Jauns Izpārdošana
Leeiu 45*45cm Iespiests Zelta Sniegpārsla Zvaigžņu Priecīgus Ziemassvētkus Spilvens Gadījumā, ja Jaunajā Gadā Mājas Rotājumi Melns Spilvens Gadījumā, ja Puse Piegāde Skatīt lielāku

Leeiu 45*45cm Iespiests Zelta Sniegpārsla Zvaigžņu Priecīgus Ziemassvētkus Spilvens Gadījumā, ja Jaunajā Gadā Mājas Rotājumi Melns Spilvens Gadījumā, ja Puse Piegāde

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.17

-19%

€3.96

Kopīgot

Vairāk informācijas

Produkcijas Apraksts:

Stāvoklis: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.

Postenis veids: Ziemassvētku Rotājumi

Materiāls: Mīksts Audums

Krāsas: 4 Krāsas

Daudzums: 1 Gab.

Paketē Iekļauts: 1 Gab

Piezīme:Jebkurš jautājums, pls sazinieties ar mums frist,Paldies !

Q & A

1. Ir visas bildes ir īstas ?

Jā.Visas fotogrāfijas ir turely shooted ar ourself, bet krāsa var būt atšķirīga, jo atšķirība no monitora iestatījumi. 2. Kā par kompensāciju/nomaiņa ?

a.Ja jums nepatīk objektus, lūdzu, sazinieties ar mums 3 dienu laikā pēc pasūtījuma saņemšanu, ja šīs preces savā īpašumā vairāk nekā 4 dienu laikā, tiek uzskatīts, izmantot, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa.b.Ja pastāv kvalitātes problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi.Pircējam vajadzētu dot mums bildes par defekti, mēs to pārbaudīt un atrisināt problēmas.c.Priekšmetiem jābūt sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visiem componentsand aksesuāriem, vai jūs varat izvēlēties, lai rezerves.d.Atpakaļ nosūtīšanas būtu jāsedz pircējam. 3. Ja es, lai tā, ja jums kuģis savu pasūtījumu?

Mēs nosūtīt savu pasūtījumu 48 stundu laikā (laikā, kad nav darba diena).Ja produkti tiek pārdots, tie tiks nosūtīti 7 dienu pārsvarā. 4. Ja man būtu vairāk pasūtījumu, jūs varat sniegt man vairāk atlaides?Kā to izdarīt?

Jā.Ja vēlaties pasūtīt vairāk nekā vienu, pls sazinieties ar mums, pirms maksājumu veikšanas, un pēc tam mēs jums atlaižu, un regulētu cenu par jūsu pasūtījumu. 5. Jūs varat atbalstīt Drop Shipping?Kā to izdarīt?

Jā.Kad jūs veicat piliens kuģniecības pasūtījumu, jūs varat aizpildīt savu klientu adreses, vai atstājiet ziņu ļaut mums zināt, tas ir piliens kuģniecības, tad mēs kuģis to, kā jūsu pieprasījuma asap.

Atsauksmes

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir mūsu veikšanu.

Tas ir ļoti appreciated, jūs mūs atstāt pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, un mēs atgriezīsimies.

Ja jums šķiet, kas mums trūkst pozitīvu atsauksmju un 5 zvaigžņu vērtējumu,pls dod mums iespēju, un sazinieties ar mums, lai valsts neapmierinātība, mēs atrisinātu šo problēmu.PALDIES!

Tagi: bieza taisni parūkas, sīrijā ceļojumu plakāts, led lukturis h4 v5, supermens pyjama vīriešiem, xiaomi siksna 5 meitene, biezu svītru audums, bieza lentes uzlīmes, x vīriešu bell pyraminx, logitech k400 tv lg.

Datu lapa

Atslēgas Jauno Gadu Grupa Krājumi
Iepakojums 1 GAB./Maisiņā
Izmērs Approx 45*45cm
Krāsas 4 krāsas
Modeļa Numurs PEN1006
Materiāls Kokvilnas
Nosaukums Ziemassvētku rotājumi
Godu Ziemassvētku/Puse,
ziņas Spilvendrānā Mājas
izcelsmes vieta Zhejiang, Ķīnā (Izľemot)
karstā ziemassvētku spilvena vāka

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Leeiu 45*45cm Iespiests Zelta Sniegpārsla Zvaigžņu Priecīgus Ziemassvētkus Spilvens Gadījumā, ja Jaunajā Gadā Mājas Rotājumi Melns Spilvens Gadījumā, ja Puse Piegāde

Leeiu 45*45cm Iespiests Zelta Sniegpārsla Zvaigžņu Priecīgus Ziemassvētkus Spilvens Gadījumā, ja Jaunajā Gadā Mājas Rotājumi Melns Spilvens Gadījumā, ja Puse Piegāde

Saistītie Produkti: