Jauns Izpārdošana
Vaniļas Ekstrakta Pulveris Premium Bioloģiskās Kvalitātes Nodrošināšanas Vaniļas Skatīt lielāku

Vaniļas Ekstrakta Pulveris Premium Bioloģiskās Kvalitātes Nodrošināšanas Vaniļas

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€26.41

-13%

€30.36

Kopīgot

Vairāk informācijas

Priekšrocības bioloģiskā vaniļas ekstrakta pulveris

Bioloģiskā Vaniļas Ekstrakta Pulveri ir daļa no Plantifolia šķirnes, ar patīkamu un eksotisko aromātu; vairāk koksnes, kas piedāvā klasisko un patīkams vaniļas aromāts uz jūsu traukiem.Pievienot mūsu bioloģiskā vaniļas pulveri, lai mūsu bioloģiskās diedzētu brūnie rīsi proteīna, lai iegūtu gardu barojošu smoothie!

Paaugstināts garīgās darbības - Vaniļas satur maisījumu sauc vanilloid, kas ir ticis izmantots visā vēsturē, kā pretiekaisuma un izziņas pastiprinātājs.

Padarīt seno desertu garšas reāla lieta - modernizētas vaniļas pilnīgi no 100% augstas kvalitātes Madagaskaras vaniļas pupiņas.Tas padara jūsu seno deserti, kas ir tik bagāta kā parastās konfektes, vienlaikus saglabājot visas veselības ieguvumiem no modernizācija vaniļas.

Dod biezs vaniļas garšu ar ielaistu aromātisko bagātību, kas ir ļoti patīkams un atbilst garšas,piešķir bagātīgu vaniļas garšu, ar pilnu aromātisko fona garšu, kas var raksturot kā vieglu karameļu ar saldu sveķaina sajūta, kas enfolds iekšējās creaminess vaniļas garšu,īpaši ieteicams gatavoto premium saldējuma, piena satricina, šokolādes izstrādājumi, īrisi, piena konfektes un konditorejas izstrādājumus, tādus, kā cepumi, kūkas, pildījumu un vafeles, cepumi.

Tagi: grims, bonsai, alksnis stratocaster ķermeņa, cilvēks viagra, ocarina francija, cuphead kauss, nagu spīdums, sejas pulveris, augu sēklas, maca sakne.

Datu lapa

Veids spīdums
Izmantošana Iestāde
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Vaniļas Ekstrakta Pulveris Premium Bioloģiskās Kvalitātes Nodrošināšanas Vaniļas

Vaniļas Ekstrakta Pulveris Premium Bioloģiskās Kvalitātes Nodrošināšanas Vaniļas

Saistītie Produkti: