Jauns Izpārdošana
EACHEN Wifi Griestu Ventilators Maiņa-Smart Ventilatora Ātruma Kontroles-ES(Tuya/SmartLife) Skatīt lielāku

EACHEN Wifi Griestu Ventilators Maiņa-Smart Ventilatora Ātruma Kontroles-ES(Tuya/SmartLife)

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€16.86

Kopīgot

Vairāk informācijas

Svarīgas Piezīmes Pirmā

– Tas gudri slēdzis kontrolē ventilatora ātrumu, nebūs kontroles gaismas,gaismas vajadzētu būt par atsevišķu slēdzi.

– Griestu ventilators ar sienas kontroles slēdzi, jūs varat izmantot šo smart wifi slēdzis, lai aizstātu oriģinālo tieši.Bet lūdzu, ņemiet vērā, neitrāls vads ir vajadzīgs.

– Griestu ventilators, kas kontrolē caur pull ķēdes, jums ir nepieciešams, lai paplašinātu ĀTRĀKAIS ātruma vadu no ventilatora uz sienu savienojumu kārbas un to savienojumu, lai L1 šī smart sienas slēdzi.

– Tas ir regulējama ventilatora slēdzis ar pilnu kontrole, kas var radīt vieglu motoru troksnis.Šis troksnis ir ne kvalitātes problēmu, bet arī viens, kas ir raksturīgs visiem ventilatora ātruma kontroles.

Kā izveidot smart ierīces app tālvadības pults

1. Uzstādīt ventilatora slēdzi, lai iegūtu zilu LED indikators mirgo, tas atver uz pārī savienošanas režīmu. (Ja led nedeg ātri, apmēram 2 reizes katru otro, nogrieza jaudu 20 sekundēs, jauda atkal un ilgtermi nospiediet mīnuszīmes pogas, uz 20 sekundēm, lai to atiestatītu.)

2. Lejupielādēt bezmaksas Smart Dzīves app, lai jūsu tālruni, un reģistrēt kontu kā vadīties.

3. Noklikšķiniet uz "+", lai pievienotu ierīci uz app.Savienojumu ar wifi un pārdēvēt šo ventilatora ātruma regulators.Tagad izmanto savu tālruni, lai tālvadība jūsu griestu ventilators, ieslēgšana/izslēgšana, vai ātruma kontroli.

Smart ventilatora ātruma kontroles darbus ar Amazon Alexa & Google Home

1. Jo Amazon Alexa app > Prasmēm > meklēt Viedo Dzīvi > Aktivizēt > ieiet jūsu smart dzīves konts > Saite tagad > Kad esat pabeidzis, jautāt, Alexa, lai atklātu ierīci.Tas atradīsiet savu nosaukumu ventilatora slēdzi, un, tagad tikai dot balss komandas, lai ieslēgtu/izslēgtu jūsu griestu ventilators vai līdz jūsu visērtāk ātrumu.

2. Google Mājas Kontroles app > pievienot ierīces> meklēt Viedo dzīvi > Pierakstīties ar savu viedo dzīvi kontu, tad jūs varat izmantot savu google palīgs kontroles ventilatora ātrums.

Nominālais Spriegums: AC 100V-240V, 50/60Hz

Maks.Slodze: 400W

Maks.Darba Strāva: 2A

Wi-Fi: 2.4 GHz, Vienīgi, nav atbalsta 5.0 GHz

Iepakojuma Saraksts

1* Smart Ventilatora Slēdzis

1* Ātras uzstādīšanas rokasgrāmata

Tagi: asus ventilatora ātruma regulators, deta ventilatora ātruma regulators, flopy ventilatora ātruma regulators, tuya ventilatora ātruma regulators, 3 v ventilatora ātruma regulators, tirdzniecība ventilatora ātruma regulators, gadījumā ventilatora ātruma regulators, zalman ventilatoru apgriezienu kontrolieri, tālvadības wifi ventilatoru kontrolieris, pin fan speed controller.

Datu lapa

Zīmola Nosaukums EACHEN

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

EACHEN Wifi Griestu Ventilators Maiņa-Smart Ventilatora Ātruma Kontroles-ES(Tuya/SmartLife)

EACHEN Wifi Griestu Ventilators Maiņa-Smart Ventilatora Ātruma Kontroles-ES(Tuya/SmartLife)

Saistītie Produkti: