Jauns Izpārdošana
AIMPACT Mens Kuģa Šorti Peldēt Stumbrus 3 collu Darbojas Īsi Šorti ar Oderi Linner Hawaii Zaļā Camo Surf Beach AM2815 Skatīt lielāku

AIMPACT Mens Kuģa Šorti Peldēt Stumbrus 3 collu Darbojas Īsi Šorti ar Oderi Linner Hawaii Zaļā Camo Surf Beach AM2815

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€15.66

-34%

€24.08

Kopīgot

Vairāk informācijas

AIMPACT Mens Peldēt Stumbrus Ātri Sausas Darbojas Šorti Vintage Seksīgi Šorti ar Oderi Linner Modes Jaunās Pludmales Sērfa dēli Šorti

AM2811/AM2812/AM2813/AM2814/AM2815/AM2816

Izmērs informācija

Dizaina koncepcija

SPORTS+ENTUZIASMU+FASHON+FORMA+ATDZIST=AIMPACT JAUNĀ DIZAINA KONCEPCIJA Balstīta uz struktūru, kas cilvēka organismā ir labāk.Tvirtu valkā stilu ,saglabātu jums atdzist!AIMPACT dzimis no cilvēkiem, kuri ir aktīvi ,mīl dzīvi ,izaicināt sevi un pārsniedz pašas kleitu to uz augšu.AIMPACT ir stila, modes,formas,atdzesē un entuziasmu.AIMPACT padara jūsu dzīvi pozitīvi!

Par FAQ Padomi

1.Jūs varat darīt, vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības?Par vairumtirdzniecības,mēs piedāvās dažas atlaides.Par dropshipping,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties. 2.Kā var izsekot savu sūtījumu?Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: 17track. 3.Ko jūs varat darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Lai jūsu nauda netiks iet uz mūsu kontu. 4.Kad var saņemt kompensāciju pēc tam, kad atcēla rīkojumu? 7 līdz 20 darba dienām. 5.Vai ir kāds muitas nodoklis?Sakarā ar dažādu politiku dažādās valstīs,tur varētu būt muitas nodoklis, kas būtu jāmaksā pircējam. 6.Vairāk jautājumu par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums.

Par Atsauksmes

1.Jūsu atsauksmes mums ir ļoti svarīgi, un ir mūsu virzītājspēks pastāvīgu progresu.Ja jums ir apmierināti ar visu,lūdzu, atstājiet mums pozitīvu atgriezenisko saiti ar 5 zvaigžņu vērtējumu.Paldies. 2.Ja jūs esat neapmierināts ar mūsu produktu vai pakalpojumu,lūdzu, sazinieties ar mums pirmais un dod mums iespēju, lai atrisinātu problēmu.Mēs garantējam, mēs 100% atrisināt jebkuru problēmu.Lūdzu, saprotiet, paldies.

Tagi: pludmales vīriešiem īsu, vīrieši palaist krekls, billabong vīriešiem, īss sērfot, izmērs peldēšana īss, cilvēks īsā sports, geju kuģa šorti, vīriešu īsās, vīrieši peldt, pludmales īss.

Datu lapa

Modelis Tips Drukāt
Modeļa Numurs AM2815
apraksts 2 Aprīkots Josta Niršanu, Sērfošanu Vīriešu Kuģa Šorti
apraksts 1 Izgatavota No Mīksta Un Ātri Žāvēšanas Audums
Apraksts 4 Vintage Seksīgi Šorti ar Oderi Linner
Vienuma Tips Valdes Šorti
Materiāls 80% Neilons 20% Spandex
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums AIMPACT
Izmērs S/M/L/XL
Veids Vīriešu Surf Ātri Sauss Beach Kuģa Šorti
Dzimums VĪRIEŠI
Iezīme Modes,Ērti,Seksīgi,Ātri, Sauss,Pludmales,Elpojošs
Galvenā Krāsu Zils/Zils maskēties/melna
apraksts 3 Modes Jaunās Pludmales Sērfa Dēli Šorti

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

AIMPACT Mens Kuģa Šorti Peldēt Stumbrus 3 collu Darbojas Īsi Šorti ar Oderi Linner Hawaii Zaļā Camo Surf Beach AM2815

AIMPACT Mens Kuģa Šorti Peldēt Stumbrus 3 collu Darbojas Īsi Šorti ar Oderi Linner Hawaii Zaļā Camo Surf Beach AM2815

Saistītie Produkti: