Jauns Izpārdošana
Jaunu Universālu Automašīnu, Auto Sejsegu Organizators Turētājs PU Ādas Gadījumā Karti Brilles, Auto Piederumi saulessarga Organizador Auto-Stils Skatīt lielāku

Jaunu Universālu Automašīnu, Auto Sejsegu Organizators Turētājs PU Ādas Gadījumā Karti Brilles, Auto Piederumi saulessarga Organizador Auto-Stils

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€3.37

-39%

€5.61

Kopīgot

Vairāk informācijas

Funkcijas:

Unikālo dizainu un izturīgu PU materiāla, stilīgs un universāls veids, kā sakopt savu auto.

Regulējams burvju lentes joslu, kas padara šo Auto Sejsegu Turētājs vieglāk uzstādīt un noņemt.

1 glāzes turētājs, 4 kredītkarti slots un viens liels slots, mīksta aizsardzības , izturīgs pret skrāpējumiem.

Arī organizators savu saules brilles, kredītkartes, vizītkartes, un citas mazas lietas.

Maza izmēra, kas neliks jūsu acīs braucot, der lielākajai daļai transportlīdzekļu saulessargus ar regulējamām, universāla piestiprināšanas sistēma.

Specifikācijas: Tips: Auto, Auto Sejsegu Turētājs Materiāls: PU āda Daudzums: 1 gab Postenis Krāsa: Melna Izmērs: 16*12.5*1.2 cm / 6.3*4.9*0.5" (L*W*H) Neto Svars: 0.07 kg / 2.5 oz

Iepakojums:

1*Auto Auto Sejsegu Turētājs

1)VISPASAULES PIEGĀDE.( www.winwithwow.lv standarta piegāde ir ātra,es iesaku jums izvēlēties to )

2)Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3) Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Mēs nevaram mainīt šo adresi pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts.Ja jūs vēlaties, lai mainīts,lūdzu atcelt šo rīkojumu, tad vietā, lai atkal ar jaunu adresi.Jūsu pasūtījums adresi jābūt angļu valodā.

4)attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5)DIENESTA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6)gadījumā, Ja neesat saņēmis savu sūtījumu 45 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7) Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1)Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.

2)atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos,un jūsu tālruņa numurs.

3)Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.winwithwow.lv.

4)Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja produkts nav ko reklamē.

1)12 mēnešu laikā Ražotāju ierobežotā Garantijas par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2)Bojāts preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.

3)Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.winwithwow.lv!

Tagi: alkantara auto, piederumi ārpuse, hat visor, auto laba, kartes kredīta turētājs, turētājs frāze, dokuments, ika uzglabāšana, auto piederumi, pielāgošana, jac.

Datu lapa

Neto Svars 0.07 kg / 2.5 oz
Izmērs 16*12.5*1.2cm / 6.3*4.9*0.5
Veids Saulessargs Uzglabāšanas Maiss
Izcelsme MUMS(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums Onever
Materiāla Tips PU āda

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Jaunu Universālu Automašīnu, Auto Sejsegu Organizators Turētājs PU Ādas Gadījumā Karti Brilles, Auto Piederumi saulessarga Organizador Auto-Stils

Jaunu Universālu Automašīnu, Auto Sejsegu Organizators Turētājs PU Ādas Gadījumā Karti Brilles, Auto Piederumi saulessarga Organizador Auto-Stils

Saistītie Produkti: