Jauns Izpārdošana
FanJu FJ3531B Projekcijas Pulkstenis Galda Galda Led Digitālo Snooze Apgaismojums Projektors Pulkstenis Ar Laika Projekcijas Temperatūra Skatīt lielāku

FanJu FJ3531B Projekcijas Pulkstenis Galda Galda Led Digitālo Snooze Apgaismojums Projektors Pulkstenis Ar Laika Projekcijas Temperatūra

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€11.57

-63%

€32.13

Kopīgot

Vairāk informācijas

Piezīme: FJ3531B un FJ3531 ir pats produkts, bet pārdevējs piebilst, krāsu angļu sākotnējā B black FJ3531 atšķirt krāsas.

Projekcijas funkciju: projekcijas lampa uz labo pusi produkts var projekts, pašreizējā laika un temperatūras pulkstenis pie sienas vai jumta, lai skatīties, laiku naktī, ja projekcijas virziens nav pareizs, nospiediet ldquo Aiz vidus virzienā pogu scaron pogu, lai pārslēgtu displeju virzienā.Izmantojot USB kabeli, jūs varat izvēlēties projekcijas lampa palikt deg vai ne deg ar ieslēgšanas/IZSLĒGŠANAS slēdzi atpakaļ uz produktu.Kad akumulators ir ieslēgts, jūs varat arī izmantot šo slēdzi, lai izvēlētos, vai ir vai nav projekcija gaisma ir ieslēgta, tajā pašā laikā kā fona apgaismojums.

Uzlādes funkcija: ja izmanto USB vadu, ar produktu kreisajā pusē USB spraudni var uzlādēt mobilo telefonu vai PDA.

Apgaismojums: jebkurā laikā, touch "gaismas/snooze" pogu, iedegas apgaismojums, 8 sekundes.Gadījumā, ja, izmantojot USB kabeli, produkta apgaismojums būs 4 spilgtuma režīmā, gaisma - vidējs - zems - ārā, katru pieskārienu vienu reizi, lai pārslēgtos vienā režīmā.

Automātiskā Atlikšanas funkcija: Rīkojieties šādi, lai aktivizētu automātisko Snaudas funkciju, Bet modinātājs skan, pieskarieties ldquo gaismas/atlikt scaron pogu, lai aktivizētu snaudas funkciju.Pēc tam Atlikšanas funkcija ir aktivizēta, vai ikonas mirgot uz displeja.Šī darbība pārceļas signālu atpakaļ pēc 5 minūtēm modinātājs tiks atjaunota šajā laikā.Snaudas funkciju var atslēgt, nospiežot jebkuru taustiņu .F.Y.Es.: Ja snooze procesā, citam trauksmes signālu, automātiski pārtrauc ar pirmo modinātāju, snooze funkciju.

degC/degF temperatūras displejs: temperatūras, tiek parādīts vai nu degC vai degF.Nospiežot ldquo-rdquo poga ļauj jums pārslēgties starp atsevišķiem modeļiem.

Svarīga informācija: Ja jūs ievietojiet baterijas visi simboli, displejā īsi iedegties un jūs dzirdēsiet signālu, LCD full displeju un 2 sekundes, ar skaņas.

Produkta Funkcija:

(1) Temperatūras un Laika projekcija ar ON / OFF poga

(2) Dubultu modinātājs ar snaudas funkciju

(3) Laiku 12/24 stundu formāts

(4) Kalendārās ar 7 valodas izvēles

(5) Iekštelpu temperatūras un mitruma, pārmaiņus ° C vai ° F

(6) 1 USB lādētājs ļauj viegli uzlādēt elektroniskās ierīces.

(7) Projekcijas leņķi var mainīt.

(8) Mazs, vienkāršs dizains un liels ciparu displejs ļauj viegli nolasīt visu informāciju no jebkura leņķa.

Barošanas:

2x AAA baterijas (nav iekļautas) vai USB strāvas kabeli (iekļauts komplektācijā)

Iepakojuma Saturs:

1 Projekcijas Modinātājs

1 USB strāvas kabeli

1 LV lietotāja rokasgrāmata

Tagi: mīlestība galda skatīties, gaismas pulkstenis projektoru, galda pulkstenis digital, mini projektoru, pulkstenis fm radio, auto pulkstenis, fanju fj3531, laika apstākļu stacijas, modinātājs ciparu, pulkstenis sienas.

Datu lapa

Materiāls Plastmasas
Svars 280
Iezīme Kalendāri
Garums 8
Motivity Tips Digitālā
Loksnes Izmērs 6 inch
Veids Galda Pulksteņi
Modeļa Numurs FJ3531B
Forma Kvadrātveida
Zīmola Nosaukums FanJu
Displeja Tips Digitālā
Pārvietošanās Veids Lekt kustība
Funkcijas Projekcijas
Platums 3
Stils Īsumā
Diametrs 135

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

FanJu FJ3531B Projekcijas Pulkstenis Galda Galda Led Digitālo Snooze Apgaismojums Projektors Pulkstenis Ar Laika Projekcijas Temperatūra

FanJu FJ3531B Projekcijas Pulkstenis Galda Galda Led Digitālo Snooze Apgaismojums Projektors Pulkstenis Ar Laika Projekcijas Temperatūra

Saistītie Produkti: