Uztvērējs ar LCD Displeju Ģitāru Piederumi

Saistītie Produkti: