Jauns Izpārdošana
Uzlādējams LED Kakla Gaismas Spuldzes Nakts Apgaismojums, 3 Krāsas Izmaiņas Lasot Grāmatu Gultā Adīšanas Kempings Brīvroku Lukturīti Skatīt lielāku

Uzlādējams LED Kakla Gaismas Spuldzes Nakts Apgaismojums, 3 Krāsas Izmaiņas Lasot Grāmatu Gultā Adīšanas Kempings Brīvroku Lukturīti

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€31.03

-20%

€38.80

Kopīgot

Vairāk informācijas

[3 Krāsu & 6 Spilgtuma Regulēšana] 3 noderīgu krāsu temperatūras režīmi: dzeltena(1600K), silti balta(4000K) un balts(10000K).Katra galva pieder neatkarīgu slēdzis 3 spilgtuma līmeņos regulējamas.Jūs varat izvēlēties ērtu nosakot, kā jūs vēlaties, lai lasīšana, adīšana, kempings, vai remonts utt.

[Uzlādējams & Ilgstošu] USB uzlādējams, un tādējādi vieglāk iespraust, salīdzinot ar citām Micro-USB.Līdz pat 80 stundas (vispārīgi lasījumā, viena galva), spēcīgi, non-samazinot spilgtumu no iekļauti premium uzlādējams 2000mAh akumulators.

[Acu Aprūpes & Ergonomisks Dizains] Ne mirgo un zilās gaismas filtru dizains ar modernu LED krelles.Nē, acu sasprindzinājumu, vairāk gan bērniem, gan pieaugušajiem.Ieroču ir elastīga un regulējama, tāpēc jūs varat saņemt leņķis visērtāk jums.Ergonomisks kakla ap dizainu, un tas ir pilnīgi bez rokām!

UZLĀDĒJAMS LED KAKLA GRĀMATU GAISMA

Dzimis, lai iedegties Savu Dzīvi

Multi-Iestatījumi, krāsu temperatūru un spožumu.Gaismas stars ir ierobežotas mērķa zonas.Spilgti pietiekami, lai jūs, un tajā pašā laikā dim pietiekami, lai netraucē citiem tuvumā.

Uzlādējams 2000mAh iebūvēts akumulators.Līdz 80 stundām pieejama un ne biežāk medības spraudņa.

Brīvroku režīmā, un jūs varat koncentrēties tieši uz to, ko jūs darāt brīvi, kad vien lasīšanai gultā, adīšanai, kempings, remonts, vai citiem.

3 Režīmi & 6 Līmeņiem, Jums ir Nepieciešams,

Uzlādējams un Spēcīgu, 1 Nedēļa+

Bez iejaukšanās ar Savu Mīlestību

3 krāsu temperatūras režīmi: dzeltens, silti balta un vēsi balta dažādām situācijām,noskaņas un izjūtas.

6 spilgtuma līmeni.Katrs vadītājs ir 3 līmeņi:vispārējā lasījumā, gaišāku lasījumā & precīzu darba līmeni visām vecuma grupām un dažādām vajadzībām.Vispārīgi lasījumā līmeni nodrošina bagātīgu apgaismojumu, lai jūs.Ja jūs vēlaties to spilgtāku, tikai pāriet uz gaišāku lasīšanas līmenī.Ja jūs plānojat darīt kaut ko tādu, kam nepieciešama augsta precizitāte, piemēram, virsūdens remonts, jūs varat izvēlēties precīzu darba līmeni, dabas dienasgaismas apgaismojumu.

6 -80 Stundas Darba Laiks

Pēc tam, kad ir pilnībā uzlādēts, tas darbosies 14 - 22 nedēļas, kopumā lasīšanas līmenī, kas ir par 3,5 - 6 nedēļas gaišāku lasīšanas līmenī un 1.8 - 3.5 nedēļas precīzu darba līmeni, ja 30 minūtes dienā.Ilgu darba laiku, par savu brīvību.

Bez iejaukšanās ar Savu Mīlestību

Vēlaties lasīt gultā ar savu mīlestību, un bieži vien sūdzējās par iejaukšanos?

Šīs problēmas ir atrisinātas ar īpašu šaurs stara leņķis(90°), dizains.Tas ir spilgti pietiekami, lai apgabalu, kas novietots, un tajā pašā laikā dim pietiekami, lai netraucēt jūsu mīlestības.

Ne vairāk gultas ķildas.Baudīt savu privāto lasījuma laikā gultā.

Tagi: grāmatu lasīšanas gaismas spilgti, adīt dzijas, led jomā, melns cigāru, Dekori Lampas, baseus grāmatu gaisma, cool grāmatu gaisma, Ziedu 3d, kakla grāmatu gaisma lasīšanai, ilgi koncentrēties lāpu.

Datu lapa

Sertifikācija CCC
Gaismas Avots LED Spuldzes
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Elektroenerģijas Ražošana Slēdzis
Izmantošana Avārijas
Korpusa Materiāls Plastmasas
Spriegums 36V
Jauda 0-5W
Modeļa Numurs LED Kakla Lasīšanas Gaismas
Zīmola Nosaukums AOKAIRUISI
Ir Baterijas Iekļautas No
Baterijas Tips cr2032
Barošanas Avots DC
Nav Baterijas Nepieciešams,
Veids Nakts Gaisma
Ir Spuldzes Iekļauts
Forma DIY

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Uzlādējams LED Kakla Gaismas Spuldzes Nakts Apgaismojums, 3 Krāsas Izmaiņas Lasot Grāmatu Gultā Adīšanas Kempings Brīvroku Lukturīti

Uzlādējams LED Kakla Gaismas Spuldzes Nakts Apgaismojums, 3 Krāsas Izmaiņas Lasot Grāmatu Gultā Adīšanas Kempings Brīvroku Lukturīti

Saistītie Produkti: