Jauns Izpārdošana
Sākotnējā Dash lādētāju ātri maksa par OnePlus 5 6 6T 3 5T 2 3T Skatīt lielāku

Sākotnējā Dash lādētāju ātri maksa par OnePlus 5 6 6T 3 5T 2 3T

Jauns produkts

1 vienības:

Pieejams

€10.83

Kopīgot

Vairāk informācijas

Dash Maksas ir evolūcija VOOC slodzes sistēma, kas jau bija izmantota jūsu brālis, Oppo, ostās, piemēram, Oppo R7s, un kas bija vairāk nekā apmierinoši rezultāti.

Saskaņā ar OnePlus, ar šo tehnoloģiju, jūs varat iekasēt 60% termināļa tikai 30 minūtes (ne slikti ar saviem 3.000 mAh), bet ātrās uzlādes būtu joprojām strādā neatkarīgi no tā, ko jūs darāt ar to.

Parasti problēma varētu būt, ka, ja jūs esat skatīties YouTube video vai spēlē sadaļa, ka kanalizācijas akumulatoru, termināla tendence iegūt diezgan apsildāmi.

Par OnePlus viņi ir ņēmuši šo cilvēku un nodrošinātu, ka tas nenotiks, jo to ātri slodzes darbu ar pieaugošu intensitāti, nevis palielinot spriegumu, kas nevarētu radīt tik daudz siltuma.

Ar šo tehnoloģiju, kā es saku, tā intensitāte ir pieaugusi, nevis spriegums, kas padara to vairāk pašreizējā bez kļūst tik karsts, pa tālruni.

Turklāt, lai aizsargātu gan adapteris un cabe un tālrunis, tie ir uzstādīti 5 drošības pasākumi, lai izvairītos no problēmām ar jebkuru no elementiem.

Baudīt Dash Maksas jums būs nepieciešams īpašs vadu, un lādētāju, kas nāks ar termināls

Tagi: rūpniecības usb lādētāja, lādētājs velku, lādētājs oneplus, tālruņa lādētājs, velku maksas 30 vadu, Lādētājs, oneplus lādētāju velku, ātri charg 4, oneplus 3t akumulatora jauda, oneplus velku 30 automašīnu maksas.

Datu lapa

Piemērots Ātrās Uzlādes Protokoli Citi
Izcelsme ES(Izcelsmes valsts)
GaN No
Izejas Saskarne USB
Maks. Izejas Jauda Citi
Kvalitātes Sertifikāciju ce

Recenzijas

Uzrakstīt recenziju

Sākotnējā Dash lādētāju ātri maksa par OnePlus 5 6 6T 3 5T 2 3T

Sākotnējā Dash lādētāju ātri maksa par OnePlus 5 6 6T 3 5T 2 3T

Saistītie Produkti: