Jauns Izpārdošana
Koyunbaba Klasiskā Ģitāra Atbalsta Klasiskā Ģitāra Saliekami Regulējams Balsts Skatīt lielāku

Koyunbaba Klasiskā Ģitāra Atbalsta Klasiskā Ģitāra Saliekami Regulējams Balsts

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€53.52

-25%

€72.32

Kopīgot

Vairāk informācijas

ģitāra atbalsta radīs perfektu, kā arī ērtu pozu.To būvē tiltu starp jums un jūsu instruments.Ar abām kājām palikt uz grīdas, muguras paliek taisni, pareizi centrā smaguma.

Jūs sēžat, protams, nav vīšanas vai salokot.Jūsu rokas ir brīvākas.

Atbalsts ir regulējams, lai atbilstu kakla ģitāra leņķi, lai jūsu dabisko stāvokli.Viegli pielāgot, izmantojot piesūcekņus.Šis ir LABO roku modeli.

Atbalsts no porainās gumijas, kas nodrošina patīkamu atbalstu uz augšstilba.Putas kāju polsterējumu, nodrošina lielāku komfortu.

Var droši un stabili piestiprinātas pie ģitāra, izmantojot iekļauti piesūcekņus, neatstājot zīmes.Piezīme: ir dažas prasības: (1) ģitāra ir lakots ar spīdīgu laku.Visi pārējie instrumenti ir uzlīmes, kas ir norādītas uz kastes, un ir droši par ģitāra apdare (2) piesūcekņus un ģitāra pati par sevi ir jātīra pirms.

Kad spēlē ģitāru.Tas ir ģitāras darbības instruments, kas sniedz augstumu un stabilitāti ģitāru vietā kāju balsts, kas ietekmē veselību vidukli.Labākais Ērtu un Stabilu Ģitāra Atbalstu Profesionāls ģitārists, salocīt un viegli carrry.

Krāsa: Melna

Materiāls: Nerūsējošais tērauds

Iepakojuma Saturs:1*Ģitāra Atbalsts

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: canon m6 skatu meklētājs, canon objektīvs 1000 200, canon m100 rūdīta, canon objektīvs 16 300mm, bmw riteņa skrūve m12, canon m10 mainboard, bmw riteņu vāciņi 62mm, canon m50 rokturi koka, bmw wi fi interfeisu.

Datu lapa

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Koyunbaba Klasiskā Ģitāra Atbalsta Klasiskā Ģitāra Saliekami Regulējams Balsts

Koyunbaba Klasiskā Ģitāra Atbalsta Klasiskā Ģitāra Saliekami Regulējams Balsts

Saistītie Produkti: