Jauns Izpārdošana
Pasaules FIIL T1XS taisnība, Bezvadu Austiņas, Bluetooth Austiņas In-Ear TWS Earbuds Trokšņa Samazināšanas Touch Kontroli iPhone Android Skatīt lielāku

Pasaules FIIL T1XS taisnība, Bezvadu Austiņas, Bluetooth Austiņas In-Ear TWS Earbuds Trokšņa Samazināšanas Touch Kontroli iPhone Android

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€47.23

-30%

€67.48

Kopīgot

Vairāk informācijas

Zīmols: Xiaomi Youpin

Pirms Pasūtījuma Pls Piezīme: Tas ir Xiaomi ekoloģiskās ķēdes produkti [nav nekādas Xiaomi LOGO uz tā] Paldies par jūsu sapratni!

Jaunu padomi: Tā kā 2020/9/25 "Melnās Krāsas" FIIL T1XS ir pārdošana Pa Versija angļu valodā APP FIIL T1X ,Un To var arī savienot ar Bluetooth Funkciju. "Baltās Krāsas" FIIL T1XS nē ir, Izmantojot angļu Versija APP(tā ir tikai KN Verison APP) ,Bet To var arī savienot ar Bluetooth Funkciju.

Specifikācija:

Bluetooth versija: Bluetooth 5.0

Pārraides attālums: 10M

Bluetooth audio dekodēšana: AAC, SBC

Viena izturību laiks: klausīties mūziku, 6 stundas / runājot par 9 stundām

Papildu battery life: > 24 stundas

Akumulatora kapacitāte :

Austiņu (~50mAh)

Uzlādes kaste: (~440mAh, 3.7)

Uzlādes laiks: aptuveni 40 minūtes, austiņas, 1,5 stundas uzlādes kaste

Skaļruņa izmērs: φ 6.1 mm, pielāgotus kompozītu diafragma

Ragu frekvenču diapazons: 15hz-22kh

Ragu jutīgums: 95 dB SPL@1mW

Ragu traucējumus:

FIIL T1XS pieņem dual pārvades sistēmas, ar mazu kavēšanos.Kreiso un labo ausis ir savienots ar mobilo tālruni, sinhroni, lai samazinātu kavēšanos.Pēc trīs scenāriji, spēlējot spēles, klausoties mūziku un skatoties video, pārvades sistēma ir pielāgota.

FIIL T1XS pieņem divu mikrofonu komunikācijas trokšņu samazināšanas tehnoloģija, lai samazinātu vides troksni reālajā laikā.Pat metro, ļaujiet otrai pusei, dzirdēt jūsu balss skaidri.

FIIL T1XS ir aprīkots ar valkājamas sensoru, lai automātiski noteiktu valkā statusa, apturēt, kad tas ir noņemts, un broadcast uzreiz pēc ievadīšanas ausī.Nav nepieciešams veikt tālruņa, lai novērstu pārmērīgu enerģijas patēriņu.

***FIIL T1XS izmanto bio kapacitīvais sensoru, lai noteiktu, vai austiņa ir nolietojušās vai nav, un pārliecinieties, vai tas griežas nedaudz uz iekšu, pēc tam, kad valkā, lai pārliecinātos, vai tā atrodas savā vietā.

FIIL T1XS ir pievienota klausīšanās režīmā.Izmantojot speciālu mikrofonu un inteliģenta algoritma, cilvēka balss un mērenu apkārtējo skaņu tiek filtrēts uz austiņām.Sarunas, saraksti un stacijas sludinājumu netiks garām.

FIIL T1XS pieņem capacitive touch, un abas ausis var darboties neatkarīgi.Kopa divi kontroles shēmas, neredzamās, lai pabeigtu atskaņot, pauze, atbildes un citas darbības.

Tagi: apt x bluetooth, tws gaisa 3, sl tws earbuds, utelite tws bluetooth austiņas, fiil t1, fiil t1 auss, i12 tws izcelsmes, fiil, alexa switchbot, earphon.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Mēroga 1
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs FIIL T1XS taisnība Bezvadu Austiņas
Funkcijas Slots
Gyro FIIL T1XS TWS earbuds Austiņas
Valsts Montāža Ready-to-Go
Kontroles Kanāli 2 Kanāli
Max Ātrums Bluetooth austiņas

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Pasaules FIIL T1XS taisnība, Bezvadu Austiņas, Bluetooth Austiņas In-Ear TWS Earbuds Trokšņa Samazināšanas Touch Kontroli iPhone Android

Pasaules FIIL T1XS taisnība, Bezvadu Austiņas, Bluetooth Austiņas In-Ear TWS Earbuds Trokšņa Samazināšanas Touch Kontroli iPhone Android

Saistītie Produkti: