Jauns Izpārdošana
USB LED Nakts Gaismas Lampa Mīksta Silikona Touch Sensors Dinozauru 1200 mAh 8 Stundas Darba Bērni Cute Gaismas, Jaunā Gada Rotājumi Skatīt lielāku

USB LED Nakts Gaismas Lampa Mīksta Silikona Touch Sensors Dinozauru 1200 mAh 8 Stundas Darba Bērni Cute Gaismas, Jaunā Gada Rotājumi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€12.49

-35%

€19.22

Kopīgot

Vairāk informācijas

Vai jūs meklējat jaukas dāvanas bērniem, zīdaiņiem, meitenes, zēni?Pārsteigt tos ar Cute dinozauru nakts gaisma.Burvīga dinozauru dizains,rokas izmēra,acu draudzīgu 7-krāsu LED, ir jūsu labākā izvēle, kā dzimšanas dienas dāvanu, Ziemassvētku dāvanu, dāvanu jaundzimušo bērniem, zīdaiņiem, meitenes zēni.Tas ir izgatavots ar BPA-Free pārtikas kvalitātes silikona, diezgan droši par savu bērnu.Iebūvēts 1200 mAh akumulators nodrošina līdz pat 12 stundu portatīvo izmantošanu, kas piedāvā visu nakti biedrs.Dot Mierīgs Gulēt, Mazuļiem un Bērniem.

DINOZAURU ROTAĻLIETAS BĒRNIEM: Tas ir īstais dinozauru rotaļlietas zēniem, bērniem, zīdainis, meitenes 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 gadu vecs.

GUDRS DINOZAURU APDARE: Šī 7-krāsu LED gaismas ir labs noformējums, daudzas reizes.Lieliski darbojas kā galda dekoru, par sievietes vai tīņu meitenes, bērnudārzu telpu apdare jaunas mammas un mazuļi, Ziemassvētku ganāmpulka stuffers bērniem.

PORTATĪVĀ LED NAKTS GAISMAS: 5 cm augstums dinozauru gaisma ir no rokas izmēra.Jums bērni var staigāt apkārt ar to nakts laikā.Akumulatoru var ilgst 12 stundas, kas nodrošina visu nakti biedrs jūsu mazulim.

DROŠA DĀVANA MAZUĻIEM PATĪK: Šis indikators iedegas, dinozauru lampas ir BPA-free silikona.Tas ir mīksts, bez cieto leņķiem vai malām.LED gaisma ieskauj silikona veido siltas krāsas, kas ir drošas bērniem " acīm.

TRIECIENIZTURĪGS: Saņēmu enerģisks bērns?Neraizējieties, dinozaurs ir izstrādāta, lai būtu triecienizturīgs.Tā var atgriezties regulāras formas pat, ja jūsu mazulis chews tas, squishes to, vai ir uz tā nejauši.Kas ir vairāk, silikona vāciņu var ņemt nost no gaismas pamats dziļas tīrīšanas.

Tagi: eņģelis spilvens, uzbrukums titan, lieldienu dekors, sailor moon bat, lampas led, disney princess, cilvēks muffler, anime volejbols, audums naruto, starp mums plushi.

Datu lapa

Modeļa Numurs Dinozauru Silikona Nakts Gaisma
type6
Feature1
Type2
Baterijas Tips LITIJA JONU
Forma Dzīvnieku
Veids Nakts Gaisma
Type8
Nav Baterijas Nepieciešams, No
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
feature3
Elektroenerģijas Ražošana Slēdzis
Type1
Feature5
Akumulatora Kapacitāte
feature7
type7
Sertifikācija ROHS
feature6
Type3
Korpusa Materiāls ABS
Ir Spuldzes Iekļauts
Barošanas Avots Uzlādējams Akumulators
Spriegums 5V
feature2
Ir Baterijas Iekļautas
Zīmola Nosaukums Free_on
Feature4
type4
Izmantošana Brīvdiena
Vienuma Tips nakts gaismas
Jauda 0-5W
Gaismas Avots LED Spuldzes
Ir Smart Ierīces No
type5

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

USB LED Nakts Gaismas Lampa Mīksta Silikona Touch Sensors Dinozauru 1200 mAh 8 Stundas Darba Bērni Cute Gaismas, Jaunā Gada Rotājumi

USB LED Nakts Gaismas Lampa Mīksta Silikona Touch Sensors Dinozauru 1200 mAh 8 Stundas Darba Bērni Cute Gaismas, Jaunā Gada Rotājumi

Saistītie Produkti: