Jauns Izpārdošana
Skatīt lielāku

"Eiropa 2020" Auto Sēdekļa Atšķirības Uzglabāšanas Kaste Kausa PU Ādas Kabatas Ķērējs Organizators Tālrunis Pudeli, Tases Turētājs, Daudzfunkcionāls Auto Piederumi

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€8.92

-1%

€9.02

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas:

1. Universālā Automašīnām: auto sēdekļa atšķirības organizators piedāvā Izcilu meistarību un izsmalcinātu izskatu vispārīgā konstrukcija, kas ir piemērota lielākajai daļai automobiļu, bez sarežģītas iekārtas.

2. Plaša Programmas: auto sēdekļa atšķirības organizators var izmantot, lai uzglabātu viedtālruņiem, stāvvietu biļetes, maki, rēķinus, tabletes, grāmatas, mobilie tālruņi, invalīdu stāvvietu izmantošanas kartes, glāzes utt.

3. Bezšuvju Montāža: auto sēdekļa atšķirības organizators var novērst nelielus priekšmetus no ieslīgšanas atšķirība no sēdekļa atšķirības.

4. Piemaksa PP: auto sēdekļa atšķirības organizators ir izgatavota no PP materiāla ar augstu elastību un atvēršanu var tikt saspiesti bez deformācijas būs, kas ir pārliecināta, ka attālums starp dažādiem modeļiem.

5. Viegli Uzstādīt: Vienkārši ievietojiet plaisu uzglabāšanas kaste uz sēdekļa, un to var izmantot lielāku plaisu stāvoklī, telefoni, kartes, monētas, naudu, atslēgas, krūzes, u.c.Auto sēdeklis organizatori ietaupīt neskaitāmas stundas, lai saglabātu svarīgās lietas un turpināt braukt jebkurā laikā, jebkurā vietā.

Specifikācijas:

Nosaukums: Auto Sēdekļa Glabāšanas Kaste

Materiāls: PP+ āda

Attiecas uz: universal

Amats: uzglabāšanas kaste, monētu kastes, tases turētājs

Izmērs: aptuveni 27*15.5*8cm/10.63*6.10*3.15 jo

Krāsa: melna, brūna, sarkana

Iepakojuma Saraksts:

1 x Auto Sēdekļa Atšķirības Uzglabāšanas Kaste

Piezīmes:

1. Sakarā ar filmēšanas gaismas, faktiskā krāsa produkts ir nedaudz atšķiras no krāsu parādīts attēlus, lūdzu, skatiet faktisko produktu.

2. Šis produkts ir universāls dizains, un tas der vairumam automašīnu, bet ir daudz modeļu transportlīdzekļus tirgū.Tātad, mēs varam pārliecināties, ka produkts ir piemērots visām automašīnām.Pirms pirkšanas, pārliecinieties, vai automašīnas sēdekļa un centrālajā kontroles zonā, ir pareiza nepilnības.

Tagi: auto sēdeklis organizēt, ierīču fj cruiser, auto kausa turētājs, cupholder ailē automašīnas, uzņēmuma automašīnu, oglekļa w213, auto storag kaste, 2 bmw sēdekļa atšķirības, auto plaisa uzglabāšanas kaste, dzēriena turētājs, ādas.

Datu lapa

Veids Citi
Materiāla Tips PP
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

"Eiropa 2020" Auto Sēdekļa Atšķirības Uzglabāšanas Kaste Kausa PU Ādas Kabatas Ķērējs Organizators Tālrunis Pudeli, Tases Turētājs, Daudzfunkcionāls Auto Piederumi

Saistītie Produkti: